Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun canımm bence de biraz zorla şartları bakalım

Cnm ama olcusune dikkat edilmeli, fazla tukedildiginde kan sulandirici etkisi oldugi icin dikkatli tuketilmelidir.

Cnm benim yasadiklarina cok uzuldum basin sagolsun. Emin ol rabbim onlarin yanina birakmaz. Suan eminimki ne soylesek sana olmaz Allahim sabir versin.

sukufenazz canım bana mart sonu gibi 2019 aralık anneleri bölümüne yazmışsın kusuruma bakma uzun zamandır giremedim nete.Evet canım bende senin gibi haziran 2018 annesiydim şimdi 2019 kasım annesiyim Allah nasip ederse doğum olacak.Sende istiyorsun 2.ye heralde Allah gönlüne göre versin ama çok zor oluyor arası bu kadar az olunca aklında olsun.Biz hemen olmaz diyerek bir adım attık sonuç bu.Ben son 1 aydır çok zorlanıyorum oğlum çok hareketli saniye yerinde durmuyor senin ilki sakinse onu bilemem.Hele bide hasta olunca daha da mahvediyorlar insanı e bide tabi hamilesin onu kaldır indir bir sürü mızmızlık he bide tabi ilki emmeye de devam ediyor kendine çok iyi bakman gerekiyor beslenme yönünden.Uyumak istiyorsun gebelikten ama öteki izin vermiyor vs vs,yani ben cidden zorlanıyorum Allah sonuna kadar sağ salim vardığımı göstersin ne diyeyim :))

Cnm valla ailenden ve samimi arkadaslarindan baska kimseden bole birsey beklemegeceksin..ben ameliyat oldum ne beni aradilar ne sordular. Gebe kaldim ne aradilar ne sordular. Neymis esimi ariyolarmis . Bu mudur. Yani. Insan ister istemez soguyor. Ne gitmek nede yuzlerini gormek istiyor. Isleri dusunce arar bise isterler (kv ve kp haric ) ne varsa arkadaslarinda ve ailende. Digerleriyle hep samimi merhaba merhaba baska bise yok.

Ya burda yazılanları okuyunca şükrediyorum valla. Benim eşimin ailesi baya kalabalık ama her gün mutlaka en az biri arar durumumu sorar gebelik öncesi de böyleydi kayınvalidemin sesi bile çıkmaz zaten benle hep içten samimi konuşur hissederim böyle okuyunca çok şükür dedim içimden çünkü aile cidden çok önemli

Cnm benim tabiki aile onemli ama oncelikle senin kyrdugun aile onemlidir. Gerisi benim icin cok onemli degil ne kadar az insan o kadar az sorun.

Doğru dedin canım. Beni asıl kızdıran aslında eşimin beni zorla onların yanına götürme çabaları. Bu davranışı olmasa zaten hiçbiri umrumda bile değil ama ister istemez geriliyorum yoksa beni aramamaları hiç önemli değil ama eşimin beni düşünmeden hareket etmesi asıl canımı sıkan bu işte

Haklisin cnm bende bi donem ayni sorunlari yasadim. Cozul olarak r secenek sundum ya ayri ayri herkes ailesine gidtsin yada beraber tatile gidelim dedim tabi ortam geriliyor. Baskasinin evinde kalmak da cok zor istemiyorsun. En fazla 1 gun had 2 gun olmuyor.

Ya inanırmısın babasının evinde yatamıyorum bana göre yer değil yani rahat edemiyorum
Zaten aramız yok,kırgınım onlara
Küçük çocuklada yolculuk yapmak, onu oralarda yedirip içirmek,uyutmaya çalışmak ayrı mesele..... İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir hamileliğim olurda oralara gitmektende kurtulurum Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…