- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.621
geçmiş olsun canımm bence de biraz zorla şartları bakalımKızlar ben baya baya sürünüyorum migrenden, heryerime vurdu bide bulantı yapıyo. Boğazım bile şişti bi deinadım inat ölsem de almıcam ilaç hiçbişi kullanmıcam bu ay artık bi ay düzgün adet görmeliyim düzgün yumurtlama olmalı.
Cnm ama olcusune dikkat edilmeli, fazla tukedildiginde kan sulandirici etkisi oldugi icin dikkatli tuketilmelidir.Kızlar öğrendiğim bilgiyi sizinle de paylaşayım belki bilmeyen biirlerine faydam olur. Eltim kadın doğumcu o söyledi bana da, bilimsel olarak kanıtlanmış. Zencefili yediğiniz şeylere katınca hem kokusu hem de tadı mide bulantısını baya bi azaltıyormuş. Gebelik sürecine de olumlu etkileri varmış. Ben de bugün denemeyi düşünüyorum inşallah.
Xnm bende 15 haftaayim 4. Kilonun icindeyim ozellijle tatli ve tyzlu yemiyorum. Normal sekilde benlesininde yeteri kaat kilo aliniyor. Ne az ne cok.Oooyyy maşallah yaaaaideal hamilelik. Ben 14.haftada 4 kilo aldım. Ama normal beslendim öyle abartı bir yemem olmadı. Demek ki normal diyorum.
Cnm benim yasadiklarina cok uzuldum basin sagolsun. Emin ol rabbim onlarin yanina birakmaz. Suan eminimki ne soylesek sana olmaz Allahim sabir versin.Mavi Boncugumm @Kurkmantolumdnn @guzelgunler2019 sizlere çok güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim bebeğimi kaybettim kanama durmadı aşırı stres ve üzüntüyle 10 haftayı tamamlayıp riski geçirmeme ragmen bebeğimi düşürdüm onu benden rabbim aldı sabrını rabbim verecek buraya giremedim suan da da nasıl girdiğimi bilmiyorum o kadını ve bu duruma bana sebep olanları ne bu dünya da ne öteki dünyada affetmicem asla kimsenij telefonunu açmadım kimseyle konusmadım kimselere bişey anlatmadım demekki neymiş kendinden başkasını düşünmemek gerekmiş kuzumu evladımı daha tekmesini hissedemeden kaybettim doktor tekrar olur dedi ama ben onu unutmuştum bilmiyorum uyuyamıyorum rüyalar görüyorum kız olacaktı öyle hissediyorum gelinlikle geliyor yanıma sonra melek gibi gidiyor kalmıyor Rabbime melek oldu kalbi atmıştı eli yüzü belirginleşmişti... ALLAH ONU CENNETİNE MELEK EYLESİN... BENİ BÖYLE CİĞERİMDEN YAKANLARI RABBİME HAVALE ETTİM.
Cnm ben sat 5 martti. Beni de ekleyebilirmisin. Burdayim
Cnm valla ailenden ve samimi arkadaslarindan baska kimseden bole birsey beklemegeceksin..ben ameliyat oldum ne beni aradilar ne sordular. Gebe kaldim ne aradilar ne sordular. Neymis esimi ariyolarmis . Bu mudur. Yani. Insan ister istemez soguyor. Ne gitmek nede yuzlerini gormek istiyor. Isleri dusunce arar bise isterler (kv ve kp haric ) ne varsa arkadaslarinda ve ailende. Digerleriyle hep samimi merhaba merhaba baska bise yok.Canımın içi aslında bu uzun bir mesele kaynanamın aslında bana karşı garezi yoktur konuşuruz ederiz bana bugüne kadar kötülüğü olmamıştır kendi halinde bir kadın ama bazı konularda çok düşüncesizlik etti geçmişte olan bazı durumlardan dolayı ben kırıldım ona ama yinede eşimin annesi diye konuşmamazlık etmedim. Bu kürtaj mevzusu için de güya eşim ona tembihlemiş o şimdi hassas dönemde bide bilmiyordu size söylediğimi sen bişey deme ona falan demiş ama ne dedi tam olarak bilmiyorum
dedimki madem söyledin herşeyi ne diye artık tembihliyorsunki ben bildiklerini biliyorum sonuçtaneyse karıştı biraz konu
bazen eşimi de anlayamıyorum
Haklı olduğum çok mevzular var ama hep kayıtsız kaldı. Evet biz severek evlendik çok şükür eşimle aramızda sorun yoktur aslında ama ailesinden kaynaklanan bazı durumlar ve beni onların oraya götürme çabaları konu
olunca o zaman zıtlaşıyoruz bunun dışında problemimiz yok. Kendin git gör diyorum gitmiyor illa beraber gidelim diyor ama çok mevzular oldu çok ayağım çekmiyor artık oralara gitmeyi hiç istemiyorum beni anlamasını kararıma saygı duymasını bekliyorum sadece. Annen gelsin buraya diyorum artık daha ne diyeyim
Aynenn. Kııızzz maşallah zaman ne çabuk geçiyor kocaman olmuş bebişCnm ama olcusune dikkat edilmeli, fazla tukedildiginde kan sulandirici etkisi oldugi icin dikkatli tuketilmelidir.
Ya burda yazılanları okuyunca şükrediyorum valla. Benim eşimin ailesi baya kalabalık ama her gün mutlaka en az biri arar durumumu sorar gebelik öncesi de böyleydi kayınvalidemin sesi bile çıkmaz zaten benle hep içten samimi konuşur hissederim böyle okuyunca çok şükür dedim içimden çünkü aile cidden çok önemliCnm valla ailenden ve samimi arkadaslarindan baska kimseden bole birsey beklemegeceksin..ben ameliyat oldum ne beni aradilar ne sordular. Gebe kaldim ne aradilar ne sordular. Neymis esimi ariyolarmis . Bu mudur. Yani. Insan ister istemez soguyor. Ne gitmek nede yuzlerini gormek istiyor. Isleri dusunce arar bise isterler (kv ve kp haric ) ne varsa arkadaslarinda ve ailende. Digerleriyle hep samimi merhaba merhaba baska bise yok.
Evet cnm zaman cok cabuk geciyor. Anlayamiyorsun bi turlu.Aynenn. Kııızzz maşallah zaman ne çabuk geçiyor kocaman olmuş bebiş ❤
Cnm benim tabiki aile onemli ama oncelikle senin kyrdugun aile onemlidir. Gerisi benim icin cok onemli degil ne kadar az insan o kadar az sorun.Ya burda yazılanları okuyunca şükrediyorum valla. Benim eşimin ailesi baya kalabalık ama her gün mutlaka en az biri arar durumumu sorar gebelik öncesi de böyleydi kayınvalidemin sesi bile çıkmaz zaten benle hep içten samimi konuşur hissederim böyle okuyunca çok şükür dedim içimden çünkü aile cidden çok önemli
Cnm valla ailenden ve samimi arkadaslarindan baska kimseden bole birsey beklemegeceksin..ben ameliyat oldum ne beni aradilar ne sordular. Gebe kaldim ne aradilar ne sordular. Neymis esimi ariyolarmis . Bu mudur. Yani. Insan ister istemez soguyor. Ne gitmek nede yuzlerini gormek istiyor. Isleri dusunce arar bise isterler (kv ve kp haric ) ne varsa arkadaslarinda ve ailende. Digerleriyle hep samimi merhaba merhaba baska bise yok.
Haklisin cnm bende bi donem ayni sorunlari yasadim. Cozul olarak r secenek sundum ya ayri ayri herkes ailesine gidtsin yada beraber tatile gidelim dedimDoğru dedin canım. Beni asıl kızdıran aslında eşimin beni zorla onların yanına götürme çabaları. Bu davranışı olmasa zaten hiçbiri umrumda bile değil ama ister istemez geriliyorum yoksa beni aramamaları hiç önemli değil ama eşimin beni düşünmeden hareket etmesi asıl canımı sıkan bu işte
Haklisin cnm bende bi donem ayni sorunlari yasadim. Cozul olarak r secenek sundum ya ayri ayri herkes ailesine gidtsin yada beraber tatile gidelim dedimtabi ortam geriliyor. Baskasinin evinde kalmak da cok zor istemiyorsun. En fazla 1 gun had 2 gun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?