Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım kuzum. Allahtan öyle büyük sorunların yokmuş. Yani bilmiyor gibi yapmak yerine başın sağolsun deseler daha iyi olurmuş evet. Allah huzurunuzu daim etsin canım arkadaşım ❤

Amin kuzum hepimizin inşaallah
ailesinden kaynaklanan çok sorunlar var ama en büyük dileğim eşimin bu sorunları bana mâl etmemesi işte canımı yakan o oluyor

Yanımda oluyır canım Allah ragzı olsun hakkını yiyemem sende saol dilerim en güzel günler bizi beklşyordur

Nasip olur insallah canım üzülme stres yapma elbet olacaktır,

Cikolata kisti yle hamile kalan birin tanıyorum ama yası ilerledi zor kaldı tedavi olsaydı daha tez olabilirdi birkaç doktor öneririm sana

Cikolata kisti yle hamile kalan birin tanıyorum ama yası ilerledi zor kaldı tedavi olsaydı daha tez olabilirdi birkaç doktor öneririm sana
Doktor yaşımdan dolayı avantajlı olduğumu söyledi 6 tane doktora gittim hepsi ameliyat dedi bana son doktorum ise ameliyat yumurtalik rezervelerine zarar verir o yüzden 2 seçenek sundu bana ya hamile kalip doğum sirasinda kistler alinicak yada 2 3 sene kontrol haplariyla küçültme yapilicak dedi ama ben bekarken de kullandim benim kistlerim küçülmesi gerekirken tam aksine büyüdüğü için ben hamile kalmak için folic asit kullanmak istedim şuan 1 aydır inofolic combi kullanıyorum adetime 4 gun var ve sag kasığımda inanılmaz bi ağrı var surekli idrara cikiyorum acaba ilaclar ise yaradı mı hiç bilmiyorum

Folik asit bende kullandım bende pko var ama mutlaka düzenli takip et ki ilerlemesi canım

Demek ki belirti aranacağız onu anladım adet Belirtisi ile ayniymjs öyleyse tekrar hayırlı olsun kuzum

13 Haziran

Kızlar herkese merhaba bayadır buralara girip bakamıyorum bat a 3 gün kaldı hiç adet belirtim yok evde olmadığımdan yanımda testimde yoktu sadece ovülasyon testim vardı bi tane dün yaptım silikti bişey ifade eder mi net mi olması lazım acaba

Kızlar ben baya baya sürünüyorum migrenden, heryerime vurdu bide bulantı yapıyo. Boğazım bile şişti bi de inadım inat ölsem de almıcam ilaç hiçbişi kullanmıcam bu ay artık bi ay düzgün adet görmeliyim düzgün yumurtlama olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…