- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.281
Gerçekten öylr ben ay oldu mu olcak mı derken beynimi yedimSık sık iki günde bir ilişki deneyin bence testler cok stresli hormonları mahvedııor
Akışına bırak dediğim gibi yap benceGerçekten öylr ben ay oldu mu olcak mı derken beynimi yedimbide yumurtlama günleri değerlendirdik diye baya heves ettim bugün kırmızıları görmek baya üzdü
Oylede yapamıyorum ki, illaki kafama takılıyor hep içimde korku var ya olmazsa diyeAkışına bırak dediğim gibi yap bence
Kuzum benim iki kizim var ama 17 ve 19 yaşında anne oldum hiç bir şey anlamadim kiii18 yil geçti bu zamana esimi ikna edebildim. Ilk çocuğum gibi istiyorum hevesliyim.
Özellikle erkek isteğimiz yok ama gönlümüzün bir yanı tabiki istiyor. Benim de bu 3. Ayim olacak denemeye başlayalı...
Şöyle istiyorum Rabbimden hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıklı bir erkek evlat istiyorum diyorum.
Kızlarla erkek arasında kaç yıl oldu??? Kaç yıl sonra 3.bebek oldu biliyor musun?
Bende varım kızlarama ben yeni olduğum için bu konuyu nasıl takip edicem bilmiyorum banada bilgi verinde, sevinçlerinizle bende sevineyim Bu arada 10 aylık evliyim, ilk defa bu ay ovilasyon testi kullandım ama maalesef bugün regli oldum ☹Çok istiyoruz bebeğimiz olmasını inşallah çalışmalara devam sizlerde durum ne Allahım hepimizi sevindirsin inşallah
Çok hoşbuldumHoşgeldin bacım. İlk sayfadaki yazdıklarımı okudunmu? Bat tarihi verirsen eklerim seni de listeye ama bu sayfada takipte olman lazım bazı kişiler isim bat yazdırıp kayboluyorlar onlardan olma yani
Öyle yapanları listeden siliyorum
Burda hepimizin amacı neticede hüzün ve sevinçlerimizi beraber paylaşmak....
Senin yaşın kaç peki? Kafaya taktıkça hormonlar sapıtıyor strese sokma kendini
Zamanı gelince olacak Allah'ın izniyle
Zaten yeni başlamışsın heralde
Birde nasıl takipte kalırım, liste ne için biraz açıklarmısınız tam bilmiyorum yeni üye oldumdaHoşgeldin bacım. İlk sayfadaki yazdıklarımı okudunmu? Bat tarihi verirsen eklerim seni de listeye ama bu sayfada takipte olman lazım bazı kişiler isim bat yazdırıp kayboluyorlar onlardan olma yani
Öyle yapanları listeden siliyorum
Burda hepimizin amacı neticede hüzün ve sevinçlerimizi beraber paylaşmak....
Senin yaşın kaç peki? Kafaya taktıkça hormonlar sapıtıyor strese sokma kendini
Zamanı gelince olacak Allah'ın izniyle
Zaten yeni başlamışsın heralde
O da hormonları bozuyor işte rahatlamaya calısOylede yapamıyorum ki, illaki kafama takılıyor hep içimde korku var ya olmazsa diye
Maviş cinsiyetleri de yazıyorsun sanırım bugün doktor kız büyük ihtimalle dedi değişmezse bizim de kızYildiz__Tozu nerelerdesin canısı iyimisin son durumun ne?
yaaa ben de öyle biliyorum 17 gün olacak yarın sabah iğne vurulalıCanın iğne olunca adet tam zamanında gelmeli diyr biliyorum, doğru mu? E eğer öyleyse olma ihtimali yüksek, sigara alkol alma bence, bi test yap sabah, aman dikkat et kendine .
Birde nasıl takipte kalırım, liste ne için biraz açıklarmısınız tam bilmiyorum yeni üye oldumdatakipte kalmak istiyorum benimd kafam dağılır hep birlikte sevinir üzülürüz
Maviş cinsiyetleri de yazıyorsun sanırım bugün doktor kız büyük ihtimalle dedi değişmezse bizim de kız❣
İnşallah yapabilirimO da hormonları bozuyor işte rahatlamaya calıs
Allah razı olsun canım aynen dediğin gibiİyi hadi gözün aydın:) sende kız istiyordun zaten Allah gönlüne göre verdi
Bizede verir inşallah dua et bizlere de
Bi değişiklik olursa söylersin
Tamamdır harika sistem sevdim bend burdayım artıkCanım sen şimdi takipte kalmak için bişey yapmana gerek yok burda yazılanlar sana bildirim geliyorya zaten sen sadece bu konuya bak gir arada yaz oku mesajları şuan yaptığın gibi yanitakip derken onu kastettim...
listeyi hamile kalmak isteyenler için yazdım
"Beklenen adet tarihleri" adı üstünde adetini bekleyen hamile adayları için orası
Şimdi sende beklediğin adet tarihini verdinya onu yazıcam oraya eğer 16 temmuzda adet görürsen bir sonraki adet tarihini bana yine söyleyeceksin yine yazıcam ama hamile kalırsan listenin yukarısında hamişler listesinde olacaksın
Mâşallah yaşında gençmiş olur inşallah dert etme. Takıntı demişken sende mi terazisin yoksa?
Teraziyim bnde yükselenin trrazidir belkiTamamdır harika sistem sevdim bend burdayım artıkhayır, kadını ben, ama takıntılı olmak nerd gelmiş bilmiyorum her konuda her zman böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?