- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.941
Olmuyooooo yapamıyoruuuum geçmiyoooo delirdimOyalan diyeceğim de yapılmıyor
Ovülasyonun üzerinden 4 gün geçti kız daha, ahahhaaaKızzz içine mi doğuyor. Ne doğuyor nasıl doğuyorrrne kadar var bata
Sümeyye bebişim, haberlerini takip ediyorum.hadi sağlıkla büyüsün bebişin inşallah canım benim6 gun kala kan verdigimde 3 cikmisti hcg
Ne ki kız o çatlatma meraktan söyle bakemOvülasyonun üzerinden 4 gün geçti kız daha, ahahhaaaama araştırdığım şeylerden yola çıkarak bi plan yaptım, geçen ay gebelik oluşmasını ona bağladım, bu ay da olursa paylaşacağım sizle, olmazsa saçmalamışım demektir
Yok anam, şimdi değil, bi bakayım sonuca ona göre, sözNe ki kız o çatlatma meraktan söyle bakem
Ne yaptın kız belki bir faydan olur diyiver heleY
Yok anam, şimdi değil, bi bakayım sonuca ona göre, söz
Hayııır, dur bak çıkarsa hemen yazacağım, söz verdim.totem yapayımNe yaptın kız belki bir faydan olur diyiver hele
Aslında çok da önemsiz herkesin yaptığı bir şey ama olsunNe yaptın kız belki bir faydan olur diyiver hele
Aman deme tamamHayııır, dur bak çıkarsa hemen yazacağım, söz verdim.totem yapayım
E sen erken gebelik testi yapsana yarın sabah bi tane, yoksa hiç umutlanmazsın en azından.varsa da silik de olsa çıkar sanki.geçen ay benim betahcg 24 iken bile silik çıktı normal testte.Aman deme tamammidem bulaniyi anacum
Yerinde olsam reglyi beklerim ama çok strese giriyor da olabilirsin düşünmekten, onun için belki yapsan daha iyi olur.stres malum tüm hormonlarımızın canına okuyorAman deme tamammidem bulaniyi anacum
Belirti aramak istemiyorum kendimde ya pis boğazım yüzünden midem bulanıyorYerinde olsam reglyi beklerim ama çok strese giriyor da olabilirsin düşünmekten, onun için belki yapsan daha iyi olur.stres malum tüm hormonlarımızın canına okuyor
Benim bir arkadaşım iki kere böyle kimyasal yaşadı 3. De gebe kaldı . Oluyor bazen evet. Ama benim bi sorum var ya! Sen neden 7. Gün bıraktın bu kürü bakıyım? Bi farklılık mı hissettin kendinde ne oldu? Ben bugün baya rahim kasıl yumurtalık kramp ağrı gıdıklanmalar hissettim. Hatta arka bel altına vuruyor, hani adet olacakken ağrır ya, bi de gebeliğin baxı dönemleri ağrımıştı öyle. Sen de acaba böyle şeyler yaşadın da mı korkup bıraktın ?Olmaz inşallah, bu ay bir güzellik olacak gibi doğuyor içime aslında, inşallah kendimi kandırmıyorumdur, sağlıkla alayım inşallah en kısa zamanda
Ya ben de hep o belirtileri gebelik sandım vucudu korumaya aldım hep yumurtlama çıktı. Bende yumurtlama ve adet arefesinde bi bulantı oluyo. Bu da yeniçıltı eskiden yoktu. Gebelikte o tip ekşime yanma ve bulantı için 7. Hafta civarını beklemek gerekiyor çoğunlukla. İnsanın ağzının tadı da sanırım 6. Hafta civarı bozuluyodusen ne diyosunBelirti aramak istemiyorum kendimde ya pis boğazım yüzünden midem bulanıyorbide bir hafta oldu daha ne belirtisi olcak dimi olmaz pazarı beklicem zaten kasıklarım ve belim ağrıyo bide regl huysuzluğum var
Evet demir tadı gibi pis Bi tat ardından hep bozuk Bi hiss oluyor insanda gebeliğin ilk belirtisi olabilir benceYa ben de hep o belirtileri gebelik sandım vucudu korumaya aldım hep yumurtlama çıktı. Bende yumurtlama ve adet arefesinde bi bulantı oluyo. Bu da yeniçıltı eskiden yoktu. Gebelikte o tip ekşime yanma ve bulantı için 7. Hafta civarını beklemek gerekiyor çoğunlukla. İnsanın ağzının tadı da sanırım 6. Hafta civarı bozuluyodusen ne diyosunHayhatun ?
Ay biliyo musun o bozuk tat bende ne zaman geçti? Oğlumu kucağıma aldıktan tam 3 gün sonra.Evet demir tadı gibi pis Bi tat ardından hep bozuk Bi hiss oluyor insanda gebeliğin ilk belirtisi olabilir bence
Ayy inanamıyorum. Ddd benimde oğlumda fazla olmamıştı bu kez hala devam edıyor ve can sıkıcı benceAy biliyo musun o bozuk tat bende ne zaman geçti? Oğlumu kucağıma aldıktan tam 3 gün sonra.mide hassasiyetim de emzirme bittikten 1 ay sonra düzeldi. Analık bir kadına neler yaşatıyor teyy teyyy
Sormuyorum o araştırdıkların ne diye çünkü söylememişinOvülasyonun üzerinden 4 gün geçti kız daha, ahahhaaaama araştırdığım şeylerden yola çıkarak bi plan yaptım, geçen ay gebelik oluşmasını ona bağladım, bu ay da olursa paylaşacağım sizle, olmazsa saçmalamışım demektir
Gebeliği nasıl kusmadan 7 kilo alarak tamamladım topiği açsam, ilk sırada bu gelir heraldeAyy inanamıyorum. Ddd benimde oğlumda fazla olmamıştı bu kez hala devam edıyor ve can sıkıcı bence
Yok ya ben aslında şöyle düşündüm, her ay çok şükür yumurtluyorum, kalitesiz de değilmiş doktorun dediğine göre, o zaman boşu boşuna düzenimi bozmayayım, bi deneyeyim ama abartmayayım gibi düşündüm.belki yanlış düşündüm ama öyle yaptım.mesela bubay soğan kürünü de öyle yaptım.7 gün.bu arada kasık ağrısı sancı gibi şeyler kullandığımın üçüncü günü falan başlamıştı bende de canım.etkili bir kür bana sorarsan.Benim bir arkadaşım iki kere böyle kimyasal yaşadı 3. De gebe kaldı . Oluyor bazen evet. Ama benim bi sorum var ya! Sen neden 7. Gün bıraktın bu kürü bakıyım? Bi farklılık mı hissettin kendinde ne oldu? Ben bugün baya rahim kasıl yumurtalık kramp ağrı gıdıklanmalar hissettim. Hatta arka bel altına vuruyor, hani adet olacakken ağrır ya, bi de gebeliğin baxı dönemleri ağrımıştı öyle. Sen de acaba böyle şeyler yaşadın da mı korkup bıraktın ?
Eneaciz , S SiriusBlackK ? Sizde oldu mu böyle belirtiler? İlk günler hiç belirti yoktu valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?