- 13 Haziran 2019
- 16
- 4
- 16
- 28
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.581
Sağ yumurtalikta kistler adet zamaninda cok agrım oluyo adet olmadan önce bayilma kusma falan oluyo son 3 4 aydir adet dongum 38 gune kadar cıktı doktorum yasimdan dolayi ameliyat olmami istemedi ama benim kafam cok karisikÇok büyükmüşler yavv. Bende bitane su kisti var 3 santim, sağ yumurtalığımda. Doğuştan. Ben onunla gebe kaldım, ama bilmiyprum tabi sağdan mı soldan mı geldi yumurta. Kistlerin hepsi tek tarafta mı ? Ya aslen etkisi çok da yok diye biliyorum ama tecrübem de çok yok
İşte bana da bat yazamıyoruz, son 5 adetim , 32 gün-53 gün-38 gün-63 gün- 40 gün. Sence ne yazalım?Ay canım ben seni listede varsın sanıyorum yazdığını inan görmedim kusura bakma yoksa eklemezmiyim.... Dur ekliyim şimdi
zaten sadece bat yazıyorum
Sat'ları sadece hamilelere yazıyorum
son adetleri diye
Haaaa ben sandım ki kadının bedeni 56Ya zaten bebiş bedeni 52 den başlıyo. Yanlış yazdım nası tabir ediliyo 56-62-68-74-80-86-92 diye gidiyor işte. Bizim oğlan artık 104 -110 giyiyor 2-3 yaş arası oluyor
Ya bende de doğum öncesi, yani tam doğurmadan önce doğum sırasında bi kusma oldu. Artık her adetim o kısma noktasına gelip öyle başlıyor. Ben hormonlardan sanıyordum. Demek sende de oluyor bu olay. Ama bende kist yokmuş gecen ay doktordaydım ufak tefek bikaç bişi var ama fena değildi ama bilmiyorum haftaya öğrenicemSağ yumurtalikta kistler adet zamaninda cok agrım oluyo adet olmadan önce bayilma kusma falan oluyo son 3 4 aydir adet dongum 38 gune kadar cıktı doktorum yasimdan dolayi ameliyat olmami istemedi ama benim kafam cok karisik
İşte bana da bat yazamıyoruz, son 5 adetim , 32 gün-53 gün-38 gün-63 gün- 40 gün. Sence ne yazalım?
Hayırlı haberler alirsin inşallah canimYa bende de doğum öncesi, yani tam doğurmadan önce doğum sırasında bi kusma oldu. Artık her adetim o kısma noktasına gelip öyle başlıyor. Ben hormonlardan sanıyordum. Demek sende de oluyor bu olay. Ama bende kist yokmuş gecen ay doktordaydım ufak tefek bikaç bişi var ama fena değildi ama bilmiyorum haftaya öğrenicem
Bence beni aramasın ararsa onun için iyi şeyler olmaz annemle haber gönderdim annemde Bi akrabalarına söylemiş meltem evladını kaybetti evlat acısını iiyi bilir evladını görmek isterse görsün oglunu görürse görsünn ama benim ölüme dahi nasip ettirmesin Allah ne ölüsüne ne ölüme dedim iletmişler ne dediyse de ne dedi diye sormadım artık lafı söylüyorum kimin ne dediğine takılmıyorumBence de kötüler huzursuzluk çıkaranlar arsızlar hep gözde zaten. Sessiz sakine oluyor ne olursa. Saygısızlık olmasın diyip susuyor insan ama karşıdan sevgi göremiyorki. O kadın arayıp bişey dedi mi sana başın sağolsun üzgünüm vs diye
Keşke buna kolay kalabilmiş olsaydım diğerlerine de amaaan hemen kalırım diyebilseydim ama alacak olanda Allah tı verecek re Allah artık presüdürlere takılmıyorumCanım bilmiyordum çok üzüldümbaşın sağolsun! Bidaha noğlur takma kimseleri . Bidaha olur tabii , ama bu da evladındı. Nolur bidaha elalemin hatta kocanın bile lafını takma
Bundan sonra sende vay saygısızlık olmasın diye kendinden taviz verme kuzum. Gerekirse onlar fedakarlık yapsın kendinden. Gerçi dediğin gibi aramasın sormasın da olur ya. Unutulmaz ama alışılır. Allah sabr versin sanaBence beni aramasın ararsa onun için iyi şeyler olmaz annemle haber gönderdim annemde Bi akrabalarına söylemiş meltem evladını kaybetti evlat acısını iiyi bilir evladını görmek isterse görsün oglunu görürse görsünn ama benim ölüme dahi nasip ettirmesin Allah ne ölüsüne ne ölüme dedim iletmişler ne dediyse de ne dedi diye sormadım artık lafı söylüyorum kimin ne dediğine takılmıyorum
Benim kanamam oldu parçalar düştü belime bıcak lar saplandı agrıdan ne ses ne görüntü hiçbişey hatırlamıyorum kürtajla aldılar..Can kardeşim Rabbim yüreğini ferahlatsın
Kürtaj oldunmu kendiliğinden tamamen düştü mü? Kürtaj olduysan biraz beklemen lazım
zaten şimdi bir müddet kanaman olacak rahim biraz toparlanmalı. Doktor bana 1 ay beklemen yeter demişti başkası 3 ay dedi
ama bu durumu yaşamayan bilmez insan yarım kalan hayalinin tez zamanda tamamlanmasını istiyor seni şuan çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda ruhen ve bedenen düzelmeni, sonrasındada sağlıklı evlat nasip etsin
Eğer benimle görüşmemek sorun olacaksa eşime se dedim ben ayrılanilriiz diye ben hayatımı kaybetme tehlikesi geçirdim annem üzüldü ama ben hayatımı zaten kaybettim 1 hafta önce yüzü eli belieginleşmiş diyen doktor kürtajımı yaptı kadın ağladı bu kadar seni nasıl üzebilirler dedi hemşireler ağladı herkes en fazla 7 haftalık kürtaja gelmiş benimki 13 haftalıkk cinsiyetini öğrenecektiö nasıl yanmasın içim sevincimi sizlerle paylaştım güle oynaya hayaller kurdum gittim Bi tane sarı tulum aldım kim verecek simdi hesabını o kayanan bozuntusumuBundan sonra sende vay saygısızlık olmasın diye kendinden taviz verme kuzum. Gerekirse onlar fedakarlık yapsın kendinden. Gerçi dediğin gibi aramasın sormasın da olur ya. Unutulmaz ama alışılır. Allah sabr versin sana
Ahh ahh veremesin inşallah hesabını. Allah ıslah etsin onu ve onun gibi insanları. Kalpsiz pisliklerEğer benimle görüşmemek sorun olacaksa eşime se dedim ben ayrılanilriiz diye ben hayatımı kaybetme tehlikesi geçirdim annem üzüldü ama ben hayatımı zaten kaybettim 1 hafta önce yüzü eli belieginleşmiş diyen doktor kürtajımı yaptı kadın ağladı bu kadar seni nasıl üzebilirler dedi hemşireler ağladı herkes en fazla 7 haftalık kürtaja gelmiş benimki 13 haftalıkk cinsiyetini öğrenecektiö nasıl yanmasın içim sevincimi sizlerle paylaştım güle oynaya hayaller kurdum gittim Bi tane sarı tulum aldım kim verecek simdi hesabını o kayanan bozuntusumu
Bana artık kim gebelik derse önce vucut sağlıgı degil kafa saglıgı dicem kocan seni seviyorsa yanında olacak kocanı senle evlendirşdker se huzuru için uzak duracakksr hiçbir kaynana gelini sevmez bu 2 kere 2 4 eder uzak tutun onların mennfaatten başka düşünceleri yok yaşlanırsam baksın oğlumla arama girmesin istediğimi yapsın ama ben her rezilliği yapayım içlerinde ki tüm fesatlıklarla en uzakta olsunlarAhh ahh veremesin inşallah hesabını. Allah ıslah etsin onu ve onun gibi insanları. Kalpsiz pislikler
Allah gönlüne göre versin bundan sonrası hem senin istediğimin gibi olur inşallah. Keşke bu şekilde olmasaydı ama imtihan elden ne gelir. Bakalım bunun ardından ne gibi güzellikler gönderecek Rabbim.Bana artık kim gebelik derse önce vucut sağlıgı degil kafa saglıgı dicem kocan seni seviyorsa yanında olacak kocanı senle evlendirşdker se huzuru için uzak duracakksr hiçbir kaynana gelini sevmez bu 2 kere 2 4 eder uzak tutun onların mennfaatten başka düşünceleri yok yaşlanırsam baksın oğlumla arama girmesin istediğimi yapsın ama ben her rezilliği yapayım içlerinde ki tüm fesatlıklarla en uzakta olsunlar
Benim kanamam oldu parçalar düştü belime bıcak lar saplandı agrıdan ne ses ne görüntü hiçbişey hatırlamıyorum kürtajla aldılar..
Amin Allah en hayırlısını bilirAllah gönlüne göre versin bundan sonrası hem senin istediğimin gibi olur inşallah. Keşke bu şekilde olmasaydı ama imtihan elden ne gelir. Bakalım bunun ardından ne gibi güzellikler gönderecek Rabbim.
Herkesi eğer mutsuz ediyorlarsa uzak tutsunlar Allah kimseyi bana bbei kimseye muhtaç etmesin beni böylesine içten mesajınla yanıtladıgın için de Allah senden ragzı olsun el ele verelim gel Rabbim bidaha nasip etsin bu sefer evladımdan başkasını düşğnmücemToparlanman için biraz zamana ihtiyacın var kardeşimbedeninde toparlanmalı
Böyle büyük bişey yaşadın zaten hiçbişey eskisi gibi olmaz sana zarar verenler uzak dursunlar senden artık eşin de ona göre hareket etsin
Bu insanlar niye böyle ya. İnsan çocuğunun karısına/kocasına nasıl düşman olabilir. Ortada sağlık meselesi var, bebek var, kaybetmek var. Nasıl böyle gamsız olabilir bir anne. Hadi seni sevmiyor diyelim, ee bebeğinin kaybına bi sen üzülmedin ki eşinde üzüldü. Onunda mı hatrı yok arada. Tuhaf yani. Kuzu siz severek mi evlendiniz niye sevmiyor bu kadın seni. Ay kayınvaliden bile demek istemiyorum. Kadın işte
Anladım kuzum. Allahtan öyle büyük sorunların yokmuş. Yani bilmiyor gibi yapmak yerine başın sağolsun deseler daha iyi olurmuş evet. Allah huzurunuzu daim etsin canım arkadaşımCanımın içi aslında bu uzun bir mesele kaynanamın aslında bana karşı garezi yoktur konuşuruz ederiz bana bugüne kadar kötülüğü olmamıştır kendi halinde bir kadın ama bazı konularda çok düşüncesizlik etti geçmişte olan bazı durumlardan dolayı ben kırıldım ona ama yinede eşimin annesi diye konuşmamazlık etmedim. Bu kürtaj mevzusu için de güya eşim ona tembihlemiş o şimdi hassas dönemde bide bilmiyordu size söylediğimi sen bişey deme ona falan demiş ama ne dedi tam olarak bilmiyorum
dedimki madem söyledin herşeyi ne diye artık tembihliyorsunki ben bildiklerini biliyorum sonuçtaneyse karıştı biraz konu
bazen eşimi de anlayamıyorum
Haklı olduğum çok mevzular var ama hep kayıtsız kaldı. Evet biz severek evlendik çok şükür eşimle aramızda sorun yoktur aslında ama ailesinden kaynaklanan bazı durumlar ve beni onların oraya götürme çabaları konu
olunca o zaman zıtlaşıyoruz bunun dışında problemimiz yok. Kendin git gör diyorum gitmiyor illa beraber gidelim diyor ama çok mevzular oldu çok ayağım çekmiyor artık oralara gitmeyi hiç istemiyorum beni anlamasını kararıma saygı duymasını bekliyorum sadece. Annen gelsin buraya diyorum artık daha ne diyeyim
Herkesi eğer mutsuz ediyorlarsa uzak tutsunlar Allah kimseyi bana bbei kimseye muhtaç etmesin beni böylesine içten mesajınla yanıtladıgın için de Allah senden ragzı olsun el ele verelim gel Rabbim bidaha nasip etsin bu sefer evladımdan başkasını düşğnmücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?