Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba hoşbuldum Amiinnn inşallah
Aslına bakarsanız ben hamile kaldığım ay hiçbirşey yapmadım. Şöyle ki Ocak ayında tekrar tedavi olmaya başlamak İçin devlet hastanesine başladığım ayın akabinde hamile kaldım . Tedaviye başlamadım sadece kan verdim
Yani beynimden normal yolla hamile kalamıyorum umudum tüp bebekmiş dediğim de rabbim nasip etti. Hiçbirşey yapmadım ..
3 ay önce soğan kürü yapmıştım
Tabi 3 yıl öncesi ilaç tedavisi
Rahim ameliyat ı ( rahimde perde vardı ) diğer adı histereskopi .
Ve gerçekten en zoru rahim filmiydi
Ve 2 aşılama
Evde incir kürü yapmıştım ama olmadı ne denediysem
Göbeğimi çektirdim
Ha bu arada doktor bana 2. Aşılamayı yaparken rahminde eğrilik var gibi demişti
Sonra bir tanıdığıma geçen yıl gidip göbeğimi bile çektirdim
Şunu diyebilirim ayaklar yukarı ve yumurtalıklara masaj duymuştum hamile kaldığım ay bunları yaptım
Ama bir kür uygulamadım
Hamilelik belirtisi o ay aşırı yorgunluk dışında hiçbirşey hissetmedim çalışıyorum eve gelip eşimle kavga etmişliğim çok oldu normalde hiç yapmazdım
Aşırı halsizlik ve saçlarım aşırı matlaştı yanık gibi oldu
Vallaha gülebilirsiniz ama benim öyle oldu halada öyle

Selam arkadaşlar,
Bende 2 gün önce kanda öğrendim hamile olduğumu. Bat’ a 5 gün kala hemde. Bugün de kana baktırdım değerlerim gayet iyi. Ancak adet olacakmışım gibi bir sancı gelip gelip gidiyo Hamile olup da bu durumdan anlayanlar var mı.

Hayırlı olsun bacım hamilelikte olur o tür ağrılar önemli olan şiddetli olması uzun sürmesi ve kanama olması bunlar olursa sıkıntı. Sen dinlen ayaklarını uzat iş falan yapma yorulma

szfb nasılsın canım görünmüyorsun
Bat geçmiş var mı bir gelişme?
Canım teşekkür ederim sorduğun için.. kızımın kolu kırıldı yazamadım hiç bat geçti gitti yeni bat geldi yok bir gelişme o kadar uzak kaldım ki Rabbim sağlık versin önce napalım

Amin canım benim Rabbim aynı acıyı yaşatmasın sanada banada görmek dahada kötü etkiler zor durum ya inşallah bidaha yaşamayız kürtajda içersini yıkadıklarını bilmiyordum enfeksiyondan korumak içinmi yapıyorlar acaba
Oo mâşâllah kürtajdan sonra hemen hamile kalmışsın doğurganlığın iyi belli
Senin yavruşların kaç yaşlarında?

Canım teşekkür ederim sorduğun için.. kızımın kolu kırıldı yazamadım hiç bat geçti gitti yeni bat geldi yok bir gelişme o kadar uzak kaldım ki Rabbim sağlık versin önce napalım

Ayyyy çok geçmiş olsun canım ya nasıl şuan durumu iyi mi? bi yerden mi düştü Rabbim şifâ versin beterinden korusun

Ayyyy çok geçmiş olsun canım ya nasıl şuan durumu iyi mi? ☹ bi yerden mi düştü Rabbim şifâ versin beterinden korusun
Şu an iyi tam kol alçıdaydı bugün yarıma indirdiler birazda olsa rahatladı.. hiç sorma okulda kaydıraktan düştü sağ kolu kemik iki taraflı kırıldı tabi çok şükür ki parçalı kırık olmadı.. kolunun şekli değişmişti kırıldığında psikolojisi bozuldu tabi benimde.. ama Rabbim beterinden saklasın sen nasılsın? Daha iyi oldun mu?

Hoşgeldin bacım hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun ne güzel olmuş nasip vakti gelmiş şükür
Bu arada rica ederim evet iyiki açmışım burda güzel insanlarla birarada paylaşım yapmak çok güzel isteğin üzerine listeye alıyorum seni ama takipte kal emi bazıları ismini yazdırıp çekip gidiyorda onları görürsem listeden siliyorum zaten

Benim bat 16 haziran di yani pazar gunu fakat olmadim. Bugun aksam 7 gibi bi kac damla pembe gelen oldu. Sonra bi kac damla daha olmustu. Smdilerde de yok. Bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim
Bu arada Sali test yapmistim fakat negatif idi.

Ahhhhhhh yavrucak belkide nazar değdi bol bol sadaka vermek lazım Rabbim yavrularımızı her türlü şerden kem gözlerden kazalardan belalardan korusun amin
Benimde çocukken sağ kolum kırılmıştı bak aklıma geldi 12 yaşındaydım araba çarpmıştı kolumu o gün doktor yokmuş diye sadece sarıp yolladılar 2 gün boyunca öyle durdum uyuyamadım acıdan sonra morardı kolum iç kanama başlamış Allah'tan daha kötüsü olmadı alçıya aldılar 1 ay durdu sonra bide alçıyı alırlarken ayrı eziyet çektim o aletle alçıyı keserken kolumu da kesti gerizekâlı doktor kesik izleri hala var beceremedi çok uğraştılar falan zordu ya sağlık gibi büyük nimet yok çok şükür bugünümüze çocuklar şükürki çabuk toparlanıyorlar inşâllah kızında çabucak iyileşir. Hamdolsun bende iyiyim adet oldum bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…