Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belli olmuyo o işler canim sabah yap bi test

Maşallah ya, benim 3 ay önce 14 çıkınca doktor iyi demişti ben de hiç araştırmamıştım bile, ama şimdi hamilelik var ama 13, 20 üstü olması çok iyiymiş, bakalım.sen her türlü önlemini al

Sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana da kuzum insallah teşekkürler çok çaba harcıyorum Rabbimin takdirini bekliyorum daha zamanı değil demek ki

Kızlar değerim çıktı, 2754 olmuş, bu sefer oluyor herhalde, hadi inşallah, dua edin siz de lütfen bana olur mu? Perşembe doktor randevum, kese görünür herhalde o zamana kadar.
Ay cok guzel cikmis kuzum gozunoaydin insallah o güne10000 felan olur rahatlikla gorursun

Sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana da kuzum insallah teşekkürler çok çaba harcıyorum Rabbimin takdirini bekliyorum daha zamanı değil demek ki
Sen hiç dert etme, çocuk konusunda erkeğin yaşı pek önemli değil, sen de daha gençsin, tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz bebişlerimize kuzum

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar sahi mi rüya mı hala emin olamamakla birlikte sanırım hamileyim dolu dolu geçen 15 ayın sonunda yeniden hamile kalmayı başardım. Bir önceki kürtajla sonuçlanmıştı gelişemediği için.üzerine fıtık ameliyatı ve hamile kalamadan boş geçen aylar dün bat günümdü bugün test yaptım sabah ve akşam farklı testlerle ikisinde de silik ikinci çizgi göründü. Yarın zaman bulursam kan tahlili yaptıracağım. İnşallah bu defa allah tamamına erdirir hepimizin bebek çabasını Dualarım ve iyi dileklerim sizlerle lütfen sizlerde esirgemeyin @Mavi Boncugumm

Eklentiler

• E5F8BA9A-E351-4B86-B834-B3D251FF004F.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar değerim çıktı, 2754 olmuş, bu sefer oluyor herhalde, hadi inşallah, dua edin siz de lütfen bana olur mu? Perşembe doktor randevum, kese görünür herhalde o zamana kadar.
Seni varyaaaa pataklayacam haaa gördün müüüüüü

Seni varyaaaa pataklayacam haaa gördün müüüüüü
Kız valla ben dayaklığım ama iki kimyasal benim psikolojimi bozmuş, ondan öyle oldum sanırsam
Ama şimdi iyiyim, yine de salı bir daha beta hcg baktıracağım, perşembe de bebişimi göreyim inşallah, Allahım, nolur
Tüm desteklerin için sağol kuzum ya, inşallah tez zamanda senin de bebişinin değerlerini konuşalım, amin Allahım, nolur

Yaa hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah

Ayyçok sevindim canımm. Çok dikkat et ama kendine. Şimdi bile gözükür kese ama vajinal muayene ile gözükür sen en iyisi karnı bekle düşük tehlikesine karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…