- 3 Haziran 2016
- 115
- 114
- 103
- 40
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.461
Öncelikle hayırlı olsun ve hosgeldiniz sağlıkla kadar kucağınıza almak nasip olsun hamile kaldığınız ay hangi kürü uyguladınız ve bize de tiyo verir misiniz hamilelik belirtisi olarak neler yaşadınız küçük ve sevimli hikayenizi bizimle paylaşırsanız bize de umut olursunuz şimdiden teşekkürler ☺
Buna katılıyorum bende Nisan'da iki kez adet oldum 28nisan son adetim olduGecen ay erken adet olduysan rahmin bebeğe hazırliyodur kendini insallah hamilesindir cnm
Selam arkadaşlar,
Bende 2 gün önce kanda öğrendim hamile olduğumu. Bat’ a 5 gün kala hemde. Bugün de kana baktırdım değerlerim gayet iyi. Ancak adet olacakmışım gibi bir sancı gelip gelip gidiyoHamile olup da bu durumdan anlayanlar var mı.
Canım teşekkür ederim sorduğun için.. kızımın kolu kırıldı yazamadım hiç
Inşallah canım rabbim ne derse o sende cok beklemeden tekrar hamile kalırsın inşallah ben kürtaj oldum 9 haftalık kalmıştı bi kutunun icininde findik kadar kafası kolu falan vardıAma kürtajın avantajı var icin temiz oluyor ilaçlı suyla yıkıyolar bi âdet olmayı bekleyip diger ay hamileydim rabbim bekletmesin inşallah
Canım teşekkür ederim sorduğun için.. kızımın kolu kırıldı yazamadım hiçbat geçti gitti yeni bat geldi yok bir gelişme o kadar uzak kaldım ki Rabbim sağlık versin önce napalım
Şu an iyi tam kol alçıdaydı bugün yarıma indirdiler birazda olsa rahatladı.. hiç sorma okulda kaydıraktan düştü sağ kolu kemik iki taraflı kırıldı tabi çok şükür ki parçalı kırık olmadı.. kolunun şekli değişmişti kırıldığında psikolojisi bozuldu tabi benimde.. ama Rabbim beterinden saklasınAyyyy çok geçmiş olsun canım ya nasıl şuan durumu iyi mi? ☹ bi yerden mi düştü Rabbim şifâ versin beterinden korusun
S.A arkadaşlar bende hamile olarak aranıza katılmak isterim♥
Ayrıca okadar güzel yazılmış ve takip varki konuyu açtığınız İçin ayrıca teşekkürler ..
biraz geç katılmış olsamda hayırlı uğurlu olsun
Benim son adet tarihim 30 Mart
Ve hamile olanlara rabbim yardım etsin sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin ..
hamile olmak isteyen arkadaşlarıma rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Bu arada ben 5 yıllık evliyim 34 yaşındayım
Tedaviler .. evde soğanlar, incirler , kürler olmadı olmadı ..üzüldüm ama umudumu hiç yitirmedim bunalıma girip ağlamadım rabbimden gelen dedim sustum
Rabbim ne zaman dediyse o zaman sabır ve dua ile inşallah ♥♥♥♥
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahhhhEşim geç geldi işten gidemedim maalesef. Pazartesi gününe randevu aldım doktora gidicem.
Insallah ablam benim cumlemizinHoşgeldin kuzualeyküm selam...
Çok şükür sende iyi ol inşâllah bebikin bu ay gelir
Insallah ablam benim cumlemizinRabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin
Benim bat eklemeye gerek varmi ?
Sen nasil dersen oyle yapalim ablam. Burda senin sozun dinlenirAminVar var ekleyeyim adettendir sen bilirsin istersen durumun netleşsinde inşâllah o zaman hamişlerin listesine alırım
Sen nasil dersen oyle yapalim ablam. Burda senin sozun dinlenir
Cınımsınnn❤❤Estağfurullah kuzum
Şu an iyi tam kol alçıdaydı bugün yarıma indirdiler birazda olsa rahatladı.. hiç sorma okulda kaydıraktan düştü sağ kolu kemik iki taraflı kırıldı tabi çok şükür ki parçalı kırık olmadı.. kolunun şekli değişmişti kırıldığında psikolojisi bozuldu tabi benimde.. ama Rabbim beterinden saklasınsen nasılsın? Daha iyi oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?