Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim iki kizim var ama 17 ve 19 yaşında anne oldum hiç bir şey anlamadim kiii 18 yil geçti bu zamana esimi ikna edebildim. Ilk çocuğum gibi istiyorum hevesliyim.

Hay mâşallah Allah bağışlasın
Tabi şimdi onca zamandan sonra özlemişsindir o duyguyu illaki anlıyorum seni ama yaşını kafana takma olur yine Allah'ın izniyle. Ya bak ne güzel küçük yaşta anne olmuşsun şanslısın yetişkin olmuş çocukların çok güzel bişey bu... Bende isterdim öyle olsun ama nasip işte kaderimiz yazılmış bi kere. Üzülme sen bence sevin çocukların kocaman olmuşlar 3.de nasip olur inşallah
Daha ileri yaşlarda doğum yapanlar var
Gerekli kontrollerini yaptırdıysan sen ve eşin gerisi Allah'ın takdiri nasip etmişse olacak
Eşin neden bu kadar soğuk bakıyorki
Uzun zaman geçmiş aslında onunda hevesli olması lazım

Bende senin dediğin gibi ama kız olsun diye dua ediyorum tabi hayırlı ve sağlıklı olması önceliğimiz elbette ama gönül olmayanı istiyor... Rabbim bilir hayırlıysa versin diyorum hayırlı değilse vermesin. Ben bu 2.hamileliğimde soldan yumurtlamışım
Büyük ihtimal kızdı içimede öyle doğmuştu zaten ama nasip işte Allah hayırlısını nasip etsin şimdi en çok dileğim önce sağlıklı olması malum bu kürtaj olayından sonra bunu daha çok düşünür oldum

Hoşgeldin bacım. İlk sayfadaki yazdıklarımı okudunmu? Bat tarihi verirsen eklerim seni de listeye ama bu sayfada takipte olman lazım bazı kişiler isim bat yazdırıp kayboluyorlar onlardan olma yani
Öyle yapanları listeden siliyorum
Burda hepimizin amacı neticede hüzün ve sevinçlerimizi beraber paylaşmak....
Senin yaşın kaç peki? Kafaya taktıkça hormonlar sapıtıyor strese sokma kendini
Zamanı gelince olacak Allah'ın izniyle
Zaten yeni başlamışsın heralde

Çok hoşbuldumBen 25 yaşındayım, 10 aylık evliyim çok sayılmaz evet ama bana sanki 10 senedir bebek istiyoruz gibi geliyor. O kadar takıntılıyım yaniii bat tarihime gelince suan reglimin 2 günü, bundan sonraki beklenen tarih 16 temmuz

Birde nasıl takipte kalırım, liste ne için biraz açıklarmısınız tam bilmiyorum yeni üye oldumda takipte kalmak istiyorum benimd kafam dağılır hep birlikte sevinir üzülürüz

Canın iğne olunca adet tam zamanında gelmeli diyr biliyorum, doğru mu? E eğer öyleyse olma ihtimali yüksek, sigara alkol alma bence, bi test yap sabah, aman dikkat et kendine .
yaaa ben de öyle biliyorum 17 gün olacak yarın sabah iğne vurulalı
alkol almıyorum da sigarayı da azaltmaya çalışıyorum ergenliğe geri döndüm bir de nasıl kıllandım akıllara zarar
hirsutizm oldum fenaaaa

Birde nasıl takipte kalırım, liste ne için biraz açıklarmısınız tam bilmiyorum yeni üye oldumda takipte kalmak istiyorum benimd kafam dağılır hep birlikte sevinir üzülürüz

Canım sen şimdi takipte kalmak için bişey yapmana gerek yok burda yazılanlar sana bildirim geliyorya zaten sen sadece bu konuya bak gir arada yaz oku mesajları şuan yaptığın gibi yani takip derken onu kastettim...
listeyi hamile kalmak isteyenler için yazdım
"Beklenen adet tarihleri" adı üstünde adetini bekleyen hamile adayları için orası
Şimdi sende beklediğin adet tarihini verdinya onu yazıcam oraya eğer 16 temmuzda adet görürsen bir sonraki adet tarihini bana yine söyleyeceksin yine yazıcam ama hamile kalırsan listenin yukarısında hamişler listesinde olacaksın
Mâşallah yaşında gençmiş olur inşallah dert etme. Takıntı demişken sende mi terazisin yoksa?

Reactions: N8M
Maviş cinsiyetleri de yazıyorsun sanırım bugün doktor kız büyük ihtimalle dedi değişmezse bizim de kız

İyi hadi gözün aydın:) sende kız istiyordun zaten Allah gönlüne göre verdi
Bizede verir inşallah dua et bizlere de
Bi değişiklik olursa söylersin

İyi hadi gözün aydın:) sende kız istiyordun zaten Allah gönlüne göre verdi
Bizede verir inşallah dua et bizlere de
Bi değişiklik olursa söylersin
Allah razı olsun canım aynen dediğin gibi inşallah tez zamanda sağlıklı Br kız evlada kavusursun sende Amin

Tamamdır harika sistem sevdim bend burdayım artık hayır, kadını ben, ama takıntılı olmak nerd gelmiş bilmiyorum her konuda her zman böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…