- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.041
İnşallah Allah ımmmm inşallahKız valla ben dayaklığımama iki kimyasal benim psikolojimi bozmuş, ondan öyle oldum sanırsam
Ama şimdi iyiyim, yine de salı bir daha beta hcg baktıracağım, perşembe de bebişimi göreyim inşallah, Allahım, nolur
Tüm desteklerin için sağol kuzum ya, inşallah tez zamanda senin de bebişinin değerlerini konuşalım, amin Allahım, nolur
Ahahaaaİnşallah Allah ımmmm inşallahperşembe gününü bekliyoruzzzz o zaman. Bakalım o zamana kadar sen neler düşünecen nasıl çıldırtcan bizi
Ya akşam yine 5-6 damla kahverengi sulu lekelenmem oldu, hayırlısı bakalım, artık krndi haline bırakacağım, kısmet.iyi olur inşallahAyyçok sevindim canımm. Çok dikkat et ama kendine. Şimdi bile gözükür kese ama vajinal muayene ile gözükür sen en iyisi karnı bekle düşük tehlikesine karşı.
Sağol kuzum, dua et, kahve lekelenmem oldu ama keyfimi kaçırmayacağım, olumsuz olursa sonucu da önüme bakacağım, iyi olur inşallahSonucun cok güzel canım hadi hayirlı olsun
Hehehhh aynenAhahaaabence biz kadınlar yarı deli sayılırız, şimdi mesela şunu düşünüyorum, 5+3 üm ya hesaba göre, 5 haftalık mı demek bu, 6 haftalık mı?
Sabırsız seni güldürdün valla beni 5+3 işte deliAhahaaabence biz kadınlar yarı deli sayılırız, şimdi mesela şunu düşünüyorum, 5+3 üm ya hesaba göre, 5 haftalık mı demek bu, 6 haftalık mı?
Bunlar pik değil ama pik gördün mü senTestler bunlar en son aşağıdakini yaptım bugün yorumlarsanız sevinirim
Sanmıyorum canim duyulcagini. Ben 5teyken bebegide gormemistim. Ama ben hep karindan ultrasonla baktirdim belki ondandirÇok sağol kuzum, peki o zaman kalp sesi duyulur mu sence? Sen ne zamanken duymuştun?genelde 5+5 5+4 falanda mı duyuluyor
Evet Cuma günü gördüm Cumartesi silikleşti bugün biraz daha koyu çıktı kafam karıştıBunlar pik değil ama pik gördün mü sen
Bu şekilde erken bir yumurtlama oldu zaten adetim de 2 gün erken gelmiştiBunlar pik değil ama pik gördün mü sen
Aynen öyle canım bide bu hamileliğinde çok çabuk stres oluyorum anlamadım çok şükür oğlum düzeldi çok teşekkür ederim bundan sonra böyle yapicam zorlamicamYöntem şu : umursamamaközellikle de iştahsızlığı konusunu hiç umursamayın derim . Diş konusuna gelince de ona üzülebilirsiniz ama çok takılmayın, bakın hepimiz çıkarmışız yani kimse ölmemiş diş çıkarırken. Bence bir anneyi oğlu hastayken oğluna bakmaktan çok bu tip endişeler yıpratıyor ve yoruyor. Bi de gebesin tabii hormonlar tavan her şeyi 5 kat fazla hissediyosundur.
Benim oğlan da azı dişiydi o yüzden galiba böyle oldu normalde diğer dişleri çıkınca bu kadar kotu olmadı çok şükür geçti artık yemeğini yiyor ama balık yağı şurubunu veriyorum 22 ayinda şuan tşkler canım benim önerilerin için sen ne yapıyorsun benim internet yok o yüzden giremiyorum yoksa aklımdasınAh yazık ablamda oğluna çok zor yemek yedirirdi yemeyince tabi bağışıklığı da düşüyor daha çok hastalanıyolar
kaç aylıktı oğlun? İştah arttırıcı şurup denedinmi doktora götürdünmü ne dedi
Hastaysa zaten yemez Allah yardımcın olsun canım ıvır zıvır seviyosa bence verme ağlasa bile susar bi süre sonra ilgisini başka tarafa çekersin o ıvır zıvırlar yüzünden çocuklar normal yemekten soğuyolar çokda zararlı şeyler. Ben markete gidince bi çikolata alıpda oğlumun eline vermedim daha
Arada bazı şeyleri yiyor tabi verince bayıla bayıla yer ama alıştırmak istemiyorum
Oğlun çok acıktığında illaki isteyecek yemesi karşılığında onu ödüllendirsen mesela bunu yersen parka götürürüm desen belki o şekilde yer
Benimkide bugünlerde çok huysuz azı dişlerini çıkarıyor ondan sanırım
Çeneler bile daha önceden çıkmıştı azılar daha yeni çıkıyor toplam 14 dişi olduyaşıtlarının daha fazla heralde ama geç çıkarmaya başladı benimki
Olabiliyor böyle geri koyulaşmalar sen piki ve çatlamayı görmüşsün o günleri değerlendirdiysen tekrar test yapmana gerek yokEvet Cuma günü gördüm Cumartesi silikleşti bugün biraz daha koyu çıktı kafam karıştı
Neyse ki bu ay daha yasaklısınız, önümüzdeki aydan itibaren ortalığı süt liman tutmalısın bebiş artıkHehehhh aynenbende yine kocişle dövüştüm hafta olaylarını ben hiç bilmiyorum ki kuzuuuu
Kız yani 5 mi? Bi doktor var internette 4+0 4+6 arasına 5. Hafta diyor, kafamı karıştırdıSabırsız seni güldürdün valla beni 5+3 işte deli
Heee, tamam o zaman, beklentimi yükseltmeyeyimSanmıyorum canim duyulcagini. Ben 5teyken bebegide gormemistim. Ama ben hep karindan ultrasonla baktirdim belki ondandir
Eşim yoktu maalesef gelemedi bugün geldi daha ondan takip etmeye devam ettimOlabiliyor böyle geri koyulaşmalar sen piki ve çatlamayı görmüşsün o günleri değerlendirdiysen tekrar test yapmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?