Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha önce hiç ama hiç pozitif göremedik canım. ben şimdi çatlatma iğnesinin etkisini görebilmek için test yapıyorum onu bulmuş çift çizgi kıyamam ya.
dedim aşkım o yalancı pozitif
içimde tutabilirsem söylemeyeceğim cidden

Yazık adama ya

Ah yaaa, valla bak üzüldüm ben de şimdi, nasıl sevinmiştir

hamişler anneler burayaaaaaa
kızlar benim bu bir iki saattir karnım çok fena içerden yanıyor ama rahmin olduğu yer yanlarda değil de ortada garip bir yanma var yanlardaki sancı baya azaldı bir de şu an donuyorum hava 26 derece
battaniyenin altındayım uyuyakalmışım.
bunları yaşayan var mı döllenmenin 7. günü falandır. yani 4 - 5 gün var test yapmama

Ay zor ya sende çok uğraşmışsın
Bazıları varki onlar umursamıyorlar işte uyku saatlerini bizim gibi uğraşmıyorlar uyutmak için ne zaman uyursa gözüyle bakıyorlar ben buna karşıyım
Bende 1 seneye kadar hep kollarımda ayakta sallardım uyuyana kadar oturduğumda anlardı ayağa kalkayım diye ağlardı bu uyku meselesi gerçekten ciddi sıkıntı bizler için
Onlar uyumadıkça bizde uyumuyoruz
Uyudukları zamanda bile uyumuyoruz işlerimizi yapmak için. İnşallah 2.lerde olsada Allah yardım eder yine bi şekilde öyle böyle büyürler

Cnm bende de cok usume olmustu resmen donuyordum . Bi turlu isinamiyordum.

Kizlar benden size demesi erken belirti felan aramayin cunku yok sadece adete 2 gun kala ishal olmustum normalde olmam tek farki oydu gogus hassasiyeti kasik bel agrisi daha yeni basladi. Bulanti desen yok. Yani erkenden anlamak cok zor

Aynen canım sandalye devirme bizde de var üzerine devrilecek diye korkuyorum bazı çekmeceleri bağlıyorum ipleri çekip çözüyor Canları sağolsun bir öpücük atışı var yiyesim geliyor minnağı

Kizlar benden size demesi erken belirti felan aramayin cunku yok sadece adete 2 gun kala ishal olmustum normalde olmam tek farki oydu gogus hassasiyeti kasik bel agrisi daha yeni basladi. Bulanti desen yok. Yani erkenden anlamak cok zor

Zaten adet gecikmesi olmadan belirti olmazki bendede belirti olmadı sadece gaz vardı. Umut işte insan isteyince belirti arıyor veya her yaşadığını hamilelikten zannediyor

Düğüm atarsan çözemez sürgülü dolabı öyle bir hızla açıyorki erkek gücü maşallah bütün engelleri aşıyor
Sinirlenince arada beni de pataklıyor tabi az dayak yemiyorum ama napalım evlat işte

Maşallah miniğe Neyseki bizimki sürgülü dolabı açamıyor o konuda rahatım Mutfak ve balkon hastası kapıyı açar açmaz benden hızlı koşuyor Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…