Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz içine mi doğuyor. Ne doğuyor nasıl doğuyorrr ne kadar var bata
Ovülasyonun üzerinden 4 gün geçti kız daha, ahahhaaa ama araştırdığım şeylerden yola çıkarak bi plan yaptım, geçen ay gebelik oluşmasını ona bağladım, bu ay da olursa paylaşacağım sizle, olmazsa saçmalamışım demektir

Ne ki kız o çatlatma meraktan söyle bakem

Yerinde olsam reglyi beklerim ama çok strese giriyor da olabilirsin düşünmekten, onun için belki yapsan daha iyi olur.stres malum tüm hormonlarımızın canına okuyor
Belirti aramak istemiyorum kendimde ya pis boğazım yüzünden midem bulanıyor bide bir hafta oldu daha ne belirtisi olcak dimi olmaz pazarı beklicem zaten kasıklarım ve belim ağrıyo bide regl huysuzluğum var

Olmaz inşallah, bu ay bir güzellik olacak gibi doğuyor içime aslında, inşallah kendimi kandırmıyorumdur, sağlıkla alayım inşallah en kısa zamanda
Benim bir arkadaşım iki kere böyle kimyasal yaşadı 3. De gebe kaldı . Oluyor bazen evet. Ama benim bi sorum var ya! Sen neden 7. Gün bıraktın bu kürü bakıyım? Bi farklılık mı hissettin kendinde ne oldu? Ben bugün baya rahim kasıl yumurtalık kramp ağrı gıdıklanmalar hissettim. Hatta arka bel altına vuruyor, hani adet olacakken ağrır ya, bi de gebeliğin baxı dönemleri ağrımıştı öyle. Sen de acaba böyle şeyler yaşadın da mı korkup bıraktın ?
Eneaciz , S SiriusBlackK ? Sizde oldu mu böyle belirtiler? İlk günler hiç belirti yoktu valla.

Belirti aramak istemiyorum kendimde ya pis boğazım yüzünden midem bulanıyor bide bir hafta oldu daha ne belirtisi olcak dimi olmaz pazarı beklicem zaten kasıklarım ve belim ağrıyo bide regl huysuzluğum var
Ya ben de hep o belirtileri gebelik sandım vucudu korumaya aldım hep yumurtlama çıktı. Bende yumurtlama ve adet arefesinde bi bulantı oluyo. Bu da yeniçıltı eskiden yoktu. Gebelikte o tip ekşime yanma ve bulantı için 7. Hafta civarını beklemek gerekiyor çoğunlukla. İnsanın ağzının tadı da sanırım 6. Hafta civarı bozuluyodusen ne diyosun Hayhatun ?

Evet demir tadı gibi pis Bi tat ardından hep bozuk Bi hiss oluyor insanda gebeliğin ilk belirtisi olabilir bence

Evet demir tadı gibi pis Bi tat ardından hep bozuk Bi hiss oluyor insanda gebeliğin ilk belirtisi olabilir bence
Ay biliyo musun o bozuk tat bende ne zaman geçti? Oğlumu kucağıma aldıktan tam 3 gün sonra. mide hassasiyetim de emzirme bittikten 1 ay sonra düzeldi. Analık bir kadına neler yaşatıyor teyy teyyy

Ay biliyo musun o bozuk tat bende ne zaman geçti? Oğlumu kucağıma aldıktan tam 3 gün sonra. mide hassasiyetim de emzirme bittikten 1 ay sonra düzeldi. Analık bir kadına neler yaşatıyor teyy teyyy
Ayy inanamıyorum. Ddd benimde oğlumda fazla olmamıştı bu kez hala devam edıyor ve can sıkıcı bence

Sormuyorum o araştırdıkların ne diye çünkü söylememişin seni gidi seniiii hadi baaaaakalımmmmm bekliyorummmm

Ayy inanamıyorum. Ddd benimde oğlumda fazla olmamıştı bu kez hala devam edıyor ve can sıkıcı bence
Gebeliği nasıl kusmadan 7 kilo alarak tamamladım topiği açsam, ilk sırada bu gelir heraldeağızdaki berbat tat. Her yediğin aynı

Yok ya ben aslında şöyle düşündüm, her ay çok şükür yumurtluyorum, kalitesiz de değilmiş doktorun dediğine göre, o zaman boşu boşuna düzenimi bozmayayım, bi deneyeyim ama abartmayayım gibi düşündüm.belki yanlış düşündüm ama öyle yaptım.mesela bubay soğan kürünü de öyle yaptım.7 gün.bu arada kasık ağrısı sancı gibi şeyler kullandığımın üçüncü günü falan başlamıştı bende de canım.etkili bir kür bana sorarsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…