Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Allah ımmmm inşallah perşembe gününü bekliyoruzzzz o zaman. Bakalım o zamana kadar sen neler düşünecen nasıl çıldırtcan bizi

İnşallah Allah ımmmm inşallah perşembe gününü bekliyoruzzzz o zaman. Bakalım o zamana kadar sen neler düşünecen nasıl çıldırtcan bizi
Ahahaaa bence biz kadınlar yarı deli sayılırız, şimdi mesela şunu düşünüyorum, 5+3 üm ya hesaba göre, 5 haftalık mı demek bu, 6 haftalık mı?

Ayyçok sevindim canımm. Çok dikkat et ama kendine. Şimdi bile gözükür kese ama vajinal muayene ile gözükür sen en iyisi karnı bekle düşük tehlikesine karşı.
Ya akşam yine 5-6 damla kahverengi sulu lekelenmem oldu, hayırlısı bakalım, artık krndi haline bırakacağım, kısmet.iyi olur inşallah

Ahahaaa bence biz kadınlar yarı deli sayılırız, şimdi mesela şunu düşünüyorum, 5+3 üm ya hesaba göre, 5 haftalık mı demek bu, 6 haftalık mı?
Hehehhh aynen bende yine kocişle dövüştüm hafta olaylarını ben hiç bilmiyorum ki kuzuuuu

Kızlar merhaba normalde Benim yumurta Cumartesi yaptıgım testte çatlamış olarak görünüyor bugün saat 12 den sonra tekrar yaptım sıvı alımına dikkat ederek bir bakar mısınız kafam karıştı dünden az daha koyu sebep ne olabilir doktor sağ ve solda yumurta olduğundan bahsetmişti ama ben iki defa yumurtlayacağımı asla düşünmüyorum tabi ki ihtimal bile vermiyorum testleri atıyorum yorum yapar mısınız ?

Testler bunlar en son aşağıdakini yaptım bugün yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• 8A6F1368-421E-4B5F-B703-8287C698204E.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 85125F23-4F70-4DC9-93C3-525A831D81E0.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 45
Aynen öyle canım bide bu hamileliğinde çok çabuk stres oluyorum anlamadım çok şükür oğlum düzeldi çok teşekkür ederim bundan sonra böyle yapicam zorlamicam

Benim oğlan da azı dişiydi o yüzden galiba böyle oldu normalde diğer dişleri çıkınca bu kadar kotu olmadı çok şükür geçti artık yemeğini yiyor ama balık yağı şurubunu veriyorum 22 ayinda şuan tşkler canım benim önerilerin için sen ne yapıyorsun benim internet yok o yüzden giremiyorum yoksa aklımdasın

Sanmıyorum canim duyulcagini. Ben 5teyken bebegide gormemistim. Ama ben hep karindan ultrasonla baktirdim belki ondandir
Heee, tamam o zaman, beklentimi yükseltmeyeyim , kız zaten benim arada lekelenmelerim oluyor, bana kızıyorsunuz biliyorum ama benim bu hamileliğimde her şey olabilir gibi geliyor, aslında bebişim çok mücadeleci gibi geldi bana ama yine de her şeye hazır beklemem lazım benim, Allah hayırlısını versin bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…