Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senin işinde ayrı zor bide iş hayatı nasıl vakit ayıracaksın o kadar
Kadının sorumluluğu daha çok
Erkekler sorumluluğum var demesin hala yaranamayız

Onu kesin yorgunken yapıyordur, sakın aynısını yapıp karşılık verme önünü alamazsın.

Evet canım karşılık vermiyorum ama hayır yapma anneye cici yap diyorum eliyle yüzümü sevdiriyorum istediği bişey olmayınca kendini yerlere atıyor çığlık çığlığa ağlıyor herşeye çok mızmız inşallah hayırlısıyla atlatırız

Senin işinde ayrı zor bide iş hayatı nasıl vakit ayıracaksın o kadar
Kadının sorumluluğu daha çok
Erkekler sorumluluğum var demesin hala yaranamayız
Ya eşime de bişi diyemiyorum, 2 gündür bahçede iş yapıyor güneşin alnında. O da çok iş yapıyor yalan değil hakkını yemiyim . Ama çok basit şeyler yapsa belki günde bi dakika fln harcıcak ama yapmıyor ya ona dayanamıyorum. Adamcağız hem okuyor hem çalışıyor, hergün 70 git 70 gel toplam 140 km git gel yapıyor ve kadrolu çalışan oldu. Maaşı da iyi aslında, benim maaşım onunki gibi değil, aslında ben çalışma saatlerimi haftada üçe indirsem ve ben daha çok yük alsam evde daha iyi olacak ama şirket süresiz sözleşmemi süreliye çevirir diye korkuyorum. İkinciyi istediğimi de biliyorlar, hiç kimseyi işten çıkarmayan bi şirket ama işte korkuyorum. Benim çalışmaya psikolojikman ve ehliyetlerim için ihtiyacım vardı. Ehliyetler bitince artık bibahane bulup illa yarızamana indirmem lazım. Burda temizlikçi bahçıvan fln imkansıza yakın olaylar çübkü

Ben o ağlama krizlerinden sallamayarak kurtuldum, hep de başında ekledim, bizim evde ağlayarak bişi yaptırıldığı nerde görülmüş. Ağlamasaydın yapacaktım şuan ağladığın için yapmıyorum dedim hep. Bazen saatlerce ağladı ordan akşam uykusuna gecti fln o derece ama şimdi 2 dakikadan uzun ağlamıyor, direk başındayken diyorum, bizim ev ağlayarak bişi yaptırılabilen bi ev değil bunu biliyorsun diye, susuyor hemen. 2-3 ay boyuna ağlıyolar ama öğreniyolar sokakta kontrolü kolay oluyor. Maalesef bunu da almanlar gibi yapıp çocugumu köpek terbiye eder gibi eğitmicem demiştim doğduğunda. Bu lafımı da yedim

İnşallah bulantımız olmaz kuzum ya çok dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye ☺
Şimdi sen de hamilesin ya canım, sanki ben de çok yakında hamile olacakmışım gibi hissediyorum niyedir bilmiyorum ama. Seni kendime öyle yakın görmüşüm

Ben Bi anda sinirlenip Bi anda ağlıyorum meslea

Şimdi sen de hamilesin ya canım, sanki ben de çok yakında hamile olacakmışım gibi hissediyorum niyedir bilmiyorum ama. Seni kendime öyle yakın görmüşüm
Yaaa canım benimm inşallah hemen kalırsın hepinize dua ediyorum hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalın sağlıkla kucağınıza alın diye. Bak sende takmasan hamile kalıcan bence. Ben bıraktığım olmaz zaten dediğim vakit hamile kaldım.

Çörekotu yaptın mı bu ay?

Evet her dediğini yapınca zaten çok şımarık yetişiyolar disiplin iyidir bazı anneler çok rahat yetiştiriyor çocuk ne yaparsa yapsın müsade ediyolar sonra gittikleri evlerdede çocuklar bildiklerini okuyorlar. Senin ailen İstanbul'da mı?

Oda benzerdir bence cunku hormonal degisiklikler sinir sistemimizi cok etkiliyor

Bat 4 temmuz var mi bana yakin birileri:)

Hic bir belirtim yok valla klasik adet olcakmisim gibi karin agrisi disinda goguslerimde falan hassasiyette yok. Beyaz akinti var ama gecen ayda vardi valla bu ay ne test yapmayi dusunuyorm ne de var ggibi hissediyorum ama benimle benzer zamanlarda olanlarida merak ediyorum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…