- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.601
Anladım kuzum. Allahtan öyle büyük sorunların yokmuş. Yani bilmiyor gibi yapmak yerine başın sağolsun deseler daha iyi olurmuş evet. Allah huzurunuzu daim etsin canım arkadaşım ❤
Yanımda oluyır canım Allah ragzı olsun hakkını yiyemem sende saol dilerim en güzel günler bizi beklşyordurSendende razı olsun canım benim
İnan içim acıdı durumunainşaallah beraber bu zor günleri de aşacağız ve yavrunu kucağına alacağın günler de gelecek Allah'ın izniyle şuan içindeki yangını öyle anlıyorumki ama zamanla bugünleri de atlatacaksın iyi olacaksın ve inşallah yavrunu kucağına aldığında yaraların kapanacak
Hiç kimse yavrundan önemli değil zaten onları düşünecek kadar bile önemseme
Eşin sana destek olsun o destek olursa çabuk atlatırsın
Nasip olur insallah canım üzülme stres yapma elbet olacaktır,Ben o tadı bile özledim bacım yaabugün bulantılı migrenim tuttu , inat ettim ölsem içmem ağrı kesici. Her ay bu aralar tutan migren yüzünden içtiğim ağrı kesicilerden bozuluyor yumurtam adetim herşeyim. Bakalım bu kadar çabanın karşılığı olacak mı bu ay. Hem çörekotu yapıyorum, ama bu ay 24. Gün olmadan çatlamazsa yumurta yine şans yok türkiyede olacağım yalnız. Önümüzdeki hafta da eşim yok umarım 15. Den önce de çatlamaz mayın tarlası gibi hayat düzenim
Cikolata kisti yle hamile kalan birin tanıyorum ama yası ilerledi zor kaldı tedavi olsaydı daha tez olabilirdi birkaç doktor öneririm sanaHayırlı akşamlar benim 5 tane çikolata kistim var 3 tanesi 2.5cm 1tanesi 5cm diğeri ise 6cm 22 yaşındayım 1 yıldır evliyim ve hic korunmadım ama bi türlü hamile kalamadım 1 aydır inofolic combi kullanıyorum çikolata kisti olupta hamile kalanlar var mı acaba?
Doktor yaşımdan dolayı avantajlı olduğumu söyledi 6 tane doktora gittim hepsi ameliyat dedi bana son doktorum ise ameliyat yumurtalik rezervelerine zarar verir o yüzden 2 seçenek sundu bana ya hamile kalip doğum sirasinda kistler alinicak yada 2 3 sene kontrol haplariyla küçültme yapilicak dedi ama ben bekarken de kullandim benim kistlerim küçülmesi gerekirken tam aksine büyüdüğü için ben hamile kalmak için folic asit kullanmak istedim şuan 1 aydır inofolic combi kullanıyorum adetime 4 gun var ve sag kasığımda inanılmaz bi ağrı var surekli idrara cikiyorum acaba ilaclar ise yaradı mı hiç bilmiyorumCikolata kisti yle hamile kalan birin tanıyorum ama yası ilerledi zor kaldı tedavi olsaydı daha tez olabilirdi birkaç doktor öneririm sana
Folik asit bende kullandım bende pko var ama mutlaka düzenli takip et ki ilerlemesi canımDoktor yaşımdan dolayı avantajlı olduğumu söyledi 6 tane doktora gittim hepsi ameliyat dedi bana son doktorum ise ameliyat yumurtalik rezervelerine zarar verir o yüzden 2 seçenek sundu bana ya hamile kalip doğum sirasinda kistler alinicak yada 2 3 sene kontrol haplariyla küçültme yapilicak dedi ama ben bekarken de kullandim benim kistlerim küçülmesi gerekirken tam aksine büyüdüğü için ben hamile kalmak için folic asit kullanmak istedim şuan 1 aydır inofolic combi kullanıyorum adetime 4 gun var ve sag kasığımda inanılmaz bi ağrı var surekli idrara cikiyorum acaba ilaclar ise yaradı mı hiç bilmiyorum
Ediyorum canim Allah razi olsun tesekkur ederimFolik asit bende kullandım bende pko var ama mutlaka düzenli takip et ki ilerlemesi canım
Demek ki belirti aranacağız onu anladım adet Belirtisi ile ayniymjs öyleyse tekrar hayırlı olsun kuzumAdet belirtileri nasılsa öyle oldu başka birşey olmadı :) Benim adetten önce her zaman göğüslerim şişer ve ağrım olurdu aynen böyle devam etti adet olacağım sandım günü hiç şaşmaz sabah uyandığımda adet olmadığımı gördüğüm de suphelendm ve test yaptım :)
13 HaziranSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
Hayhatun Sat:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
Monaezop Sat: 6 mart
@hilalyunus3mreSat:3 Mart
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_Sat:14 nisan
@virgo_35Sat:
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov25 haziran
@NorthCarolina20 nisan
@szfb28 mayıs
E eecemyldz21 nisan
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Lostinparadise26 haziran
@Umutumut827 mayıs
@asihan6 mayıs
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0919 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi16 haziran
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070618 mayıs
@Nurem16 nisan
@Sessizzollll17 haziran
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz21 haziran
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN28 haziran
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
@Minik_kebelek3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89ist23 haziran
fer_nur 23 nisan
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS13 temmuz
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
@selozy19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele25 haziran
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19892 haziran
@harununmervesi7 nisan
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Yagmurmina29 nisan
@Mysticless17 nisan
@Nefes5551 mayıs
N Nisanesintisi0125 haziran
@GulceannesiAmeliyatından sonra inşaallah aramıza dönecek
@Msrtns27 nisan
@Ozonun28 nisan
@Emine Hatayli28 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@Eylullum19 mayıs
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
@hayaksii22 haziran
benibekleyin 14 haziran
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
guzelgunler2019 12 temmuz
13 Haziran
17 haziran13 Haziran
Çok teşekkür ederim canmDemek ki belirti aranacağız onu anladım adet Belirtisi ile ayniymjs öyleyse tekrar hayırlı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?