- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.401
Canım çok teşekkür ederim bat bugündü benim.Ayy hayırlı olsun kuzum... Çok güzell. Hayırlı uğurlu olsun
Aminnn insAllahÇok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim de haftaya bugün ❤❤❤Canım çok teşekkür ederim bat bugündü benim.
İnşallah sende hamilesindir canım.Benim de haftaya bugün ❤❤❤
ohaaaa ayyy bildiğin hamilesinnnn
Teşekkür ederim kuzumFsh Lh ve amh bir de progesteron bu hormonlar canım
InsAllah. Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin kuzumİnşallah sende hamilesindir canım.
Amin amin canım benim inşallah.InsAllah. Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin kuzum
Öyleymişim ben hâlâ inanamıyorumohaaaa ayyy bildiğin hamilesinnnnhayırlı olsun kızzzz sağlıklı olsunn
Teşekkür ederim kuzum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah adet gününüz bugün mü belirti yaşadınız mı çok merak ettim eğer yaşadıysanız belirtileri yazar mısınız.Kızlaarrr çok teşekkür ediyorum hâlâ ..titriyorum heyecandan
Adetin 3.gunu bakılıyor sanırım canım eğer adet olursam 3.gun Amh baktıran en önemli oymuş aslındaN Nisanesintisi01 gülüm sen hiç amh testi yaptırmışmıydın? O test farklı yapılıyor sanırım sonucun çıkması da uzun sürüyor
Hormon tahlilinde bakılmıyor ona özel olarak yapıyorlar heralde...ben hiç yaptırmadım
Canım yaaa çok teşekkür ederim Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin.Eşim işten gelsin doktora gidicez inşallah.
Adetin 3.gunu bakılıyor sanırım canım eğer adet olursam 3.gun Amh baktıran en önemli oymuş aslında
Amin çok teşekkür ederim evet âdet günüm bugün. 10 gündür adet olacakmışım ağrısı çekiyorum ama dünden beri adet ağrısından çok belin ağrıyor iğneler batıyor.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah adet gününüz bugün mü belirti yaşadınız mı çok merak ettim eğer yaşadıysanız belirtileri yazar mısınız.
Dualarım her zaman olduğu gibi sizlerle canımAmin kuzum duanı eksik etme bizlereGelişmeleri haberdar et emi
Seni de hamişler kervanına alıyorumson adetin ne zamandı bu arada?
Canım son adetin 21 MayısAmin kuzum duanı eksik etme bizlereGelişmeleri haberdar et emi
Seni de hamişler kervanına alıyorumson adetin ne zamandı bu arada?
Benimkilerle karşılaştırayımK KurkmantoluS bak canım bu adetimde yaptırdığım sonuçlar hormon tahlilinde bunlara bakılıyor
Daha önce eklemiştim ama belki görmemişsindir diye dedim
Hcg'ye bakmazlar normalde ama galiba ben kürtaj olduğum için bakmışlar
Eki Görüntüle 2280914 Eki Görüntüle 2280915
Dualarım her zaman olduğu gibi sizlerle canıminşallah testte yanlışlık yoktur. Boşuna sevinmiş olmam.
Evet aynen canım mesela bizim sağlık ocağında yokmuş ben özel hastenede baktırcamAaa o da mı 3.gün peki hormon tahlilinde niye bakmadılar bize? Özel olarak talep mi etmek gerekiyor acaba?
Olur canım daha net olmuş olur inşallah gideriz bugün hastaneyeAllah razı olsun kabul etsin
inşallah ya bariz çıkmış bu belirginlikte yanılma payı yoktur bence ama istersen kan tahlilinden sonra ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?