Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Offfffffff canım kardeşim gözlerim doldu ya karşımda olsan sarılırdım sana çok üzüldüm meleğin şefaatçin olacak sana
Başın sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum böyle durumda ne denir ki
Kim sebep olduysa bu dünyadada ahirette de çekecek!! Zor tutuyorum kendimi canım kardeşim Rabbim su serpsin yüreğine!
Çok üzgünüm .... İlahi takdir böyle istedi hayırlısı buydu senin için ama bu acıyı yaşamak çok zor biliyorum İlerde daha kötüsünü yaşamaman için şuan bunu yaşıyorsun emin ol ki.... Tez zamanda toparlanmanı iyi olmanı diliyorum istediğin zaman yaz dök içini buraya...herzaman dinleriz

Bende ne diyecegimi bilemiyorum en kisa zamanda toparlanmaniz dilegiyle Allah yardimciniz olsun

Allah yardımcın olsun canım mm

Allah ragzı olsun mezar yapcam kalbi atıp canlsndıgı için doktorum hemen denemelerde basla bekleme dedi sana bişey demişketmiudş

Gözlerim doldu o kadar üzüldüm ki anlatamam. Söyleyecek söz bulamıyorum inan ne desem için soğuyabilir ki. Allahım cennetle kavuştursun sizi. Evladını kaybetmene sebep olanlar da veremesin sualini inşallah

Gözlerim doldu o kadar üzüldüm ki anlatamam. Söyleyecek söz bulamıyorum inan ne desem için soğuyabilir ki. Allahım cennetle kavuştursun sizi. Evladını kaybetmene sebep olanlar da veremesin sualini inşallah
Ben eşim dışında kan bağı olan kimseyi tanımıyorum evladımı gözlerimin önünde epiduralle aldılar benden o gitti onlarda benim hayatımdan silindi bundan Bi 10 yıl sonra eşim derse annemdir hadi git annene derim güya çalışan gelinim güya gelinler kayananya kök söktürür haaa öyle mi ya ciğerimi benden kim kopardı? Ben onun evladıyla evlendim mutlu ettim onun ellerinde benim evladımın kanı var belki hapse girmez ama benim hayatımda o Bi katil elleri kan dolu nefret dolu çalısıyoeum diye eşime asla hşssetirmedim o havalı tavrı ama demekki neymiş söke söke de alacakmıssın acısını bitti o benden gitti ve hayatım da tüm kararlar düşünceler değiştir artık kimseye acımam sizde acımayın evlat için herşey mübah

Allah ragzı olsun mezar yapcam kalbi atıp canlsndıgı için doktorum hemen denemelerde basla bekleme dedi sana bişey demişketmiudş

Can kardeşim Rabbim yüreğini ferahlatsın
Kürtaj oldunmu kendiliğinden tamamen düştü mü? Kürtaj olduysan biraz beklemen lazım
zaten şimdi bir müddet kanaman olacak rahim biraz toparlanmalı. Doktor bana 1 ay beklemen yeter demişti başkası 3 ay dedi
ama bu durumu yaşamayan bilmez insan yarım kalan hayalinin tez zamanda tamamlanmasını istiyor seni şuan çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda ruhen ve bedenen düzelmeni, sonrasındada sağlıklı evlat nasip etsin

Merhaba hanımlar bende yeni katıldım Allah herkese nasip etsin bende iki aydır düşünüyorum buay ovulasyon testiyle denedim beklemedeyiz çok merak ediyorum bazen ani hareket ağır iş yapıyorum evde yokmu bunu erken anlamanın yolu

Bence de kötüler huzursuzluk çıkaranlar arsızlar hep gözde zaten. Sessiz sakine oluyor ne olursa. Saygısızlık olmasın diyip susuyor insan ama karşıdan sevgi göremiyorki. O kadın arayıp bişey dedi mi sana başın sağolsun üzgünüm vs diye

Oyyyyy kuzum haklısın ben durumumu belirtmiştim benlik bir şey yok dimi canım

Ben kürtaj olduğumdan beri eşimin ailesinden kimse beni arayıpda geçmiş olsun demedi (kaynanam bile) ben başından beri eşime tembihlemiştim kalp atışını duymadan söyleme diye tamam demişti ama sonradan itiraf etti en başından beri söylemiş onlara. Hamile olduğumu biliyolarmış meğerse ama arayıpda hayırlı olsun da demediler
Bu bayramda eşimin memleketine gitmedik iyice soğudum onlardan eşim trip attı bana sanki ben haksızmışım gibi. Bugüne kadar 5 senedir hep onun zoruyla gittim oraya ama artık tavrımı koyuyorum eşim benim psikolojimi bile düşünmüyor şimdiden kurban bayramı için triplere başladı yine
bu konuda çok canımı sıkıyor

Bu insanlar niye böyle ya. İnsan çocuğunun karısına/kocasına nasıl düşman olabilir. Ortada sağlık meselesi var, bebek var, kaybetmek var. Nasıl böyle gamsız olabilir bir anne. Hadi seni sevmiyor diyelim, ee bebeğinin kaybına bi sen üzülmedin ki eşinde üzüldü. Onunda mı hatrı yok arada. Tuhaf yani. Kuzu siz severek mi evlendiniz niye sevmiyor bu kadın seni. Ay kayınvaliden bile demek istemiyorum. Kadın işte

Hayırlı olsun kardeşim insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun acaba belirti oldu mu hiç ne zaman anladınız ya da hissettiniz mi acaba cevaplarsanız sevınırım

Ya ben işte kilo takıntısından yapmamıştım, yağ mahfediyordu beni .bir gram girse mideme alev alev yanıyordum tiksinmiştim herseyden,ama 30 kilo alan arkadaşım da 3.5 kilo doğurdu ben de. İkimizin de bol bol sütü oldu . Onunki kız oldugu için biraz daha ufak gitti tabi benim oğlan daha iri oldu ama ye bebeğe yarasınlar falan hep laf kimseye aldanma canım onun için yazıyorum. Ha istiyosan da bol bol ye yani 30 kilo alan kızın2 yaşına gelmeden verdi hepsini yani

Canım bilmiyordum çok üzüldüm başın sağolsun! Bidaha noğlur takma kimseleri . Bidaha olur tabii , ama bu da evladındı. Nolur bidaha elalemin hatta kocanın bile lafını takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…