- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.441
Canım bat tarihimiz aynı senin belirti var mı hissettiğin bir şeyHayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla bizlerede nasip etsin inşallah
[QUOTE="fer_nur, post: 60303199,Sizdende Allah razi olsun kafaya takmayın diyecem.ama olmuyor bunuda cok iyi biliyorum
[/QUOT
Sadece iştahım açıldı eksi acı oda cok erken diyorum ramazan sonrasına bağlıyorum sadece vücudum kaşınıyor ödem vesaire yok cok sukur elim ayağım yanıyor bu ay çok göğüsde hassasiyet başladı her adete yakin olduğu gibi birde ben 34 günde bir oluyorum 28 hazirana uzar gibi sende varmı belirtiler?Canım bat tarihimiz aynı senin belirti var mı hissettiğin bir şey
Hamilelik takvimi olustursanıza o zamanBen üstte yazmayı es geçmişim
[QUOTE="fer_nur, post: 60303199,
Ben yazmayı unutmuşum 11 haftalık hamileyim
Darısı sizlere olsun inşallah tez vakitte
Sanırım yeni haber alanlar var onlarada hayırlı olsun
Benimde iştahım açıldı acı ekşi ramazandan çıktık o yüzden sanırımsürekli bişeyler yemek istiyorum bacaklarımin kaşıntısı geçmedi birde cok yoruluyorum uyuyorum bakalım geliyomu benim uşak bu 2ci ay denememiz hayırlısıyla
Inşallah canım rabbim ne derse o sende cok beklemeden tekrar hamile kalırsın inşallah ben kürtaj oldum 9 haftalık kalmıştı bi kutunun icininde findik kadar kafası kolu falan vardıUşağın inşaallah seninledir canımmmm
Kuzum e2 östrojen hormonudur yani bizim hormonumuz o normal zaten diğer hepsi normal masallah sadece bana TSH yüksek geldi o hamilelikte artar diye biliyorum onun beden yüksek göründüğünü anlamadım başka arkadaşlarda ona bir baksa ama asıl elemanlar on numara hamileliğe hazırlanmış seni bekliyor yeşil ışık yakıyorlar resmen öyle anlatayım❤
canım adet olacak hissi var ben de sadece göğüs hassasiyeti hep 10 gün önceden başlar her şey adet belirtisi ben de yani öyle bas donme bulantı bel ağrısı hiçbiri yok her an adet gelecek gibi bir his bu kadar canım ondan sordum ama sanırım yarına adet olurum ben gibi erken geliyor benim geçen ay 4 gün önce gelmiştiSadece iştahım açıldı eksi acı oda cok erken diyorum ramazan sonrasına bağlıyorum sadece vücudum kaşınıyor ödem vesaire yok cok sukur elim ayağım yanıyor bu ay çok göğüsde hassasiyet başladı her adete yakin olduğu gibi birde ben 34 günde bir oluyorum 28 hazirana uzar gibi sende varmı belirtiler?
O zaman ona yanlıs bakmışım yanı her şey normal zaten fsh lh prolaktin cok çok çok iyi kuzum seni beklıyor maviişin öyle diyim Allah’ın izniyle benim değerler geçen ay fsh ve lh biraz yüksekti ama ben aslanpencesi ve vivam perçemi uyguluyorum civana daha başlamadım hafta içi baslaycagım eğer adet olursam ki insallah olmam fakat adetin 3.günü bütün hormonlara baktırcam ben özel bir doktora gitmedim ama bu ay adetten sonra gideceğim bakalım kuzumAyyyy ağzından bal damlıyor balım yaa Allah razı olsun ne güzel konuşuyorsun
Benim bildiğim tsh 2'nin altında olmalı
zaten 2'nin altında ama kuzum yüksek değilki referansada 4.94'e kadar yazıyor benimki 2'nin altında zaten
Hamileyken biraz artmıştı evet ama şuan 2'nin altına düşmüş çok şükür mâşâllah
Sen sonucunu doktora göstermişmiydin?
Ayyy insallah sen de ben de isteyen herkese de nasip olsun insallah güzel duan içim teşekkürler aynı dua ve temenni ile ben de diliyorum hayırlısı işe kuzularımıza kavuşmayı çok diliyorumGecen ay erken adet olduysan rahmin bebeğe hazırliyodur kendini insallah hamilesindir cnm
Senin ilk mi olucak insallahAyyy insallah sen de ben de isteyen herkese de nasip olsun insallah güzel duan içim teşekkürler aynı dua ve temenni ile ben de diliyorum hayırlısı işe kuzularımıza kavuşmayı çok diliyorum
Öncelikle hayırlı olsun ve hosgeldiniz sağlıkla kadar kucağınıza almak nasip olsun hamile kaldığınız ay hangi kürü uyguladınız ve bize de tiyo verir misiniz hamilelik belirtisi olarak neler yaşadınız küçük ve sevimli hikayenizi bizimle paylaşırsanız bize de umut olursunuz şimdiden teşekkürlerBen üstte yazmayı es geçmişim
[QUOTE="fer_nur, post: 60303199,
Ben yazmayı unutmuşum 11 haftalık hamileyim
Darısı sizlere olsun inşallah tez vakitte
Sanırım yeni haber alanlar var onlarada hayırlı olsun
Ayyyy evet kuzum ya insallah Rabbim verirse ilk olcakSenin ilk mi olucak insallah
Eşim geç geldi işten gidemedim maalesef. Pazartesi gününe randevu aldım doktora gidicem.Sukufenazz nerdesin.? Sonuç belli oldumu
Ahhh kuzum benim ya . Allah kabul etsin inşallahÇok şükür kuzum bugünde oruçluyum
Sabaha karşı 04:00'den sonra yattım az uyudum benim oğlan sabah erken kalktığı için yatamadım öyle uykum varki çocuğu yatırdım şimdi ama yatamicam yine
yemek yapmam lazım
Olsun canim zaten testen belli bebeğin seninle zaten varsa vardır merak etme hayırlı olsun tekrardan rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahEşim geç geldi işten gidemedim maalesef. Pazartesi gününe randevu aldım doktora gidicem.
Ahhh kuzum benim ya . Allah kabul etsin inşallahRabbim güç versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?