Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin çok teşekkür ederim evet âdet günüm bugün. 10 gündür adet olacakmışım ağrısı çekiyorum ama dünden beri adet ağrısından çok belin ağrıyor iğneler batıyor.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim bu sancılar adet sancısı kadar şiddetli mi yoksa arada bir geliyor hafıf kasık sancısı gibi mi adet olcakmış gibi hissettiniz sanırım ayyyy adınıza çok çok sevindim ilk yazdığınızda ben sonradan okudum sayfayı sonuç için dedim insallah pozitiftir o heyecanınızdan pozitif olacağını hissettim desem inanır mısınız

Rica ederim Bende sizin gibi belirti arıyordum. Ama bazen öyle ağrı giriyor ki diyorum kesin hasta oluyorum geçiyor. Benim ağrıyor şuan. Adet ağrısı yok günden güne azaldı adet ağrım.

Yap bakam seninki nasılmış
Sende sonucunu atarmısın? Ben henüz doktora sonuç için gitmedim
Atayım kuzum ama ben gebelik için falan baktırmadım. Bacaklarım çok ağrıyorda onun için gitmiştim e nabızdan bakınca bi kaç şey dikkatimi çekti burda konuşulduğu için o yüzden şey yaptım

Ayy öyle mi Allah razı olsun mâşâllah o zaman sen anlıyorsun heralde sonuçlardan peki diğerleri hakkında bilgin var mı balım?
Estradiol e2 östrojen hormonu oluyordu dimi?
Kuzum e2 östrojen hormonudur yani bizim hormonumuz o normal zaten diğer hepsi normal masallah sadece bana TSH yüksek geldi o hamilelikte artar diye biliyorum onun beden yüksek göründüğünü anlamadım başka arkadaşlarda ona bir baksa ama asıl elemanlar on numara hamileliğe hazırlanmış seni bekliyor yeşil ışık yakıyorlar resmen öyle anlatayım

Kızının birisi 14 diğeri 11 yaşındaydı cnm

S.A arkadaşlar bende hamile olarak aranıza katılmak isterim
Ayrıca okadar güzel yazılmış ve takip varki konuyu açtığınız İçin ayrıca teşekkürler ..
biraz geç katılmış olsamda hayırlı uğurlu olsun
Benim son adet tarihim 30 Mart
Ve hamile olanlara rabbim yardım etsin sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin ..
hamile olmak isteyen arkadaşlarıma rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Bu arada ben 5 yıllık evliyim 34 yaşındayım
Tedaviler .. evde soğanlar, incirler , kürler olmadı olmadı .. üzüldüm ama umudumu hiç yitirmedim bunalıma girip ağlamadım rabbimden gelen dedim sustum

Rabbim ne zaman dediyse o zaman sabır ve dua ile inşallah
Uzun oldu hakkınızı helal edin

Hayırlısı olsun Allah inşallah en kisa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…