Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunları şimdi çektim kızlar o parlaklık gitti şuan böyle test inşallah yanlıl değildir ya

Eklentiler

• 20190613_083002.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190613_082346.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 20190613_082320.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 43
günaydın kuzucum ben anında demiştim zaten

Kızlar öğrendiğim bilgiyi sizinle de paylaşayım belki bilmeyen biirlerine faydam olur. Eltim kadın doğumcu o söyledi bana da, bilimsel olarak kanıtlanmış. Zencefili yediğiniz şeylere katınca hem kokusu hem de tadı mide bulantısını baya bi azaltıyormuş. Gebelik sürecine de olumlu etkileri varmış. Ben de bugün denemeyi düşünüyorum inşallah.

Aynen canım bende duymuştum bunu Saraçoğlu bulantısı olanlar zencefil çayı içsin demişti

Aklıma adacayıyla imtihanım geldi

Canım ben de ovülasyonumu görmeden tarih vermeyeyim diyordum, daha evvel tarihi erkenden verdim sonra değişti ovülasyon testini yapınca anlamıştım,seni iki sefer uğraştırmıştım.ondan bekledim bu ay tarih vermek için. Bu arada bugün gördüm piki, şimdi hemen vereyim tarihimi,28 haziran seni uğraştırıyoruz kusurumuza bakma

Estağfurullah canım sorun değil sizler yazıyorsunuz zaten burda haberdarız birbirimizden ama bat yazdırıp kaybolanlar var bakıyorum profillerine son girişleri yakın zamanda olmuş başka yerlerde paylaşım yapmışlar onları kastettim ben sizin için uğraşırım önemli değil ama burayı takip etmeyenler ilgilenmeyenler bana yazdırmasalar boş yere daha iyi olur

Ya benimki ağlamasa dert değildi de uyuması gerekip de uyumayınca hep ağlardı beni tüketirdi o yüzden dertti

Baska markayla dene tekrar kuzum. Insan sinir oluyor gercektende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…