- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.441
daha önce hiç ama hiç pozitif göremedik canım. ben şimdi çatlatma iğnesinin etkisini görebilmek için test yapıyorum onu bulmuş çift çizgi kıyamam ya.Ben çok iyi anlıyorum seni, eşim mesela ben iyice hayal kırıklığı yaşamayayım diye daha tedbirli konuşuyor, bazen öyle konuşmasına bile bozuluyorum.ama benden çok istiyor neredeyse öyle de heyecanlı aslında.eşin de fazşa hayal kırıklığı yaşamamanız için yapıyordur öyle canım, ama daha evvel hiç pozitif çıkmadıysa yine de öğrenir öğrenmez söyleyebilirsin de aslında.yok daha evvel pozitif çıktı ve o zamanki tavrı sana negatif enerji verdiyse, yani böyle bir tecrüben varsa o zaman söylememek belki daha iyi olur.en iyisini sen bilirsin
Yazık adama yadaha önce hiç ama hiç pozitif göremedik canım. ben şimdi çatlatma iğnesinin etkisini görebilmek için test yapıyorum onu bulmuş çift çizgi kıyamam ya.
dedim aşkım o yalancı pozitif
içimde tutabilirsem söylemeyeceğim cidden
Ah yaaa, valla bak üzüldüm ben de şimdi, nasıl sevinmiştirdaha önce hiç ama hiç pozitif göremedik canım. ben şimdi çatlatma iğnesinin etkisini görebilmek için test yapıyorum onu bulmuş çift çizgi kıyamam ya.
dedim aşkım o yalancı pozitif
içimde tutabilirsem söylemeyeceğim cidden
Ben yine de büyük konuşmayalım derim. Biz 22 de yatıyoruz koyun gibi zaten nası kalsın gece 1 e kadarama küçükken de derin uykusu 23-04 arasıydı bizimkinin başka uyku görmedik biz . Ama hep düzen için uğraştık, yeri geldi bi uykuya yatırmak için 3.5 saat uğraşıp 30 dakika uyuttuğum oldu çok zordu ya gecen bi arkadas dedi ki kızı sinirini bozmuş tam 45 dakika uyumamış falan. Dedim bizimki 45 dakikada uyusa kına yakıcam hala bazen akşamları odasında 1 saat 10 dakika oturuyorum ama hep şükür ya eskiden saatlerce ağlardı. Benim gibileri duyup millet şükretmeyi öğrensin diye yazıyırum valla eminim benimkinden zoru da vardır , ikinci böyle olursa alıştık bakarız diyorum ama ya kolay olursa tadından yenmez diyorum
yok o temkinli adam ya bu ney dedi anlık bir heyecanlaAh yaaa, valla bak üzüldüm ben de şimdi, nasıl sevinmiştir
Cnm bende de cok usume olmustu resmen donuyordum . Bi turlu isinamiyordum.hamişler anneler burayaaaaaa ❤
kızlar benim bu bir iki saattir karnım çok fena içerden yanıyor ama rahmin olduğu yer yanlarda değil de ortada garip bir yanma var yanlardaki sancı baya azaldı bir de şu an donuyorum hava 26 derece
battaniyenin altındayım uyuyakalmışım.
bunları yaşayan var mı döllenmenin 7. günü falandır. yani 4 - 5 gün var test yapmama
Allahm inşallaaaah hayır hazirandayız ve havalar sıcak ya eşim isilik geçirecek sıcaktan ben battaniye altındayımCnm bende de cok usume olmustu resmen donuyordum . Bi turlu isinamiyordum.
Tatlim insallah hamissindir.Allahm inşallaaaah hayır hazirandayız ve havalar sıcak ya eşim isilik geçirecek sıcaktan ben battaniye altındayım
valla kızlar bugün sigara yaktımTatlim insallah hamissindir.
İnşallah bebeğin seninledirvalla kızlar bugün sigara yaktım
sonra bebeğimmmm diye söndürdüm
evrene göndermeye çalıştığım olumlu mesajlaaar ❤❤❤
Bu vesileylede sigarayida birakmis olursun. Ne guzel ne guzel .valla kızlar bugün sigara yaktım
sonra bebeğimmmm diye söndürdüm
evrene göndermeye çalıştığım olumlu mesajlaaar ❤❤❤
Iste koruma ic gudusu hep en kotusu geliyor aklima. Rabbim insallah nasip ederde haftasonu icim rahatlarBence normal en az 1,5 katı deniyor zaten yeterli. Aklına kötü şeyler getirme dua et sadece
Tamam abbaaaa sözzzbu topicte karnı büyümeyen kimse kalmaaaaassssssııııın ❤❤❤❤
bakın en fazla 4 ay veriyorum hepimiz hamile kalıcaz anlaşıldı mı
Aynen canım sandalye devirme bizde de var üzerine devrilecek diye korkuyorum bazı çekmeceleri bağlıyorum ipleri çekip çözüyorÖyleler hep ☺ tam merak zamanları keşifteler kâşif olacaklar sanki☺ tatlı şeyler
Hele bide pıt pıt penguen gibi yürümeleri yokmu alıp içime sokasım geliyor
Benim oğlum ilk yürümeye başladığı zamanlarda kollarını önüne kaldırıpda yürürdü sanki uyurgezer gibi komik görünürdüdengeyi öyle sağlıyordu. Her ne kadar engellemeye çalışsakda bazen ufak kazalar oluyor tabi mesela kaç kere elini çekmeceye sıkıştırdı ağladı ama bidaha yapmadı korkunca. Allah daha kötülerinden korusun
Benim dolaplar hep bağlıdır çamaşır makinası çekmecelerin önlerine falan sandalye koyarım. Artık sandalyeleri de çekmeye kaldırmaya başladığı için işim dahada zorlaştıkolumdan çekip götürmeler falan bir müddet böyle idare edeceğiz artık
Kizlar benden size demesi erken belirti felan aramayin cunku yoksadece adete 2 gun kala ishal olmustum normalde olmam tek farki oydu gogus hassasiyeti kasik bel agrisi daha yeni basladi. Bulanti desen yok. Yani erkenden anlamak cok zor
Aynen canım sandalye devirme bizde de var üzerine devrilecek diye korkuyorum bazı çekmeceleri bağlıyorum ipleri çekip çözüyorCanları sağolsun bir öpücük atışı var yiyesim geliyor minnağı
Maşallah miniğeDüğüm atarsan çözemez ☺ sürgülü dolabı öyle bir hızla açıyorki erkek gücü maşallah bütün engelleri aşıyor
Sinirlenince arada beni de pataklıyor tabi az dayak yemiyorum ama napalım evlat işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?