- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.561
Bu kiz degisik.ben bile hayal edemedim vallahayal edemedim sizi
bimden al bissürü çiğneKaç kutu yerim sence
Aslında tanısan pek seven beniBu kiz degisik.ben bile hayal edemedim valla
Çok ilginç ya, hem üzüldüm hem öfkelendim sana bunu yaşatanlara.tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım.ne diyelim ki.Mavi Boncugumm K KurkmantoluS guzelgunler2019 sizlere çok güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim bebeğimi kaybettim kanama durmadı aşırı stres ve üzüntüyle 10 haftayı tamamlayıp riski geçirmeme ragmen bebeğimi düşürdüm onu benden rabbim aldı sabrını rabbim verecek buraya giremedim suan da da nasıl girdiğimi bilmiyorum o kadını ve bu duruma bana sebep olanları ne bu dünya da ne öteki dünyada affetmicem asla kimsenij telefonunu açmadım kimseyle konusmadım kimselere bişey anlatmadım demekki neymiş kendinden başkasını düşünmemek gerekmiş kuzumu evladımı daha tekmesini hissedemeden kaybettim doktor tekrar olur dedi ama ben onu unutmuştum bilmiyorum uyuyamıyorum rüyalar görüyorum kız olacaktı öyle hissediyorum gelinlikle geliyor yanıma sonra melek gibi gidiyor kalmıyor Rabbime melek oldu kalbi atmıştı eli yüzü belirginleşmişti... ALLAH ONU CENNETİNE MELEK EYLESİN... BENİ BÖYLE CİĞERİMDEN YAKANLARI RABBİME HAVALE ETTİM.
bimden al bissürü çiğne
Aslında tanısan pek seven beni
bimden al bissürü çiğne
Aslında tanısan pek seven beni
Canııım ben hep söyledim sen hiç beni eklemedimOyyyyy kuzum haklısın ben durumumu belirtmiştim benlik bir şey yok dimi canım☺❤ ❣
Kız genç hala ergenliği bitmemiş tabiiKız sorma hani büyüme ağrısı diye bişey varya halk arasında. Bildim bileli bu ağrı var bende ama bazen çok fazlalaşıyor o zamanlardayımsızlıyor bacaklar
Ben o tadı bile özledim bacım yaaBende uzanmişimm ağzımın tadı hep bi bozuk çürük meyva yemiş gibi ya
Tabi abbaaa ben daha gencimmmKız genç hala ergenliği bitmemiş tabii
Bugün kürün kaçıncı günü kızz. Bende başladım bugüüünBen o tadı bile özledim bacım yaabugün bulantılı migrenim tuttu , inat ettim ölsem içmem ağrı kesici. Her ay bu aralar tutan migren yüzünden içtiğim ağrı kesicilerden bozuluyor yumurtam adetim herşeyim. Bakalım bu kadar çabanın karşılığı olacak mı bu ay. Hem çörekotu yapıyorum, ama bu ay 24. Gün olmadan çatlamazsa yumurta yine şans yok türkiyede olacağım yalnız. Önümüzdeki hafta da eşim yok umarım 15. Den önce de çatlamaz mayın tarlası gibi hayat düzenim
10 unfda başladım işte. 3. Günüm bitmiş kalmış 7 gün. Umarım artık bu ay yüzümü güldürür hayatBugün kürün kaçıncı günü kızz. Bende başladım bugüüün
Çok büyükmüşler yavv. Bende bitane su kisti var 3 santim, sağ yumurtalığımda. Doğuştan. Ben onunla gebe kaldım, ama bilmiyprum tabi sağdan mı soldan mı geldi yumurta. Kistlerin hepsi tek tarafta mı ? Ya aslen etkisi çok da yok diye biliyorum ama tecrübem de çok yokHayırlı akşamlar benim 5 tane çikolata kistim var 3 tanesi 2.5cm 1tanesi 5cm diğeri ise 6cm 22 yaşındayım 1 yıldır evliyim ve hic korunmadım ama bi türlü hamile kalamadım 1 aydır inofolic combi kullanıyorum çikolata kisti olupta hamile kalanlar var mı acaba?
Adet belirtileri nasılsa öyle oldu başka birşey olmadı :) Benim adetten önce her zaman göğüslerim şişer ve ağrım olurdu aynen böyle devam etti adet olacağım sandım günü hiç şaşmaz sabah uyandığımda adet olmadığımı gördüğüm de suphelendm ve test yaptım :)Hayırlı olsun kardeşim insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunacaba belirti oldu mu hiç ne zaman anladınız ya da hissettiniz mi acaba cevaplarsanız sevınırım
56 beden mi küçük gelmiş10 unfda başladım işte. 3. Günüm bitmiş kalmış 7 gün. Umarım artık bu ay yüzümü güldürür hayatbugün parkta bi annecikle muhabbet ettim, oğlu 3 yaşında kızı 8 haftalık. 34 yaşındayım daha. 40 a kadar yolu var, zaten niye varızki şunun güzelliğine bak dedi bu son çocugum olmayacak belli , 56 beden kıyafetler küçüldü kaldırırken içim cız etti dedi. Bu son olmamalı dedi. Evet bunları ikinci çocugunu sadece8 hafta önce doğurmuş bi kadın söyledi. Kalçasında da problem vardı bebeğin bi alet takılıydı . Valla analık bambaşka bişey. İsteyen herkes tatar inşallah bir kadının başına gelebilecek en büyük tatmin en güzel şey
Canııım ben hep söyledim sen hiç beni eklemedimMavi Boncugumm yaa ben de pek ısrar etmedim, derdin tasan var diye. Ben anca sat söyleyemiyorum bat larım yalan oldu gitti valla sat 8 haziran- bat a 12 temmuz yaz bi bakalım sonra eylüle kadar uzatmaları oynarız
Ya zaten bebiş bedeni 52 den başlıyo. Yanlış yazdım nası tabir ediliyo 56-62-68-74-80-86-92 diye gidiyor işte. Bizim oğlan artık 104 -110 giyiyor 2-3 yaş arası oluyor56 beden mi küçük gelmişay benim sadece oraya takılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?