- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.481
günaydın kuzucum ben anında demiştim zatenHayırlı sabahlar canlarım❤listede bat'ı hala Nisan'da martda kalanlar var ve ben her seferinde söylemekten sıkıldım bundan sonra yenilettirmeyenleri direkt çıkartıcam
Ve bazı kişilerde başka sayfalarda aktif paylaşım yapıyor. Madem bu sayfada yapmayacaksın o zaman adını buraya boşuna yazdırma kardeşim. Herkes istediği yere yazmakta özgür ama ben orda "sadece paylaşım yapacaksanız isim bat yazdırın" demişim
ben de bu haftaya kadar habire yiyodum maşallah sana nazar değmesin de bir kaç gündür mahvoldum midem çok kötüBen hem kusup hem de kilo aldımdaha kötüsü. Boşver herkes kilo veriliyo takma diyor bana. Bıraktım takmayı yani umarım bırakmışmdır.
Tamam kuzum ossun yine de diyimSorun değil yavrum sizi kastetmedim zaten bat yazdırıp uzun zaman yazmayanlar var ve yakın zamanda online olmuşlar onlara benim sözüm
Kızlar öğrendiğim bilgiyi sizinle de paylaşayım belki bilmeyen biirlerine faydam olur. Eltim kadın doğumcu o söyledi bana da, bilimsel olarak kanıtlanmış. Zencefili yediğiniz şeylere katınca hem kokusu hem de tadı mide bulantısını baya bi azaltıyormuş. Gebelik sürecine de olumlu etkileri varmış. Ben de bugün denemeyi düşünüyorum inşallah.
Aklıma adacayıyla imtihanım geldiKızlar öğrendiğim bilgiyi sizinle de paylaşayım belki bilmeyen biirlerine faydam olur. Eltim kadın doğumcu o söyledi bana da, bilimsel olarak kanıtlanmış. Zencefili yediğiniz şeylere katınca hem kokusu hem de tadı mide bulantısını baya bi azaltıyormuş. Gebelik sürecine de olumlu etkileri varmış. Ben de bugün denemeyi düşünüyorum inşallah.
ayy çıkar aklından hemenAklıma adacayıyla imtihanım geldi
İğrenç zehir gibiydi midem ağzımdan gelmiştiayy çıkar aklından hemen
ben bu halde bide adaçayı içsem ne olurum acabaİğrenç zehir gibiydi midem ağzımdan gelmişti
Canım ben de ovülasyonumu görmeden tarih vermeyeyim diyordum, daha evvel tarihi erkenden verdim sonra değişti ovülasyon testini yapınca anlamıştım,seni iki sefer uğraştırmıştım.ondan bekledim bu ay tarih vermek için. Bu arada bugün gördüm piki, şimdi hemen vereyim tarihimi,28 haziranHayırlı sabahlar canlarım❤listede bat'ı hala Nisan'da martda kalanlar var ve ben her seferinde söylemekten sıkıldım bundan sonra yenilettirmeyenleri direkt çıkartıcam
Ve bazı kişilerde başka sayfalarda aktif paylaşım yapıyor. Madem bu sayfada yapmayacaksın o zaman adını buraya boşuna yazdırma kardeşim. Herkes istediği yere yazmakta özgür ama ben orda "sadece paylaşım yapacaksanız isim bat yazdırın" demişim
Canım ben de ovülasyonumu görmeden tarih vermeyeyim diyordum, daha evvel tarihi erkenden verdim sonra değişti ovülasyon testini yapınca anlamıştım,seni iki sefer uğraştırmıştım.ondan bekledim bu ay tarih vermek için. Bu arada bugün gördüm piki, şimdi hemen vereyim tarihimi,28 haziranseni uğraştırıyoruz kusurumuza bakma
biz de senin güzel haberlerini bekliyoruzMavi Boncugumm kuzum ben de yazdırmıştım 14 Haziran diye ama iğneden ötürü 18-19 haziranı bulacak gibi
buradayım bekliyorum sizinle birlikte
Ya benimki ağlamasa dert değildi de uyuması gerekip de uyumayınca hep ağlardı beni tüketirdi o yüzden derttiAy zor ya sende çok uğraşmışsın
Bazıları varki onlar umursamıyorlar işte uyku saatlerini bizim gibi uğraşmıyorlar uyutmak için ne zaman uyursa gözüyle bakıyorlar ben buna karşıyım
Bende 1 seneye kadar hep kollarımda ayakta sallardım uyuyana kadar oturduğumda anlardı ayağa kalkayım diye ağlardıbu uyku meselesi gerçekten ciddi sıkıntı bizler için
Onlar uyumadıkça bizde uyumuyoruz
Uyudukları zamanda bile uyumuyoruz işlerimizi yapmak için. İnşallah 2.lerde olsada Allah yardım eder yine bi şekilde öyle böyle büyürler
Baska markayla dene tekrar kuzum. Insan sinir oluyor gercektende.Benim ilk hamileliğimdeki testte hala duruyo renkleri 11 haziranda yaptığım testin rengi de duruyo anlam veremedim netten bieaz araştırdım ama bişey bulamadım nasıl bi şanssa uyku girmedi gözüme kalktım sabahın köründe hala aynı duruyo karşımda çizgi gıcık oldum ya
Yok canim verilmiyor valla daha da aliniyo dogumdan sonraBen hem kusup hem de kilo aldımdaha kötüsü. Boşver herkes kilo veriliyo takma diyor bana. Bıraktım takmayı yani umarım bırakmışmdır.
Onlar hep yalan mı yaniYok canim verilmiyor valla daha da aliniyo dogumdan sonraama ben simdiden basladim sanirim
Insallah saglikli hayirli bi evlat olur canim. Bizde ikisindende yokOnlar hep yalan mı yanibiz bugün bebişi gördük şimdi çıktım doktordan cinsiyet göremedi ama pipi de görünmüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?