- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.061
artık hangimiz daha çok istiyorsak o tutsunNeyse ki bu ay daha yasaklısınız, önümüzdeki aydan itibaren ortalığı süt liman tutmalısın bebiş artık
Senin şu bebeği doğup büyüdükten sonra görme imkanım olsa ahhhhh neler derim nelerHeee, tamam o zaman, beklentimi yükseltmeyeyim, kız zaten benim arada lekelenmelerim oluyor, bana kızıyorsunuz biliyorum ama benim bu hamileliğimde her şey olabilir gibi geliyor, aslında bebişim çok mücadeleci gibi geldi bana ama yine de her şeye hazır beklemem lazım benim, Allah hayırlısını versin bakalım.
Annelik ic gudusu insan hep bisey olcak saniyo korkuyo canim normal. Ben bisey olmicagini dusunuyorum hatta seni ruyamda gordum keseyi gordum diyodunHeee, tamam o zaman, beklentimi yükseltmeyeyim, kız zaten benim arada lekelenmelerim oluyor, bana kızıyorsunuz biliyorum ama benim bu hamileliğimde her şey olabilir gibi geliyor, aslında bebişim çok mücadeleci gibi geldi bana ama yine de her şeye hazır beklemem lazım benim, Allah hayırlısını versin bakalım.
napıyosun hatun
kız benide gör rüyandaAnnelik ic gudusu insan hep bisey olcak saniyo korkuyo canim normal. Ben bisey olmicagini dusunuyorum hatta seni ruyamda gordum keseyi gordum diyodunhayirlisiyla guzel haberlerle gel
Doğarsa sözüm olsun sana fotoğraf atayım kız, istediğini deartık hangimiz daha çok istiyorsak o tutsun
Senin şu bebeği doğup büyüdükten sonra görme imkanım olsa ahhhhh neler derim neler
Ya valla siz ne güzel insanlarsınız, biz bu topiği sonsuza dek kullanalım, hatta damatlarımızı gelinlerimizi bile buradan çekiştirelimAnnelik ic gudusu insan hep bisey olcak saniyo korkuyo canim normal. Ben bisey olmicagini dusunuyorum hatta seni ruyamda gordum keseyi gordum diyodunhayirlisiyla guzel haberlerle gel
Ay sabahtan beri o kadar kotu ve sacma ruyalar gordum kikız benide gör rüyanda
Ay sabahtan beri o kadar kotu ve sacma ruyalar gordum kizaten hamilelikten beri her gece senaryolsr senaryolar o da araya sıkışmis
O senin guzelligin canim .Ya valla siz ne güzel insanlarsınız, biz bu topiği sonsuza dek kullanalım, hatta damatlarımızı gelinlerimizi bile buradan çekiştirelim
a.s isteyen dileyen herkese Allah versinSelam kizlar :) basliga bak masallah bol bol
Hamis doldu♥
a.s isteyen dileyen herkese Allah versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?