Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyo moraller bozuk
kuzum nedeni neymiş pekiii ?
bazen rahim içinde kese dışında minik kanamalar olabiliyormuş temizliyor rahmi? ben eğer keseye yakın veya kesede değilse hiç önemli değil diye biliyorum

Nasılsınız güzeller? Benim için sıkıcı bir gün
Pazar gidicem hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte

bakılıyor mesajlarına hiçbir şey göremedim
ay ben de yıllık izne çıktım dolap boyuyorum dünden beri çok işim var tüm evi temizleyeceğim sonra
yarın ben de pazara gideceğim kv ye dedim beraber gidelim diye sağ olsun olur dedi

Hayırlısı inşallah güzel haberler sende alirsin en kısa zamanda

Kızlar merhaba 5 aydır bebek için uğraşıyorum ama bugün yine hüsranla sonuçlandı 6.aya gidiyoruz. Her şey normal bende hiç bir sıkıntı yok tüpler açık yumurtalıklar temiz. Klomen kullanmak istiyorum galiba birden fazla yumurta oluşmasını sağlıyormuş doktor verir mi benim durumum da yoksa illa yumurta tembelliği gibi durumlarda mı veriyorlar klomeni? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

klomen birden fazla sağlıksız yumurta olduğunda birini büyütmek ve sağlıklı hale getirmek için kullanılır.
eğer yumurtlama ve çatlatmada sıkıntınız yoksa vermez.
ovü testi deneyebilirsiniz bu ay.
nokta atışı yapmış olursunuz. bir de hemen kalkmamak ayakları havaya kaldırmak sıcak suyla duş almamak gerekiyor.

Hamile misin acaba canım test yaptın mı senin de bat yakındı

yapmadım 2 günüm var bata , aslında sabah uyandıgımda böyle olduğumu anlamadım kahvaltımı hazırladım yarısını yiyebildim sonra gittim geri yattım. midem kötü hiç bişey istemiyorum kraker yedim oda iyi gelmedi. başım ağrıyo hamilelikten ziyade böyle hasta gibi hissediyorum. 5i 6 sı gibi yapıcam test olmazsam canım. Geçen ay test yapıp yapıp çok üzüldüm çünkü..

Ovü yaptım bu ay ilk defa ama olmadı malesef dün adet olmam gerekiyordu olmadım hemen bi heyecan yaptım ama uzun sürmedi bu sabah lekelenme oldu. Ovüyle çatlamayı gördüm onda da sıkıntı yoktu belki klomen şansımı arttırır diye düşünmüştüm

Evet konuşmuştuk seninle hatırlıyorum. sanki hamilesin gibi geliyo bana hadi hayırlısı inşallah

bal, badem, pekmez tüketin bol bol eğer bu ay da olmazsa.
kuru incir ye, folik asit de kullan.

Evet konuşmuştuk seninle hatırlıyorum. sanki hamilesin gibi geliyo bana hadi hayırlısı inşallah

hayırlısı kuzum bu ay çok dikkat ettim ovu testi , bir kaç gün o dönemde az miktarda preseed jelde denedim. Meryem suresi okuyorum <3 olur ise veririm müjdemi hepimizin hakkında hayırlısı güzel haberler alalım inş. Arkadaş cevremde en çok bebek isteyen bendim hiç saklamamda gizli saklım yoktur. Düşünmüyorum diyenler çoktan hamile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…