Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde iştahım açıldı acı ekşi ramazandan çıktık o yüzden sanırım sürekli bişeyler yemek istiyorum bacaklarımin kaşıntısı geçmedi birde cok yoruluyorum uyuyorum bakalım geliyomu benim uşak bu 2ci ay denememiz hayırlısıyla

Ben üstte yazmayı es geçmişim
Sizdende Allah razi olsun kafaya takmayın diyecem.ama olmuyor bunuda cok iyi biliyorum
[/QUOT
[QUOTE="fer_nur, post: 60303199,

Ben yazmayı unutmuşum 11 haftalık hamileyim

Darısı sizlere olsun inşallah tez vakitte
Sanırım yeni haber alanlar var onlarada hayırlı olsun

Canım bat tarihimiz aynı senin belirti var mı hissettiğin bir şey
Sadece iştahım açıldı eksi acı oda cok erken diyorum ramazan sonrasına bağlıyorum sadece vücudum kaşınıyor ödem vesaire yok cok sukur elim ayağım yanıyor bu ay çok göğüsde hassasiyet başladı her adete yakin olduğu gibi birde ben 34 günde bir oluyorum 28 hazirana uzar gibi sende varmı belirtiler?

Hamilelik takvimi olustursanıza o zaman bende telkinlerde bulunuyorum hay yarabbim

Uşağın inşaallah seninledir canımmmm

Uşağın inşaallah seninledir canımmmm
Inşallah canım rabbim ne derse o sende cok beklemeden tekrar hamile kalırsın inşallah ben kürtaj oldum 9 haftalık kalmıştı bi kutunun icininde findik kadar kafası kolu falan vardı Ama kürtajın avantajı var icin temiz oluyor ilaçlı suyla yıkıyolar bi âdet olmayı bekleyip diger ay hamileydim rabbim bekletmesin inşallah

Ayyyy ağzından bal damlıyor balım yaa Allah razı olsun ne güzel konuşuyorsun
Benim bildiğim tsh 2'nin altında olmalı
zaten 2'nin altında ama kuzum yüksek değilki referansada 4.94'e kadar yazıyor benimki 2'nin altında zaten
Hamileyken biraz artmıştı evet ama şuan 2'nin altına düşmüş çok şükür mâşâllah
Ay sen yoksa beta-hcg 'mi yazacaktında TSH diye yazmışsın bak şimdi jeton düştü
5'in altı zaten negatif oluyorya hani benimki 4.27 çıkmış ama referansı aşsaydı zaten bastırıklı çıkardı yazı zaten hamile olamamki mümkün değil
Sen sonucunu doktora göstermişmiydin?

Yok
canım adet olacak hissi var ben de sadece göğüs hassasiyeti hep 10 gün önceden başlar her şey adet belirtisi ben de yani öyle bas donme bulantı bel ağrısı hiçbiri yok her an adet gelecek gibi bir his bu kadar canım ondan sordum ama sanırım yarına adet olurum ben gibi erken geliyor benim geçen ay 4 gün önce gelmişti

O zaman ona yanlıs bakmışım yanı her şey normal zaten fsh lh prolaktin cok çok çok iyi kuzum seni beklıyor maviişin öyle diyim Allah’ın izniyle benim değerler geçen ay fsh ve lh biraz yüksekti ama ben aslanpencesi ve vivam perçemi uyguluyorum civana daha başlamadım hafta içi baslaycagım eğer adet olursam ki insallah olmam fakat adetin 3.günü bütün hormonlara baktırcam ben özel bir doktora gitmedim ama bu ay adetten sonra gideceğim bakalım kuzum

Öncelikle hayırlı olsun ve hosgeldiniz sağlıkla kadar kucağınıza almak nasip olsun hamile kaldığınız ay hangi kürü uyguladınız ve bize de tiyo verir misiniz hamilelik belirtisi olarak neler yaşadınız küçük ve sevimli hikayenizi bizimle paylaşırsanız bize de umut olursunuz şimdiden teşekkürler

Ahhh kuzum benim ya . Allah kabul etsin inşallah Rabbim güç versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…