- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.321
günaydın kızlaaaar, dün ne konuşmuşsunuz öyle. üşenmedim okudum hepsini
benim 8. gün her gün test yapıyorum biliyorsunuz bugün iğnenin etkisi geçti çok çok minik silik çizgi çıktı
Ya varya bebek olsun ona da katlanırım dicem ama benim hayattaki en büyük gayem uyku ve yemekEn az 1 sene uykusuz gecelere hazırlıklı ol yavrum o dediğin biraz hayal gibi
Teşekkürler ben alıstim.artikEvet ya alarmlı saat gibiler benim oğlumda 8'de kalkar o zaman ben şükredeyimAllah yardımcın olsun çocuk olunca böyle oluyor
bende gece geç yattığımdan uykumu alamıyorum
şimdi testler silikleşti ya bekleyeceğim tekrar koyulaşırsaKaç gün sonra belli olcek bebiş olup olmadığını. Bide bu çatlatma iğnelerinin oranı %kaç
inşallah kuzum benim aynen test yapmaya devam edeceğim.Ay inşallah tutmuştur ya hadi hayırlısı 12.günden sonra net belli olur
valla evde olduktan sonra hiç uyumasam bile olur. ben korkmuyorum hiç. her gün sabahın köründe kalkıp işe gelmek daha yorucu bence.Ya varya bebek olsun ona da katlanırım dicem ama benim hayattaki en büyük gayem uyku ve yemekhahahh yok o kadar da değil de uyku sorunu olmamasını çok isterim en azından 1 yıl sonra. Mesela bi arkadaşım yeni doğum yaptı bebeği 2 aylık oldu olacak. 2 saatte bir gece kalkıp emziriyormuş. Diyorum benim o kadar yüreğim var mı acaba sen neyine güveniyorsun da bebek istiyorsun diyorum kendime. Zırt pırt uyanıp ben bunu yapabilir miyim acaba diyorum ama heralde insan kendi canından olunca yapabilir
Ya varya bebek olsun ona da katlanırım dicem ama benim hayattaki en büyük gayem uyku ve yemekhahahh yok o kadar da değil de uyku sorunu olmamasını çok isterim en azından 1 yıl sonra. Mesela bi arkadaşım yeni doğum yaptı bebeği 2 aylık oldu olacak. 2 saatte bir gece kalkıp emziriyormuş. Diyorum benim o kadar yüreğim var mı acaba sen neyine güveniyorsun da bebek istiyorsun diyorum kendime. Zırt pırt uyanıp ben bunu yapabilir miyim acaba diyorum ama heralde insan kendi canından olunca yapabilir
ayyy hadi inşallah yaaaaşimdi testler silikleşti ya bekleyeceğim tekrar koyulaşırsa
koyulaşmazsa 17-18 haziran gibi regl olmam gerekiyor. o zamana kadar test yapmaya devam.
hissediyorum bu ay tutundu inş yavrucağım
bence mantıklı değil kuzum. Mesela eğer benim eşim hamile olsa ve hamile olduğunu bana söylemese, kalp atışını duyana kadar saklasa ben çok kızarımkızlar bir de ben eşime söylemeyi düşünmüyorum kalp atışını duyana kadar sizce mantıklı mı?
Bende iş olmadığındanvalla evde olduktan sonra hiç uyumasam bile olur. ben korkmuyorum hiç. her gün sabahın köründe kalkıp işe gelmek daha yorucu bence.
İnşallah sağlıkla bir hamile olayımda inşallahTam üstüne bastın kuzum annelik böyle bişey işte Allah o enerjiyi o zaman veriyor
Heleki uzun zaman bebek hasreti çekenler seve seve katlanır. Bi süre sonra alışıyorsun zaten uykusuzluğa da... İlk aylarda arkadaşın gibi 2 saatte bir emzirmek gerekiyor
Bazı bebekler geceleri uyumaz gündüz uyur meselaRabbim gece uyuyanları nasip etsin tabi bide nasıl alıştırırsan öyle gider
kızlar bir de ben eşime söylemeyi düşünmüyorum kalp atışını duyana kadar sizce mantıklı mı?
ama ben başıma gelecekleri biliyorum bana hemen gaza gelme daha kalp atışını duymadık kimyasal olabilir vs bir ton hevesimi kıracak gibi hissediyorum.ayyy hadi inşallah yaaaa❤
bence mantıklı değil kuzum. Mesela eğer benim eşim hamile olsa ve hamile olduğunu bana söylemese, kalp atışını duyana kadar saklasa ben çok kızarımşaka bir yana ben gerçekten kızarım. Çünkü hevesini, sevincini, stresini birlikte yaşamak isterim
Bende iş olmadığından
inşallah o da var tabi ama ben benimle dalga geçer hevesimi kırar diye söylemek istemiyorum sanki.Durumun kesinleşmeden ola ki ilerde üzülmesin diye eşin bilsin istemiyorsun heralde canımanlıyorum seni
Kendini tutabilirsen söyleme
hamile kaldığını öğrendin diyelim kalp atışı için 15 -20 gün beklersin
İnşaallah Rabbim sağlıkla nasip eder
İnşallah sağlıkla bir hamile olayımda inşallahbu alıştırma olayında da kesinlikle burdan sizlerden yardım alacağım. Çünkü benim çevremdeki her çocuk uyku konusunda çok sorunlu ve hepsi şımarık. Akıl alabileceğim kimse yok
bir kalp atışını duy da bak nasıl hissedeceksin kuzum benim yerim seniGunaydin kizcelerben niye kusmuyom ya midem bulanmiyo belami ariyom biliyorum ama boyle de hissetmiyom hamileligi
Kız sus belki seninki keyifli bir hamilelik olacakGunaydin kizcelerben niye kusmuyom ya midem bulanmiyo belami ariyom biliyorum ama boyle de hissetmiyom hamileligi
inşallah o da var tabi ama ben benimle dalga geçer hevesimi kırar diye söylemek istemiyorum sanki.
Hmmmm o zaman söyleme bebeğimmm ben bilmiyordum böyle bişey için söylemeyim dediğini. O zaman söylemeama ben başıma gelecekleri biliyorum bana hemen gaza gelme daha kalp atışını duymadık kimyasal olabilir vs bir ton hevesimi kıracak gibi hissediyorum.
6. Haftada duyulur mu kuzum haftasonu 6 bitecek gidim diyorum.bir kalp atışını duy da bak nasıl hissedeceksin kuzum benim yerim seni ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?