- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.381
Bence doğru düşünüyorsunbenim eşim çok karamsar
evrene pozitif mesaj gönderelim diyorum
hamileyim ben hissediyorum diyorum
ufff hemen kendini kaptır zaten
he he kesin
bir belli olsun bakalım
kesinleşmeden konuşma
gibi cümlelerle canımı sıkıyor. zaten bir yıla yakın tedaviye gidiyorum hiç benimle gelmiyor veya sormuyor bir daha ne zaman gideceğimi o yüzden ben hamile kalınca söylemeyeceğim ona.
çok sonra söylerim.
Ya bizim oğlan 20 aylık olana kadar her sabah 5:30 -4:30 arası dikti beniEvet ya alarmlı saat gibiler benim oğlumda 8'de kalkar o zaman ben şükredeyimAllah yardımcın olsun çocuk olunca böyle oluyor
bende gece geç yattığımdan uykumu alamıyorum
Kuz valla ben ilk çocuguma evrene olumlama yaparak kavuştum! Aynanın karşısına geçip, anne olmaya hazırım hamile kalmaya hazırım dedim her sabah sesli! Şimdi yine yapıcam hala içimden gelemedi bitürlü belki de hazır değildim şimdiye kadar. İnsan kendiyle de yüzleşiyor ne istediğini ne istemediğini anlıyor olumlama yaparken. Sen eşini boşver canım yap kendi gönlünce olumlamanıBence doğru düşünüyorsun
Benim yumurtlama haftam. Çok iştahlı degilim açıkçası. Bir dolu bir boş yaptım hep önceden. Şimdi kafama göre yapicem.İnşaAllah kardeşim Allah razı olsuncümlemize sağlıkla versin
Dün adet oldum çok şükür bin şükür
Yarın hormon tahlili yaptırayım diyorum yıllardır yaptırmamıştım tedbir bizden takdir Allah'tan... Dediğin gibi erkenden hamile kalanlarda çok oluyor nasiptir elbet
Sende durumlar nasıl şimdi?
ayy inşallah hamiş olursun da kıç üstü oturur sana dediklerinden dolayıbenim eşim çok karamsar
evrene pozitif mesaj gönderelim diyorum
hamileyim ben hissediyorum diyorum
ufff hemen kendini kaptır zaten
he he kesin
bir belli olsun bakalım
kesinleşmeden konuşma
gibi cümlelerle canımı sıkıyor. zaten bir yıla yakın tedaviye gidiyorum hiç benimle gelmiyor veya sormuyor bir daha ne zaman gideceğimi o yüzden ben hamile kalınca söylemeyeceğim ona.
çok sonra söylerim.
canım ben düzenli yaptım ama ovu günümde yapmadım bi misafirler gelmişti yatıya üç gün yapamadım baya üzülmüştüm bu ay kaçtı diye :))) yine de tutmuş nasip gerçeken çok da şartlanmamak lazımBenim yumurtlama haftam. Çok iştahlı degilim açıkçası. Bir dolu bir boş yaptım hep önceden. Şimdi kafama göre yapicem.
Ovu gününden sonra gebe kalınmıyor sanıyordum ve yapmıyordum. Bi iki kere de ovu gününden sonra yaparsam yaparım. Hayırlısı. Bat 28 haziran bakalım nolucak..
ben de öncesinde hissetmiştim kuzum hayırlısı olsun inşallahKızlar adete 9 gün var ve ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum.
Ay canım insAllah..canım ben düzenli yaptım ama ovu günümde yapmadım bi misafirler gelmişti yatıya üç gün yapamadım baya üzülmüştüm bu ay kaçtı diye :))) yine de tutmuş nasip gerçeken çok da şartlanmamak lazım
Bi dolu bir boş mu yaptin.? Ve asıl yumurtlama gününü kacirdin yani demi?canım ben düzenli yaptım ama ovu günümde yapmadım bi misafirler gelmişti yatıya üç gün yapamadım baya üzülmüştüm bu ay kaçtı diye :))) yine de tutmuş nasip gerçeken çok da şartlanmamak lazım
Sanki canım hiçbirşey yapmak istemiyor nerdeyse kolunu kaldıramıcam halsizlikten havalardan mı acaba diyorum arada adet sancısına benzer ağrı giriyor ama çok uzaklardan sanki belli belirsiz geçiyor yine geliyor bir tuhafım bu aralar.ben de öncesinde hissetmiştim kuzum hayırlısı olsun inşallah
aynen canım :)Bi dolu bir boş mu yaptin.? Ve asıl yumurtlama gününü kacirdin yani demi?
hadi inşallah.. senin geçen ayda sanki olacakken olmamıştı gibi hatırlıyorum demi.Sanki canım hiçbirşey yapmak istemiyor nerdeyse kolunu kaldıramıcam halsizlikten havalardan mı acaba diyorum arada adet sancısına benzer ağrı giriyor ama çok uzaklardan sanki belli belirsiz geçiyor yine geliyor bir tuhafım bu aralar.
3 gün geçilmişti adetim sonrasında oldum. Ondan önceki ayda beta 5.8 çıktı. Hamileyim derken 4.6 ya düştü ve o da olmadı. Hayırlısı.hadi inşallah.. senin geçen ayda sanki olacakken olmamıştı gibi hatırlıyorum demi.
canını sıkma yükselmiş yine. hem tam 2 katı demiyorlar yaklaşık diyorlar inşallah iyidir bebiş.Kizlar moralim bozuldu ya. Pazartesi betahcg 2100du 2 gun gecti 3539 cikmis 2 kati artmamis ama baktirdigim yerler farkli ondan midir bilemedim
Ay ne bilim ya senaryolari yazdim yine. Allahin izniyle bi bebisi gorseydikcanını sıkma yükselmiş yine. hem tam 2 katı demiyorlar yaklaşık diyorlar inşallah iyidir bebiş.
bak senin için ne buldumAy ne bilim ya senaryolari yazdim yine. Allahin izniyle bi bebisi gorseydik
Ay sagol canim benim ya. Cumartesiye keseyle bebek gozukur insallah gidicem artik icim rahatlamasi lazimS SiriusBlackK bak bi doktor da şey demiş "normal gebeliklerde, 48 saat ara ile yapılan ölçümlerde beta hcg değerinde en az % 50 artış gözlenir" yani illa 2 kat olacak diye bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?