Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse ki bu ay daha yasaklısınız, önümüzdeki aydan itibaren ortalığı süt liman tutmalısın bebiş artık
artık hangimiz daha çok istiyorsak o tutsun
Senin şu bebeği doğup büyüdükten sonra görme imkanım olsa ahhhhh neler derim neler

Annelik ic gudusu insan hep bisey olcak saniyo korkuyo canim normal. Ben bisey olmicagini dusunuyorum hatta seni ruyamda gordum keseyi gordum diyodun hayirlisiyla guzel haberlerle gel

Annelik ic gudusu insan hep bisey olcak saniyo korkuyo canim normal. Ben bisey olmicagini dusunuyorum hatta seni ruyamda gordum keseyi gordum diyodun hayirlisiyla guzel haberlerle gel
Ya valla siz ne güzel insanlarsınız, biz bu topiği sonsuza dek kullanalım, hatta damatlarımızı gelinlerimizi bile buradan çekiştirelim

Kızlar bir de bacağa vuran kasık ağrısı, adet sancısı gibi normal dimi? Yarım sa geçiyor bir sa sancı oluyor, sonra yine geçip yine geri geliyor, normal dimi?

, kız zaten benim arada lekelenmelerim oluyor, bana kızıyorsunuz biliyorum ama benim bu hamileliğimde her şey olabilir gibi geliyor, aslında bebişim çok mücadeleci gibi geldi bana ama yine de her şeye hazır beklemem lazım benim, Allah hayırlısını versin bakalım.
[/QUOTE]

Günaydın sarı nısan umarım doğru yazdım
Benim ilk haftalarda hep kahve akıntım oldu..
aşırı pimpirikli bir insanım ayrıca
Kalp atışını duyduktan sonra kahve akıntı devam etti devlet has gittim alltan muayene kabul etmedim göbekten de göremediler ve bana şöyle dedi dr “ 2 gün progeston kullan bi şans verelim sonlandıralım “ dedi hayatımın 2. Şokuydu direk kendi dr ma gittim tekrar baktı ve bir sorun yoktu
Şuan 14 haftalık hamileyim hala kahve lekem devam ediyor .. bol bol dua düşünmemeye çalış tevekkül çünkü veren de Allah alanda
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…