- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.341
İnşallah benim gibi olsun yeterSeninki çok sakin ve uykucu olur inşaAllah
Tuvaletten cikamiyom acayip keyifliKız sus belki seninki keyifli bir hamilelik olacak
Tuvalettt niyeeeeTuvaletten cikamiyom acayip keyiflidoktorum kendini midem bulanacak diye sartlama ama birazda olmasini istiyoruz dedi bende tik yok
Kacinci haftada basladi canimben iki üç gündür bulantıdan tavan dışında bir yeri göremez oldum bugün biraz daha iyiyim ama cidden şimdiye kadar hiç midem bulanmamış yok böyle bişey şimdiden çektirmeye başladı kerata
Sende mideni bulandıracak şeyler yapTuvaletten cikamiyom acayip keyiflidoktorum kendini midem bulanacak diye sartlama ama birazda olmasini istiyoruz dedi bende tik yok
Cok su iciyorum malum biyerden cikacakTuvalettt niyeeee
kııızzzzzzzz ben sana dememiş miydim senle ilgili hayallerim var diye hihih bak hamişliğimin ilk duası kabul olmuşşş midem bulanmıyor diye de kaşınma iki üç haftaya görcem ben seniTuvaletten cikamiyom acayip keyiflidoktorum kendini midem bulanacak diye sartlama ama birazda olmasini istiyoruz dedi bende tik yok
Evet ya oyle demistinkııızzzzzzzz ben sana dememiş miydim senle ilgili hayallerim var diye hihih bak hamişliğimin ilk duası kabul olmuşşş midem bulanmıyor diye de kaşınma iki üç haftaya görcem ben seni
canım en yoğun 7 ve 8. haftalarda hissediliyormuş son zamanların tadını çıkar yaniKacinci haftada basladi canim
Gunaydin kizcelerben niye kusmuyom ya midem bulanmiyo belami ariyom biliyorum ama boyle de hissetmiyom hamileligi
Pis pis şeyler düşünıyyy ne saçmalıyom ben ya
Oyle tabi canim isin sakasi.canım en yoğun 7 ve 8. haftalarda hissediliyormuş son zamanların tadını çıkar yaniben de 8 de hissetmeye başladım çok şükür bir kaç gün baya zorladı geçti şimdi. tabi değişiyor kişiden kişiye
yanlış kişiyi etkiliyonPis pis şeyler düşünıyyy ne saçmalıyom ben ya
Herles oyle diyoBulantı kusma herkeste olmaz canım
Çoğunlukla olur ama olmayanlarda oluyor
Daha erken şimdi başlarsa genelde 7-8-9-10-11-12 haftalıkken yoğun oluyor
Benimki 6.haftada başlamıştı öğürmelerimde çok olurdu bilsen yaşamak istemezsin
İnşallah rahat geçirirsin
İnşallah benim gibi olsun yeterbabası gibi olsa daha iyi
bence annen gibi geçsin güzel değildir bulantı yaaaaben beklim en iyisi. Anneminde hic bulanmamis midesi belki oyle geçer
Ama ne yapıyımm elimde değil. Ben bebek yapamıyom sizlere sarıyommyanlış kişiyi etkiliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?