- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.521
Mavi Boncugumm K KurkmantoluS guzelgunler2019 sizlere çok güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim bebeğimi kaybettim kanama durmadı aşırı stres ve üzüntüyle 10 haftayı tamamlayıp riski geçirmeme ragmen bebeğimi düşürdüm onu benden rabbim aldı sabrını rabbim verecek buraya giremedim suan da da nasıl girdiğimi bilmiyorum o kadını ve bu duruma bana sebep olanları ne bu dünya da ne öteki dünyada affetmicem asla kimsenij telefonunu açmadım kimseyle konusmadım kimselere bişey anlatmadım demekki neymiş kendinden başkasını düşünmemek gerekmiş kuzumu evladımı daha tekmesini hissedemeden kaybettim doktor tekrar olur dedi ama ben onu unutmuştum bilmiyorum uyuyamıyorum rüyalar görüyorum kız olacaktı öyle hissediyorum gelinlikle geliyor yanıma sonra melek gibi gidiyor kalmıyor Rabbime melek oldu kalbi atmıştı eli yüzü belirginleşmişti... ALLAH ONU CENNETİNE MELEK EYLESİN... BENİ BÖYLE CİĞERİMDEN YAKANLARI RABBİME HAVALE ETTİM.
otur napcan yaBende Allaha sukur iyiyim izinliyim ama işyerimi özledim
Bende ne diyecegimi bilemiyorum en kisa zamanda toparlanmaniz dilegiyle Allah yardimciniz olsunMavi Boncugumm K KurkmantoluS guzelgunler2019 sizlere çok güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim bebeğimi kaybettim kanama durmadı aşırı stres ve üzüntüyle 10 haftayı tamamlayıp riski geçirmeme ragmen bebeğimi düşürdüm onu benden rabbim aldı sabrını rabbim verecek buraya giremedim suan da da nasıl girdiğimi bilmiyorum o kadını ve bu duruma bana sebep olanları ne bu dünya da ne öteki dünyada affetmicem asla kimsenij telefonunu açmadım kimseyle konusmadım kimselere bişey anlatmadım demekki neymiş kendinden başkasını düşünmemek gerekmiş kuzumu evladımı daha tekmesini hissedemeden kaybettim doktor tekrar olur dedi ama ben onu unutmuştum bilmiyorum uyuyamıyorum rüyalar görüyorum kız olacaktı öyle hissediyorum gelinlikle geliyor yanıma sonra melek gibi gidiyor kalmıyor Rabbime melek oldu kalbi atmıştı eli yüzü belirginleşmişti... ALLAH ONU CENNETİNE MELEK EYLESİN... BENİ BÖYLE CİĞERİMDEN YAKANLARI RABBİME HAVALE ETTİM.
Allah yardımcın olsun canım mmMavi Boncugumm K KurkmantoluS guzelgunler2019 sizlere çok güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim bebeğimi kaybettim kanama durmadı aşırı stres ve üzüntüyle 10 haftayı tamamlayıp riski geçirmeme ragmen bebeğimi düşürdüm onu benden rabbim aldı sabrını rabbim verecek buraya giremedim suan da da nasıl girdiğimi bilmiyorum o kadını ve bu duruma bana sebep olanları ne bu dünya da ne öteki dünyada affetmicem asla kimsenij telefonunu açmadım kimseyle konusmadım kimselere bişey anlatmadım demekki neymiş kendinden başkasını düşünmemek gerekmiş kuzumu evladımı daha tekmesini hissedemeden kaybettim doktor tekrar olur dedi ama ben onu unutmuştum bilmiyorum uyuyamıyorum rüyalar görüyorum kız olacaktı öyle hissediyorum gelinlikle geliyor yanıma sonra melek gibi gidiyor kalmıyor Rabbime melek oldu kalbi atmıştı eli yüzü belirginleşmişti... ALLAH ONU CENNETİNE MELEK EYLESİN... BENİ BÖYLE CİĞERİMDEN YAKANLARI RABBİME HAVALE ETTİM.
Allah ragzı olsun mezar yapcam kalbi atıp canlsndıgı için doktorum hemen denemelerde basla bekleme dedi sana bişey demişketmiudşOfffffffff canım kardeşim gözlerim doldu ya karşımda olsan sarılırdım sana çok üzüldümmeleğin şefaatçin olacak sana
Başın sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum böyle durumda ne denir ki
Kim sebep olduysa bu dünyadada ahirette de çekecek!! Zor tutuyorum kendimi canım kardeşim Rabbim su serpsin yüreğine!
Çok üzgünüm .... İlahi takdir böyle istedi hayırlısı buydu senin için ama bu acıyı yaşamak çok zor biliyorumİlerde daha kötüsünü yaşamaman için şuan bunu yaşıyorsun emin ol ki.... Tez zamanda toparlanmanı iyi olmanı diliyorum istediğin zaman yaz dök içini buraya...herzaman dinleriz
Gözlerim dolduMavi Boncugumm K KurkmantoluS guzelgunler2019 sizlere çok güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim bebeğimi kaybettim kanama durmadı aşırı stres ve üzüntüyle 10 haftayı tamamlayıp riski geçirmeme ragmen bebeğimi düşürdüm onu benden rabbim aldı sabrını rabbim verecek buraya giremedim suan da da nasıl girdiğimi bilmiyorum o kadını ve bu duruma bana sebep olanları ne bu dünya da ne öteki dünyada affetmicem asla kimsenij telefonunu açmadım kimseyle konusmadım kimselere bişey anlatmadım demekki neymiş kendinden başkasını düşünmemek gerekmiş kuzumu evladımı daha tekmesini hissedemeden kaybettim doktor tekrar olur dedi ama ben onu unutmuştum bilmiyorum uyuyamıyorum rüyalar görüyorum kız olacaktı öyle hissediyorum gelinlikle geliyor yanıma sonra melek gibi gidiyor kalmıyor Rabbime melek oldu kalbi atmıştı eli yüzü belirginleşmişti... ALLAH ONU CENNETİNE MELEK EYLESİN... BENİ BÖYLE CİĞERİMDEN YAKANLARI RABBİME HAVALE ETTİM.
Ben eşim dışında kan bağı olan kimseyi tanımıyorum evladımı gözlerimin önünde epiduralle aldılar benden o gitti onlarda benim hayatımdan silindi bundan Bi 10 yıl sonra eşim derse annemdir hadi git annene derim güya çalışan gelinim güya gelinler kayananya kök söktürür haaa öyle mi ya ciğerimi benden kim kopardı? Ben onun evladıyla evlendim mutlu ettim onun ellerinde benim evladımın kanı var belki hapse girmez ama benim hayatımda o Bi katil elleri kan dolu nefret dolu çalısıyoeum diye eşime asla hşssetirmedim o havalı tavrı ama demekki neymiş söke söke de alacakmıssın acısını bitti o benden gitti ve hayatım da tüm kararlar düşünceler değiştir artık kimseye acımam sizde acımayın evlat için herşey mübahGözlerim dolduo kadar üzüldüm ki anlatamam. Söyleyecek söz bulamıyorum inan ne desem için soğuyabilir ki. Allahım cennetle kavuştursun sizi. Evladını kaybetmene sebep olanlar da veremesin sualini inşallah
Allah ragzı olsun mezar yapcam kalbi atıp canlsndıgı için doktorum hemen denemelerde basla bekleme dedi sana bişey demişketmiudş
Bence de kötüler huzursuzluk çıkaranlar arsızlar hep gözde zaten. Sessiz sakine oluyor ne olursa. Saygısızlık olmasın diyip susuyor insan ama karşıdan sevgi göremiyorki. O kadın arayıp bişey dedi mi sana başın sağolsun üzgünüm vs diyeBen eşim dışında kan bağı olan kimseyi tanımıyorum evladımı gözlerimin önünde epiduralle aldılar benden o gitti onlarda benim hayatımdan silindi bundan Bi 10 yıl sonra eşim derse annemdir hadi git annene derim güya çalışan gelinim güya gelinler kayananya kök söktürür haaa öyle mi ya ciğerimi benden kim kopardı? Ben onun evladıyla evlendim mutlu ettim onun ellerinde benim evladımın kanı var belki hapse girmez ama benim hayatımda o Bi katil elleri kan dolu nefret dolu çalısıyoeum diye eşime asla hşssetirmedim o havalı tavrı ama demekki neymiş söke söke de alacakmıssın acısını bitti o benden gitti ve hayatım da tüm kararlar düşünceler değiştir artık kimseye acımam sizde acımayın evlat için herşey mübah
Oyyyyy kuzum haklısın ben durumumu belirtmiştim benlik bir şey yok dimi canımHayırlı sabahlar canlarım❤listede bat'ı hala Nisan'da martda kalanlar var ve ben her seferinde söylemekten sıkıldım bundan sonra yenilettirmeyenleri direkt çıkartıcam
Ve bazı kişilerde başka sayfalarda aktif paylaşım yapıyor. Madem bu sayfada yapmayacaksın o zaman adını buraya boşuna yazdırma kardeşim. Herkes istediği yere yazmakta özgür ama ben orda "sadece paylaşım yapacaksanız isim bat yazdırın" demişim
Oyyyyy kuzum haklısın ben durumumu belirtmiştim benlik bir şey yok dimi canım☺❤ ❣
Bu insanlar niye böyle ya. İnsan çocuğunun karısına/kocasına nasıl düşman olabilir. Ortada sağlık meselesi var, bebek var, kaybetmek var. Nasıl böyle gamsız olabilir bir anne. Hadi seni sevmiyor diyelim, ee bebeğinin kaybına bi sen üzülmedin ki eşinde üzüldü. Onunda mı hatrı yok arada. Tuhaf yani. Kuzu siz severek mi evlendiniz niye sevmiyor bu kadın seni. Ay kayınvaliden bile demek istemiyorum. Kadın işteBen kürtaj olduğumdan beri eşimin ailesinden kimse beni arayıpda geçmiş olsun demedi (kaynanam bile) ben başından beri eşime tembihlemiştim kalp atışını duymadan söyleme diye tamam demişti ama sonradan itiraf etti en başından beri söylemiş onlara. Hamile olduğumu biliyolarmış meğerse ama arayıpda hayırlı olsun da demediler
Bu bayramda eşimin memleketine gitmedik iyice soğudum onlardan eşim trip attı bana sanki ben haksızmışım gibi. Bugüne kadar 5 senedir hep onun zoruyla gittim oraya ama artık tavrımı koyuyorum eşim benim psikolojimi bile düşünmüyorşimdiden kurban bayramı için triplere başladı yine
bu konuda çok canımı sıkıyor
Hayırlı olsun kardeşim insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKızlar hepinize merhaba. Şubat ayından beri bu müjdeyi vermek için bekliyorum çok şükür ki 5 ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinSon adet tarihim 15 mayıs. BuGün adet günüm du olmayınca idrar testi yaptım anında çift cizgi çıktı
Ya ben işte kilo takıntısından yapmamıştım, yağ mahfediyordu beni .bir gram girse mideme alev alev yanıyordum tiksinmiştim herseyden,ama 30 kilo alan arkadaşım da 3.5 kilo doğurdu ben de. İkimizin de bol bol sütü oldu . Onunki kız oldugu için biraz daha ufak gitti tabi benim oğlan daha iri oldu ama ye bebeğe yarasınlar falan hep laf kimseye aldanma canım onun için yazıyorum. Ha istiyosan da bol bol ye yaniOh ne güzelmiş vallaben de çok farklı beslenmiyorum aslında biliyo musun? Sebze tüketiyorum sürekli ama yağsız değil . Salatalık havuç marul falan istiyor canım sürekli tani ama arada aman midem kötü olursa olsun deyip yediğim şeyler de oluyor.
Canım bilmiyordum çok üzüldümAllah ragzı olsun mezar yapcam kalbi atıp canlsndıgı için doktorum hemen denemelerde basla bekleme dedi sana bişey demişketmiudş
İki tane kokoşum var çok şükür 3.de kokoş olursa başım üstüne sevinirimBak ben sana diyorum süslü bir kız geliyo sana parlak parlak ondan çıktı kokoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?