- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.501
hayılrı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin.Kızlar hepinize merhaba. Şubat ayından beri bu müjdeyi vermek için bekliyorum çok şükür ki 5 ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinSon adet tarihim 15 mayıs. BuGün adet günüm du olmayınca idrar testi yaptım anında çift cizgi çıktı
Bi kaç gun sonra iniallah denicem canım aynen yaBaska markayla dene tekrar kuzum. Insan sinir oluyor gercektende.
Tebrik ederim canım. İnşallah sağasağlim kucağına alırsın :)Kızlar hepinize merhaba. Şubat ayından beri bu müjdeyi vermek için bekliyorum çok şükür ki 5 ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinSon adet tarihim 15 mayıs. BuGün adet günüm du olmayınca idrar testi yaptım anında çift cizgi çıktı
Bunları şimdi çektim kızlar o parlaklık gitti şuan böyle test inşallah yanlıl değildir ya
Âynen canım fotoda bu kadar ama gözle daha net belli oluyo zaten 11inde yaptığım test direk damlattığım gibi silik pembe çıktı bugun yaptığım böyle beyaz parlak çıkınca tuhafıma gitti acaba dedim ister istemezBen mi görüyorum sadece yavar işte orda kırmızı içime de öyle doğuyor biraz bekle tekrarla mutlaka
Bak ben sana diyorum süslü bir kız geliyo sana parlak parlak ondan çıktı kokoşÂynen canım fotoda bu kadar ama gözle daha net belli oluyo zaten 11inde yaptığım test direk damlattığım gibi silik pembe çıktı bugun yaptığım böyle beyaz parlak çıkınca tuhafıma gitti acaba dedim ister istemez
Herkes farklı canım ya. Ben gebelikte 7 kilo aldım, doğumda 7 verip çıktım. Ama serum dahi taktırmadım hiç bi ilaç almadım vucuda onlardan verilmiyomuş kilo öyle diyo insanlar. Doğumdan on gün sonra hamile kaldığım kilodan iki kilo azdım. Şu adet düzensizliğinden aldığım 5 kilo olmasa on kilo daha azdım gebe kaldığımdan . Herkeste farklı gidiyor. Az kilo alan emzirirken alır dediler ben onda da almadım. Hiç mama yemeği sdce anne sütü, 20 ay emzirdim.- ama emzirme bitince bi ayda 4 kilo daha gitmişti anlamamıştımOnlar hep yalan mı yanibiz bugün bebişi gördük şimdi çıktım doktordan cinsiyet göremedi ama pipi de görünmüyor dedi
Oooyyy maşallah yaaaaHerkes farklı canım ya. Ben gebelikte 7 kilo aldım, doğumda 7 verip çıktım. Ama serum dahi taktırmadım hiç bi ilaç almadım vucuda onlardan verilmiyomuş kilo öyle diyo insanlar. Doğumdan on gün sonra hamile kaldığım kilodan iki kilo azdım. Şu adet düzensizliğinden aldığım 5 kilo olmasa on kilo daha azdım gebe kaldığımdan . Herkeste farklı gidiyor. Az kilo alan emzirirken alır dediler ben onda da almadım. Hiç mama yemeği sdce anne sütü, 20 ay emzirdim.- ama emzirme bitince bi ayda 4 kilo daha gitmişti anlamamıştım
Ben ilk 14 haftada 7 kilo aldım. Sonra höstt dedimOooyyy maşallah yaaaaideal hamilelik. Ben 14.haftada 4 kilo aldım. Ama normal beslendim öyle abartı bir yemem olmadı. Demek ki normal diyorum.
OoooBen ilk 14 haftada 7 kilo aldım. Sonra höstt dedim42. Haftaya kadar gram almadım, oğlan aldı ben verdim yani. 3.5 kilo doğdu nerdeyse. 14. Haftadan sora acaip sağlıklı beslenip mide yanmalarından kurtuldum. Tavsiye ederim işe yarıyır
Un şeker kızartma tatlı hepsidokunuyordu, ben de her öğün salata ve baklagil yedim hep kendim pişirdim. İçlerine yağ bile koymadım. Süt yoğurt ayran peynir de mide yaktığı için hepsini de bıraktım. Yumurta yedim protein olarak. Sadece su içtim. İçimden sadece kuru fasülye ve erik yemek geliyodu valla. Bi de bol bol limon erik falan yemiştim. Öf ne sağlıklıydım yaaa keşke yine öyle beslenebilsemOoooçok iyi yaa helal olsun. Salmamışsın aman aldım nasılsa diye Nasıl beslendin mesela örnek yazabilir misin?
Ayrıca 9. Aya kadar hiç demir hapı falan kullanmamama rağmen demir değerim düşük çıkmamıştı, doğum sivarları düşmüştü biraz, doktor önermiiti de ben almadım amaUn şeker kızartma tatlı hepsidokunuyordu, ben de her öğün salata ve baklagil yedim hep kendim pişirdim. İçlerine yağ bile koymadım. Süt yoğurt ayran peynir de mide yaktığı için hepsini de bıraktım. Yumurta yedim protein olarak. Sadece su içtim. İçimden sadece kuru fasülye ve erik yemek geliyodu valla. Bi de bol bol limon erik falan yemiştim. Öf ne sağlıklıydım yaaa keşke yine öyle beslenebilsem
Oh ne güzelmiş vallaUn şeker kızartma tatlı hepsidokunuyordu, ben de her öğün salata ve baklagil yedim hep kendim pişirdim. İçlerine yağ bile koymadım. Süt yoğurt ayran peynir de mide yaktığı için hepsini de bıraktım. Yumurta yedim protein olarak. Sadece su içtim. İçimden sadece kuru fasülye ve erik yemek geliyodu valla. Bi de bol bol limon erik falan yemiştim. Öf ne sağlıklıydım yaaa keşke yine öyle beslenebilsem
Mahvolursun zift gibiben bu halde bide adaçayı içsem ne olurum acaba
Daha İyyim canısı hafif kıpraşmalar var mutluyuz şükür sen nasılsınNasılsın hatun
Bende Allaha sukur iyiyim izinliyim ama işyerimi özledimDaha İyyim canısı hafif kıpraşmalar var mutluyuz şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?