- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.581
kuzum nedeni neymiş pekiii ?Selam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyomoraller bozuk
kürklünün bile ban yediği bir güne merhabaaaa
kürklümü ban yemişkürklünün bile ban yediği bir güne merhabaaaa
nerenin pazarı burası :)bakılıyor mesajlarına hiçbir şey göremedim
ay ben de yıllık izne çıktım dolap boyuyorum dünden beriçok işim var tüm evi temizleyeceğim sonra
yarın ben de pazara gideceğim kv ye dedim beraber gidelim diye sağ olsun olur dedi
Hayırlısı inşallah güzel haberler sende alirsin en kısa zamandaCanım ya çok sevindim, darısı başımıza, sağlıkla gelsin bebişin sana inşallah, bu ay benim de durunlar karışık, 33 çıktı, değer düşük, daha da baktırmadım, sinirleniyorum artık bu durumlara, hayırlısı bakalım.benim tüm kimyasallarım değer düşük çıkıp oldu, yine öyle olacak belli ki
Nasılsınız güzeller? Benim için sıkıcı bir gün
Pazar gidicem hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte
klomen birden fazla sağlıksız yumurta olduğunda birini büyütmek ve sağlıklı hale getirmek için kullanılır.Kızlar merhaba 5 aydır bebek için uğraşıyorum ama bugün yine hüsranla sonuçlandı 6.aya gidiyoruz. Her şey normal bende hiç bir sıkıntı yok tüpler açık yumurtalıklar temiz. Klomen kullanmak istiyorum galiba birden fazla yumurta oluşmasını sağlıyormuş doktor verir mi benim durumum da yoksa illa yumurta tembelliği gibi durumlarda mı veriyorlar klomeni? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Hamile misin acaba canım test yaptın mı senin de bat yakındıben fenayım valla yatıyorum , halsizim midem bulanıyor ilk defa türk kahvesi bile istemedi canım.pc açtım yatakta film izleyip dinlenicem bgn <3
Ben şokhee bir tane daha var onu unuttumPeripellas
onlar da çocuk düşünmüyordu ben gazladım o ay hamile kaldı
Hamile misin acaba canım test yaptın mı senin de bat yakındı
Ovü yaptım bu ay ilk defa ama olmadı malesef dün adet olmam gerekiyordu olmadım hemen bi heyecan yaptım ama uzun sürmedi bu sabah lekelenme oldu. Ovüyle çatlamayı gördüm onda da sıkıntı yoktu belki klomen şansımı arttırır diye düşünmüştümklomen birden fazla sağlıksız yumurta olduğunda birini büyütmek ve sağlıklı hale getirmek için kullanılır.
eğer yumurtlama ve çatlatmada sıkıntınız yoksa vermez.
ovü testi deneyebilirsiniz bu ay.
nokta atışı yapmış olursunuz. bir de hemen kalkmamak ayakları havaya kaldırmak sıcak suyla duş almamak gerekiyor.
Evet konuşmuştuk seninle hatırlıyorum. sanki hamilesin gibi geliyo bana hadi hayırlısı inşallahyapmadım 2 günüm var bata , aslında sabah uyandıgımda böyle olduğumu anlamadım kahvaltımı hazırladım yarısını yiyebildim sonra gittim geri yattım. midem kötü hiç bişey istemiyorum kraker yedim oda iyi gelmedi. başım ağrıyo hamilelikten ziyade böyle hasta gibi hissediyorum. 5i 6 sı gibi yapıcam test olmazsam canım. Geçen ay test yapıp yapıp çok üzüldüm çünkü..
bal, badem, pekmez tüketin bol bol eğer bu ay da olmazsa.Ovü yaptım bu ay ilk defa ama olmadı malesef dün adet olmam gerekiyordu olmadım hemen bi heyecan yaptım ama uzun sürmedi bu sabah lekelenme oldu. Ovüyle çatlamayı gördüm onda da sıkıntı yoktu belki klomen şansımı arttırır diye düşünmüştüm
Evet konuşmuştuk seninle hatırlıyorum. sanki hamilesin gibi geliyo bana hadi hayırlısı inşallah
bal, badem, pekmez tüketin bol bol eğer bu ay da olmazsa.
kuru incir ye, folik asit de kullan. ☺
Ah yemediğim şey kalmadı bal çörek otu tarçında yaptım ama nasipten öte yol yok ya sabır diyip bekleyelim bakalımbal, badem, pekmez tüketin bol bol eğer bu ay da olmazsa.
kuru incir ye, folik asit de kullan. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?