Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bu test bozuk mu acaba ben anlayamadım bu negatif mi pozitif mi ilk damlatır damlatmaz pembeydi rendi 5 dk sonra böyle parlak gibi oldu parlıyo 2. Resim ilk 2 dk

Eklentiler

• 20190613_073130.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20190613_072614.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 20190613_072528.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 52
Zaten adet gecikmesi olmadan belirti olmazki bendede belirti olmadı sadece gaz vardı. Umut işte insan isteyince belirti arıyor veya her yaşadığını hamilelikten zannediyor
Kesinlikle oyle. Her ay belirti yasardim bu ay kesin hamileyim derdim ama bu aydan hic umidim yoktu belirtisizdi cunku.

Günaydın kızlar bu test bozuk mu acaba ben anlayamadım bu negatif mi pozitif mi ilk damlatır damlatmaz pembeydi rendi 5 dk sonra böyle parlak gibi oldu parlıyo 2. Resim ilk 2 dk
Kac gun var adetine canim. Kuruma cizgisi gibi duruyo ama 2. Dakikada kuruma cizgisi cikmaz. Bence tekrarlamalisin

Kac gun var adetine canim. Kuruma cizgisi gibi duruyo ama 2. Dakikada kuruma cizgisi cikmaz. Bence tekrarlamalisin
İlişki ve yumurtlamanın üzerinden 16 17 gun falan geçti birini 11 haziranda yapmıştım zaten oda aynı şekil damlattığım gibi çıkmıştı bugunki testte hemen damlattığım gibi çıktı başta pembeydi ama sonradan parlaklaştı ilk defa başıma geliyo kafam karıştı gerçekten daha önce cok kuruma çizgisi gördüm ama onlar 15 20 dk sonra çıkardı

Hayırlı sabahlar canlarım❤ listede bat'ı hala Nisan'da martda kalanlar var ve ben her seferinde söylemekten sıkıldım bundan sonra yenilettirmeyenleri direkt çıkartıcam
Ve bazı kişilerde başka sayfalarda aktif paylaşım yapıyor. Madem bu sayfada yapmayacaksın o zaman adını buraya boşuna yazdırma kardeşim. Herkes istediği yere yazmakta özgür ama ben orda "sadece paylaşım yapacaksanız isim bat yazdırın" demişim

Testlerdemi var bi sıkıntı acaba ya. Noye sonradan pembeligi kaybolsun ki. Benim testimde ilk halini attigin gibiydi 62 cikmisti o arada beta. Baktir bence kanda

Testlerdemi var bi sıkıntı acaba ya. Noye sonradan pembeligi kaybolsun ki. Benim testimde ilk halini attigin gibiydi 62 cikmisti o arada beta. Baktir bence kanda
Benim ilk hamileliğimdeki testte hala duruyo renkleri 11 haziranda yaptığım testin rengi de duruyo anlam veremedim netten bieaz araştırdım ama bişey bulamadım nasıl bi şanssa uyku girmedi gözüme kalktım sabahın köründe hala aynı duruyo karşımda çizgi gıcık oldum ya

Canım bence testi tekrarla ama içime doğan süslü bir bebiş geliyo

Benim sat 15 Şubat ama geç döllenme. 9 Mart yazabilirsin yazmadı isen

Benim durumu biliyosun canım en son 10 martta adet olmuştum sonucu öğrenir öğrenmez ne batı yazdırıcam inşallah gerek kalmaz ama bakalım

Testin varsa tekrarla canım inşAllah gelmiştir meleğin
Tekrar test aldırmak biraz uğraştırcak beni ya hadi bakalım inşallah vardır biraz umudum kırıldı doğrusu ama damlattığım gibi belirdi ikiside hep ondan cok umutlanmıştım inşallah yalancı pozitiflerden değildir saol canım

13temmuz kuzuuuu yaz bakalımm. Bende demediydim valla bebek düşüncesine ara verdik diye salladım takip bile etmemiştim şimdi baktım

13temmuz kuzuuuu yaz bakalımm. Bende demediydim valla bebek düşüncesine ara verdik diye salladım takip bile etmemiştim şimdi baktım

Sorun değil yavrum sizi kastetmedim zaten bat yazdırıp uzun zaman yazmayanlar var ve yakın zamanda online olmuşlar onlara benim sözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…