Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence doğru düşünüyorsun

Evet ya alarmlı saat gibiler benim oğlumda 8'de kalkar o zaman ben şükredeyim Allah yardımcın olsun çocuk olunca böyle oluyor
bende gece geç yattığımdan uykumu alamıyorum
Ya bizim oğlan 20 aylık olana kadar her sabah 5:30 -4:30 arası dikti beni ben de işe gitmeden önce çamaşır katlıyodum ev işi yapıyodum o zamanlar. Şimdi biraz düzeldi de 6 da kalkıyor yaa. Uykuyu seven çocuk mühim valla. 2 yaşına kadar günde toplam 7-8 saat uyudu bitirdi bizi hep eşimle kavga ediyoduk sen bak hayır sen diye. Öğlenleri iki saat uyumayı daha yeni öğrendi bi ara öğle uykusunu da komple kesmişti. Şuan süper rahatım 10-12 saat uyuyo günde hiç çocugum yokmuş gibi hissediyorum uyuyan çocuk mühim valla .

Bence doğru düşünüyorsun
Kuz valla ben ilk çocuguma evrene olumlama yaparak kavuştum! Aynanın karşısına geçip, anne olmaya hazırım hamile kalmaya hazırım dedim her sabah sesli! Şimdi yine yapıcam hala içimden gelemedi bitürlü belki de hazır değildim şimdiye kadar. İnsan kendiyle de yüzleşiyor ne istediğini ne istemediğini anlıyor olumlama yaparken. Sen eşini boşver canım yap kendi gönlünce olumlamanı

Benim yumurtlama haftam. Çok iştahlı degilim açıkçası. Bir dolu bir boş yaptım hep önceden. Şimdi kafama göre yapicem.
Ovu gününden sonra gebe kalınmıyor sanıyordum ve yapmıyordum. Bi iki kere de ovu gününden sonra yaparsam yaparım. Hayırlısı. Bat 28 haziran bakalım nolucak..

ayy inşallah hamiş olursun da kıç üstü oturur sana dediklerinden dolayı

canım ben düzenli yaptım ama ovu günümde yapmadım bi misafirler gelmişti yatıya üç gün yapamadım baya üzülmüştüm bu ay kaçtı diye :))) yine de tutmuş nasip gerçeken çok da şartlanmamak lazım

ben de öncesinde hissetmiştim kuzum hayırlısı olsun inşallah
Sanki canım hiçbirşey yapmak istemiyor nerdeyse kolunu kaldıramıcam halsizlikten havalardan mı acaba diyorum arada adet sancısına benzer ağrı giriyor ama çok uzaklardan sanki belli belirsiz geçiyor yine geliyor bir tuhafım bu aralar.

hadi inşallah.. senin geçen ayda sanki olacakken olmamıştı gibi hatırlıyorum demi.

Kizlar moralim bozuldu ya. Pazartesi betahcg 2100du 2 gun gecti 3539 cikmis 2 kati artmamis ama baktirdigim yerler farkli ondan midir bilemedim

Ay ne bilim ya senaryolari yazdim yine. Allahin izniyle bi bebisi gorseydik
bak senin için ne buldum
Hcg değeri az yükselmesi
  • Hocam iyi günler 4 haftalık hamileyim. pazartesi günü beta HCG değerim 2300 çıktı. doktorum çarşamba günü yani 2 gün sonra tekrar yaptırdı. bu sefer HCG değerim 3236 çıktı. normalde 2 katına çıkması gerektiğini biliyorum. sizce bir sorun var mıdır. çok merak ediyorum sorun var mıdır
  • Doktor Cevabı:

Op. Dr. Sevim Turhan
    Kadın Hastalıkları ve Doğum
    Sorun olduğunu zannetmiyorum artık usg de kesenin gözükmesi gerekir. hcg takibine gerek yok iyi günler

S SiriusBlackK bak bi doktor da şey demiş "normal gebeliklerde, 48 saat ara ile yapılan ölçümlerde beta hcg değerinde en az % 50 artış gözlenir" yani illa 2 kat olacak diye bir şey yok.
Ay sagol canim benim ya. Cumartesiye keseyle bebek gozukur insallah gidicem artik icim rahatlamasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…