- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.421
Doktorum baktirma ultrasona git direk dedi ama dayanamadimHala beta hcg takibi yapmak gerekiyor mu 2 katina yakin moralini bozma
Hiç öyle şeyler isteme14.haftam bitecek, 6.haftadan beri kusuyorum. Hiç hoş bir şey değil. Ne yediğinden anlıyorsun ne hamileliğinden anlıyorsun. Hasta psikolojisinde geçiyor
Kayınvalidenlerde miydinzYok koye gidelim yok piknige gidelim arsaya gidelim dugune gidelim onlarin istekleriyle gecti bi rahat rahat gezemedim . Agrimda oldu haliyle
Cogunlugu evet canimKayınvalidenlerde miydinz
inşallah tekrardan koyulaşmaya başlar canım benim
Benim ilk kızım kolikti o zamanlar pek bi bilgimde telefonumda olmadığından neler çektik allahım sabahakadar nöbetteşe sallardık sürekli ağlardı ayağımda sallayarak uyurdum yada pusette sallayarak bazende karsılıklı çarşaf gerip sallardık sürekli dik durmak istiyodu kucakta akşam 8de bi başlardı geve 12yee kadar ben gezdirirdim sabah 6 ya kadar annem 6dan sonra gene ben gezdirirdim 5 6 aydan sonra düzeldi ama uyku düzeni berbatti en azından ağlaması geçmişti ona şükrettik ikincide öyle bi sorun yaşamadık çok şükür yaşamayalım diyede zaten kimyon tohumunu çok az bi miktar kaynatıp yemeniyle süzüp bi çay kaşığı verdik cok iyi oluyo o gaz için hemde sakinleştiriyo bebeği çok rahat geçti hiç gaz problemimiz olmadı çok şükür buyuk kızımda küçük kızımda bizle bir yatar bizden sonra kalkarlar hiç sabah erken kalktıklarını görmedim ikiside öğlene kadar uyur ben zorla kaldırırım belki 3. Erken kalkan cocuk olur sabahın köründe kalkıp ablalarınıda uyandırır
Bende 4ay emzirebildim dediğin gibi aşırı gazlıydı 3 aylıkkende kabızlık sorunu cıktı ondamda aylarca çekti baya kuzum gaz problemini relaxed damla ve acı elma yağıyla atlattık bunşarı kullandımmı sakinleşiyodu acı elma yağını cok küçük olduğu için bi iki damla ya karnına damlatıp masaj yapıyodum yada ayaklarının altına damlatıp masaj yapıyodum öyle öyle hem kabızlığını hem gaz olayını atlattıkAman maşallah rahata kavuşmuşsun
Benim oğlumda çok gazlıydı ya bizde 6 ay çok çektik bide çok kusardı heryere kusardı sürekli çamaşır yıkamaktan manvolurdumbunların dışında kabızlığı da vardı kaka yapamazdı çok mecbur kalırsak lavman yapardık mecburen ay ne zordu 3'ü bir arada
benim yanımda yardım eden kimsede yoktu sürekli kucağımda ve ayakta sallardım
stresten ve kendim beslenememekten sütüm erken kesilmişti çoğu zaman aç dururdum☹ annemin dediği gibi çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak kadar zormuş
Allah sağlık versin onlara ve bizede
Benim yumurtlama haftam. Çok iştahlı degilim açıkçası. Bir dolu bir boş yaptım hep önceden. Şimdi kafama göre yapicem.
Ovu gününden sonra gebe kalınmıyor sanıyordum ve yapmıyordum. Bi iki kere de ovu gününden sonra yaparsam yaparım. Hayırlısı. Bat 28 haziran bakalım nolucak..
Bende 4ay emzirebildim dediğin gibi aşırı gazlıydı 3 aylıkkende kabızlık sorunu cıktı ondamda aylarca çekti baya kuzum gaz problemini relaxed damla ve acı elma yağıyla atlattık bunşarı kullandımmı sakinleşiyodu acı elma yağını cok küçük olduğu için bi iki damla ya karnına damlatıp masaj yapıyodum yada ayaklarının altına damlatıp masaj yapıyodum öyle öyle hem kabızlığını hem gaz olayını atlattık
Ya bizim oğlan 20 aylık olana kadar her sabah 5:30 -4:30 arası dikti beniben de işe gitmeden önce çamaşır katlıyodum ev işi yapıyodum o zamanlar. Şimdi biraz düzeldi de 6 da kalkıyor yaa. Uykuyu seven çocuk mühim valla. 2 yaşına kadar günde toplam 7-8 saat uyudu bitirdi bizi hep eşimle kavga ediyoduk sen bak hayır sen diye. Öğlenleri iki saat uyumayı daha yeni öğrendi bi ara öğle uykusunu da komple kesmişti. Şuan süper rahatım 10-12 saat uyuyo günde hiç çocugum yokmuş gibi hissediyorum uyuyan çocuk mühim valla .
Kızlar adete 9 gün var ve ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum.
Kizlar moralim bozuldu ya. Pazartesi betahcg 2100du 2 gun gecti 3539 cikmis 2 kati artmamis ama baktirdigim yerler farkli ondan midir bilemedim
İyiyim canım çok şükür bayağıdır gelemedim. Kızım yürüyor Maşallah peşinden koşturup duruyorumNasılsın canım epeydir yoksun? Kızın başladı mı yürümeye
İyiyim canım çok şükür bayağıdır gelemedim. Kızım yürüyor Maşallah peşinden koşturup duruyorumSen nasılsın senin bebiş nasıl?
Hiç sorma canım yaa mutfak dolaplarını açıyor tencere tava ne varsa dağıtıyor çekmeceleri açıyor elini kıstırmasın diye TV ünitesinin çekmece kollarını çıkardık. Çiçekleri yoluyor onları kaldırdım. Daha bir sürü şey birde yer de ne bulsa ağzına alıyor.İyi maşallah:) hamdolsun canım
benimkide hiç durmuyor 2 yaş sendromunada başladık sanırımbir sinirlenmeler bi hırçınlık.... Çokda nazlı en ufak bişeyde ağlıyor. Dikkat et sende evde heryere dalar şimdi dolaplara çekmecelere en tehlikeli çağdalar
İnşallah canım ya anne içinde bebek içinde cok zor oluyo gerçekten ama kimyonda cok etkili dediğim gibiAy ben neler denedim bacım ya biogaia, sab simplex, nurse harveys bunların dışında eczacı gaz için özel bir karışım hazırladı hiçbiri fayda etmedi
Çokda pahalı hepsi çifter çifter alırdık
Ben daha sonralar hergün mamasına 1 çay kaşığı sızma zeytinyağı katardım çoraplarını saç kurutma makinasıyla ısıtıp giydirince ve ayak altlarına karnına sıcak zeytinyağı sürüp masaj yapınca rahatlardı biraz
Ne yaptıysam 6 aya kadar bekledik zamanla bağırsaklar geliştikçe düzeliyor
İnşallah bundan sonrakiler gazsız olur:)
Hiç sorma canım yaa mutfak dolaplarını açıyor tencere tava ne varsa dağıtıyor çekmeceleri açıyor elini kıstırmasın diye TV ünitesinin çekmece kollarını çıkardık. Çiçekleri yoluyor onları kaldırdım. Daha bir sürü şey birde yer de ne bulsa ağzına alıyor.
İnşallah canım ya anne içinde bebek içinde cok zor oluyo gerçekten ama kimyonda cok etkili dediğim gibi
Ben yine de büyük konuşmayalım derim. Biz 22 de yatıyoruz koyun gibi zaten nası kalsın gece 1 e kadarAman maşallah diyelimöyle valla çok önemli çok... Ben bazı annelere kızıyorum küçücük çocukları kendi yattıkları saatte yatırıyorlar çocuğun bir uyku saati olmalı
Uyumaz diye bişey yok çaba vermek lazım nasıl alışırsa öyle gider gece 10:00 ile 03:00 arasındaki uyku çok önemli ben bazen görüyorum gece 12, 1, 2'de yatan küçücük çocuklar var öyle olunca tabi sabahda erken kalkamıyorlar öğlene kadar uyuyorlar kahvaltı saati de geçmiş oluyor. Biz böyle görmedik akşam 9 oldumu o yatağa girerdik
yazık yani o kadar geç yatırmanın hiçbir yönden faydası yok
Ben çok iyi anlıyorum seni, eşim mesela ben iyice hayal kırıklığı yaşamayayım diye daha tedbirli konuşuyor, bazen öyle konuşmasına bile bozuluyorum.ama benden çok istiyor neredeyse öyle de heyecanlı aslında.eşin de fazşa hayal kırıklığı yaşamamanız için yapıyordur öyle canım, ama daha evvel hiç pozitif çıkmadıysa yine de öğrenir öğrenmez söyleyebilirsin de aslında.yok daha evvel pozitif çıktı ve o zamanki tavrı sana negatif enerji verdiyse, yani böyle bir tecrüben varsa o zaman söylememek belki daha iyi olur.en iyisini sen bilirsinaslında çocuğumuz olmasını benden daha çok istiyor ama sormuyor bilmiyorum belki de ben üzülmeyeyim diye.
mesela bu ay da tutmazsa tedaviye ara vericem dedm. senin vücudun sen bilirsin ama ben çok istiyorum ikimizin bi bebeği olmasını dedi.
hani hemen değil de olursa inşallah bir gebelik durumum biraz daha netleşip değerlerim iyi çıkıp kalp atışını duyduğumda falan söylerim gibi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?