Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilginç ya, hem üzüldüm hem öfkelendim sana bunu yaşatanlara.tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım.ne diyelim ki.

Oyyyyy kuzum haklısın ben durumumu belirtmiştim benlik bir şey yok dimi canım ☺❤
Canııım ben hep söyledim sen hiç beni eklemedim Mavi Boncugumm yaa ben de pek ısrar etmedim, derdin tasan var diye. Ben anca sat söyleyemiyorum bat larım yalan oldu gitti valla sat 8 haziran- bat a 12 temmuz yaz bi bakalım sonra eylüle kadar uzatmaları oynarız

Bende uzanmişimm ağzımın tadı hep bi bozuk çürük meyva yemiş gibi ya
Ben o tadı bile özledim bacım yaabugün bulantılı migrenim tuttu , inat ettim ölsem içmem ağrı kesici. Her ay bu aralar tutan migren yüzünden içtiğim ağrı kesicilerden bozuluyor yumurtam adetim herşeyim. Bakalım bu kadar çabanın karşılığı olacak mı bu ay. Hem çörekotu yapıyorum, ama bu ay 24. Gün olmadan çatlamazsa yumurta yine şans yok türkiyede olacağım yalnız. Önümüzdeki hafta da eşim yok umarım 15. Den önce de çatlamaz mayın tarlası gibi hayat düzenim

Bugün kürün kaçıncı günü kızz. Bende başladım bugüüün

Hayırlı akşamlar benim 5 tane çikolata kistim var 3 tanesi 2.5cm 1tanesi 5cm diğeri ise 6cm 22 yaşındayım 1 yıldır evliyim ve hic korunmadım ama bi türlü hamile kalamadım 1 aydır inofolic combi kullanıyorum çikolata kisti olupta hamile kalanlar var mı acaba?

Bugün kürün kaçıncı günü kızz. Bende başladım bugüüün
10 unfda başladım işte. 3. Günüm bitmiş kalmış 7 gün. Umarım artık bu ay yüzümü güldürür hayat bugün parkta bi annecikle muhabbet ettim, oğlu 3 yaşında kızı 8 haftalık. 34 yaşındayım daha. 40 a kadar yolu var, zaten niye varızki şunun güzelliğine bak dedi bu son çocugum olmayacak belli , 56 beden kıyafetler küçüldü kaldırırken içim cız etti dedi. Bu son olmamalı dedi. Evet bunları ikinci çocugunu sadece8 hafta önce doğurmuş bi kadın söyledi. Kalçasında da problem vardı bebeğin bi alet takılıydı . Valla analık bambaşka bişey. İsteyen herkes tatar inşallah bir kadının başına gelebilecek en büyük tatmin en güzel şey

Çok büyükmüşler yavv. Bende bitane su kisti var 3 santim, sağ yumurtalığımda. Doğuştan. Ben onunla gebe kaldım, ama bilmiyprum tabi sağdan mı soldan mı geldi yumurta. Kistlerin hepsi tek tarafta mı ? Ya aslen etkisi çok da yok diye biliyorum ama tecrübem de çok yok

Hayırlı olsun kardeşim insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun acaba belirti oldu mu hiç ne zaman anladınız ya da hissettiniz mi acaba cevaplarsanız sevınırım
Adet belirtileri nasılsa öyle oldu başka birşey olmadı :) Benim adetten önce her zaman göğüslerim şişer ve ağrım olurdu aynen böyle devam etti adet olacağım sandım günü hiç şaşmaz sabah uyandığımda adet olmadığımı gördüğüm de suphelendm ve test yaptım :)

56 beden mi küçük gelmiş ay benim sadece oraya takılmam

Ay canım ben seni listede varsın sanıyorum yazdığını inan görmedim kusura bakma yoksa eklemezmiyim.... Dur ekliyim şimdi
zaten sadece bat yazıyorum
Sat'ları sadece hamilelere yazıyorum
son adetleri diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…