- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.761
Sizin hafta beya olmuş 12. Haftadan sonra gecer diye biliyorum amaCok kötüyüm tam gecti dıordum üç gündür sabahları kusuyorum bugün gün içi dahil oldu su an bile zor tutuyorum yedıkşeriö cıkma sın dıye
Evet genelde öle oluyor canım ama benimki devam edıyor. Üstelik artık hareket edıoruz,Sizin hafta beya olmuş 12. Haftadan sonra gecer diye biliyorum ama
Ayyy kız soğan suyu içsene Allasen Bi dene bakpsikolojik olarak hiç iyi değilim.
iğnenin 11. günü kanda baktırdım 1.20 negatif çıktı yine.
ne yaparsam yapayım olmuyor aylardır hayatımı buna endeksledim ve çok sıkıldım artık.
bundan sonra kendim için bir şeyler yapacağım.
lazere başlamayı düşünüyorum spor salonuna devam edeceğim boş zamanlarımda yüzmeye gideceğim.
içeceğim, eğleneceğim...
çok yoruldum.
pazartesi regl olucam kızlar sizinle sohbet etmek için gelirim bu topiğe.
hepiniz için bol bol dua edeceğim.
ama ben artık çocuk düşünmüyorum.
Bence oluruna birak kafaya takmak en buyuk neden biraz degisiklik iyi gelir kafanizdan silinpsikolojik olarak hiç iyi değilim.
iğnenin 11. günü kanda baktırdım 1.20 negatif çıktı yine.
ne yaparsam yapayım olmuyor aylardır hayatımı buna endeksledim ve çok sıkıldım artık.
bundan sonra kendim için bir şeyler yapacağım.
lazere başlamayı düşünüyorum spor salonuna devam edeceğim boş zamanlarımda yüzmeye gideceğim.
içeceğim, eğleneceğim...
çok yoruldum.
pazartesi regl olucam kızlar sizinle sohbet etmek için gelirim bu topiğe.
hepiniz için bol bol dua edeceğim.
ama ben artık çocuk düşünmüyorum.
yok onlar bende ters etki yapıyorAyyy kız soğan suyu içsene Allasen Bi dene bak
Bende Pkoluyum dokuz aydr olmuyordu içtiğim ertesi ay kaldım ondan dedimyok onlar bende ters etki yapıyor
en güzeli doğum kontrol hapı
evet doğum kontrol kullanacağım için otomatik olarak şüphe de yaşamayacağım. çok sevdim sizleri inşallah bir an önce dualarınız kabul olur.Bence oluruna birak kafaya takmak en buyuk neden biraz degisiklik iyi gelir kafanizdan silin
Canım ya ummadığın anda olucak eminim..evet doğum kontrol kullanacağım için otomatik olarak şüphe de yaşamayacağım. çok sevdim sizleri inşallah bir an önce dualarınız kabul olur.
hayıt otu içtim kanamam durmadı resmen bütün dengemi bozdu.Bende Pkoluyum dokuz aydr olmuyordu içtiğim ertesi ay kaldım ondan dedim
Amin dualarda buluşmak ümidiyleevet doğum kontrol kullanacağım için otomatik olarak şüphe de yaşamayacağım. çok sevdim sizleri inşallah bir an önce dualarınız kabul olur.
Yok canım benim olucaktır zamanla inşallahhhh öle düşünmehayıt otu içtim kanamam durmadı resmen bütün dengemi bozdu.
tüp bebeğe kadar denenebilecek her şeyi denedik.
ben hamile kalamıyorum hiç
kabullendim artık.
buralardayım zaten hepinizin sürecine tanık olmak istiyorum.Amin dualarda buluşmak ümidiyle
Sizi emin olunki cok iyi anliyorum.hayıt otu içtim kanamam durmadı resmen bütün dengemi bozdu.
tüp bebeğe kadar denenebilecek her şeyi denedik.
ben hamile kalamıyorum hiç
kabullendim artık.
annem de benim gibiymiş ona çektim sanırım binbir tedaviyle yedi yıl uğraşmışYok canım benim olucaktır zamanla inşallahhhh öle düşünme ❣
Ummadigin anda oluverir hersey yeterki hayirlisini isteyelim Allahtanburalardayım zaten hepinizin sürecine tanık olmak istiyorum.
Seninki tamamen psikolojik bile olabilir cok düşündüğün için bence ferahlayınca Bı anda olucakannem de benim gibiymiş ona çektim sanırım binbir tedaviyle yedi yıl uğraşmış
biliyorum.Sizi emin olunki cok iyi anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?