- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.421
Benimkilerle karşılaştırayım
Cevap verdiğin için teşekkür ederim bu sancılar adet sancısı kadar şiddetli mi yoksa arada bir geliyor hafıf kasık sancısı gibi mi adet olcakmış gibi hissettiniz sanırım ayyyy adınıza çok çok sevindim ilk yazdığınızda ben sonradan okudum sayfayı sonuç için dedim insallah pozitiftir o heyecanınızdan pozitif olacağını hissettim desem inanır mısınızAmin çok teşekkür ederim evet âdet günüm bugün. 10 gündür adet olacakmışım ağrısı çekiyorum ama dünden beri adet ağrısından çok belin ağrıyor iğneler batıyor.
Fsh ve lh prolaktin çok çok iyi kuzum maşallahK KurkmantoluS bak canım bu adetimde yaptırdığım sonuçlar hormon tahlilinde bunlara bakılıyor
Daha önce eklemiştim ama belki görmemişsindir diye dedim
Hcg'ye bakmazlar normalde ama galiba ben kürtaj olduğum için bakmışlar
Eki Görüntüle 2280914 Eki Görüntüle 2280915
Fsh ve lh prolaktin çok çok iyi kuzum maşallah
Rica ederim Bende sizin gibi belirti arıyordum. Ama bazen öyle ağrı giriyor ki diyorum kesin hasta oluyorum geçiyor. Benim ağrıyor şuan. Adet ağrısı yok günden güne azaldı adet ağrım.Cevap verdiğin için teşekkür ederim bu sancılar adet sancısı kadar şiddetli mi yoksa arada bir geliyor hafıf kasık sancısı gibi mi adet olcakmış gibi hissettiniz sanırım ayyyy adınıza çok çok sevindim ilk yazdığınızda ben sonradan okudum sayfayı sonuç için dedim insallah pozitiftir o heyecanınızdan pozitif olacağını hissettim desem inanır mısınız
[/QUOT
Eve gidince bakayım anlıyorum kuzumAyy öyle mi Allah razı olsun mâşâllah o zamansen anlıyorsun heralde sonuçlardan peki diğerleri hakkında bilgin var mı balım?
Estradiol e2 östrojen hormonu oluyordu dimi?
Hayirli olsun Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inş.Amin amin canım benim inşallah.Bir hastaneye gitsem de ne kadarlık öğrensem
Amin Allah razı olsun çok teşekkürlerHayirli olsun Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inş.
Atayım kuzum ama ben gebelik için falan baktırmadım. Bacaklarım çok ağrıyorda onun için gitmiştim e nabızdan bakınca bi kaç şey dikkatimi çekti burda konuşulduğu için o yüzden şey yaptımYap bakam seninki nasılmış
Sende sonucunu atarmısın? Ben henüz doktora sonuç için gitmedim
Kuzum e2 östrojen hormonudur yani bizim hormonumuz o normal zaten diğer hepsi normal masallah sadece bana TSH yüksek geldi o hamilelikte artar diye biliyorum onun beden yüksek göründüğünü anlamadım başka arkadaşlarda ona bir baksa ama asıl elemanlar on numara hamileliğe hazırlanmış seni bekliyor yeşil ışık yakıyorlar resmen öyle anlatayımAyy öyle mi Allah razı olsun mâşâllah o zamansen anlıyorsun heralde sonuçlardan peki diğerleri hakkında bilgin var mı balım?
Estradiol e2 östrojen hormonu oluyordu dimi?
Baya net çıkmış gözüküyor canım ay çok sevindimm yaaKızlar şimdi test yaptım şimdi hemen sonuç çıktı hamile miyim elim ayağım titriyor
Canım çok teşekkür ederim amin :)Baya net çıkmış gözüküyor canım ay çok sevindimm yaaRabbim sağlıkla değerlerini arttırsın inşallahh hemen kan testi ver
Kızının birisi 14 diğeri 11 yaşındaydı cnmÖzellikle erkek isteğimiz yok ama gönlümüzün bir yanı tabiki istiyor. Benim de bu 3. Ayim olacak denemeye başlayalı...
Şöyle istiyorum Rabbimden hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıklı bir erkek evlat istiyorum diyorum.
Kızlarla erkek arasında kaç yıl oldu??? Kaç yıl sonra 3.bebek oldu biliyor musun?
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
@Reyosero26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_Sat:14 nisan
@virgo_35Sat:
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
Monaezop
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov25 haziran
@szfb28 mayıs
@nicknamedn?
Lostinparadise 26 haziran
@Umutumut827 mayıs
@asihan6 mayıs
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0919 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi16 haziran
@eslem070612 temmuz
@Sessizzollll17 haziran
@LiMm2 mayıs
@kelebekays3 mayıs
sukufenazz 21 haziran
@Sari NisaN28 haziran
@Morzirhli6 mayıs
@bilgilisirine2 mayıs
@ciceklibocekli1112 mayıs
@Minik_kebelek
@Busrayld9 mayıs
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89ist23 haziran
fer_nur 27 haziran
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS13 temmuz
@Sema215810 nisan
Y Yazgele25 haziran
@GULDENHSGR4 mayıs
@Selmak466 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19894 temmuz
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Nefes5551 mayıs
N Nisanesintisi0125 haziran
@GulceannesiAmeliyatından sonra inşaallah aramıza dönecek
@Emine Hatayli28 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
@hayaksii22 haziran
@benibekleyinDönüşü muhteşem olacak
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
@guzelgunler20197 temmuz
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
Hayırlısı olsun Allah inşallah en kisa zamanda nasip etsinS.A arkadaşlar bende hamile olarak aranıza katılmak isterim♥
Ayrıca okadar güzel yazılmış ve takip varki konuyu açtığınız İçin ayrıca teşekkürler ..
biraz geç katılmış olsamda hayırlı uğurlu olsun
Benim son adet tarihim 30 Mart
Ve hamile olanlara rabbim yardım etsin sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin ..
hamile olmak isteyen arkadaşlarıma rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Bu arada ben 5 yıllık evliyim 34 yaşındayım
Tedaviler .. evde soğanlar, incirler , kürler olmadı olmadı ..üzüldüm ama umudumu hiç yitirmedim bunalıma girip ağlamadım rabbimden gelen dedim sustum
Rabbim ne zaman dediyse o zaman sabır ve dua ile inşallah ♥♥♥♥
Uzun oldu hakkınızı helal edin
S.A arkadaşlar bende hamile olarak aranıza katılmak isterim♥
Ayrıca okadar güzel yazılmış ve takip varki konuyu açtığınız İçin ayrıca teşekkürler ..
biraz geç katılmış olsamda hayırlı uğurlu olsun
Benim son adet tarihim 30 Mart
Ve hamile olanlara rabbim yardım etsin sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin ..
hamile olmak isteyen arkadaşlarıma rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Bu arada ben 5 yıllık evliyim 34 yaşındayım
Tedaviler .. evde soğanlar, incirler , kürler olmadı olmadı ..üzüldüm ama umudumu hiç yitirmedim bunalıma girip ağlamadım rabbimden gelen dedim sustum
Rabbim ne zaman dediyse o zaman sabır ve dua ile inşallah ♥♥♥♥
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Hayırlısı olsun Allah inşallah en kisa zamanda nasip etsin
Sizdende Allah razi olsun kafaya takmayın diyecem.ama olmuyor bunuda cok iyi biliyorumAmiiinnn teşekkür ederim
Allah razı olsun
Hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla bizlerede nasip etsin inşallahBirazdan hastaneye gidicem dua edin kızlar hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?