- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.021
Benim 6 kala 3 tu canimKızlar merhabaadete 4-5 gün kala beta 14.13 normal mi ?
Belli olmuyo o işler canimAy gram umut yokk kuzum adet gunu negatif cikinca hemen sokulsun diye heves ettim ki onumuzdeki aya bakim ama isteins bugunn olur artik ztn 14 gun yumurtlamanin ustune idrar testtinde bile cikcak kadar hcg yoksa saglikli bi durum olcaginida cok sanmiyorum cunku
Maşallah ya, benim 3 ay önce 14 çıkınca doktor iyi demişti ben de hiç araştırmamıştım bile, ama şimdi hamilelik var ama 13, 20 üstü olması çok iyiymiş, bakalım.sen her türlü önlemini al15 89 14 69 gibi bu ay da baktıracağım Adetin 21 .günü ama çok dusuk değerlerden bu kadar yükselmesi mucize bence bitkisel yapılar gerçekten etkili zaten çocuk düşündüm düşüneli beslenme düzenimi değiştirdim mesela ben yumurta sevmem ama yiyorum her gün mutlaka bir tane Demir yerlerdeydi 3,6 ben şokFerittin oldu sonra 43 en son şimdi bilmiyorum Demir yonden zengin beslenmeye çalışıyorum zaten eşim de ben gibi baksa bir de yumurtlama günleri olsa en azından maalesef bu ayı kaçırdık bir dolu bir boş 10 ay geçti
inş hepimize. sizin ilk mi olacak ☺
Naptın canım çıktı mı sonucun?Vereceğim birazdan, beklemeyeyim madem
Sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana da kuzum insallah teşekkürler çok çaba harcıyorum Rabbimin takdirini bekliyorum daha zamanı değil demek kiMaşallah ya, benim 3 ay önce 14 çıkınca doktor iyi demişti ben de hiç araştırmamıştım bile, ama şimdi hamilelik var ama 13, 20 üstü olması çok iyiymiş, bakalım.sen her türlü önlemini al
Canım 2754 çıkmışNaptın canım çıktı mı sonucun?
Ay cok guzel cikmis kuzum gozunoaydinKızlar değerim çıktı, 2754 olmuş, bu sefer oluyor herhalde, hadi inşallah, dua edin siz de lütfen bana olur mu? Perşembe doktor randevum, kese görünür herhalde o zamana kadar.
Sen hiç dert etme, çocuk konusunda erkeğin yaşı pek önemli değil, sen de daha gençsin, tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz bebişlerimize kuzumSağlıklı bir hamilelik diliyorum sana da kuzum insallah teşekkürler çok çaba harcıyorum Rabbimin takdirini bekliyorum daha zamanı değil demek ki
Çok sağol kuzum, peki o zaman kalp sesi duyulur mu sence? Sen ne zamanken duymuştun?genelde 5+5 5+4 falanda mı duyuluyorAy cok guzel cikmis kuzum gozunoaydininsallah o güne10000 felan olur rahatlikla gorursun
Amin kuzumSen hiç dert etme, çocuk konusunda erkeğin yaşı pek önemli değil, sen de daha gençsin, tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz bebişlerimize kuzum
Seni varyaaaa pataklayacam haaaKızlar değerim çıktı, 2754 olmuş, bu sefer oluyor herhalde, hadi inşallah, dua edin siz de lütfen bana olur mu? Perşembe doktor randevum, kese görünür herhalde o zamana kadar.
Kız valla ben dayaklığımSeni varyaaaa pataklayacam haaagördün müüüüüü
Yaa hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar hayırlı akşamlarsahi mi rüya mı hala emin olamamakla birlikte sanırım hamileyim dolu dolu geçen 15 ayın sonunda yeniden hamile kalmayı başardım. Bir önceki kürtajla sonuçlanmıştı gelişemediği için.üzerine fıtık ameliyatı ve hamile kalamadan boş geçen aylar dün bat günümdü bugün test yaptım sabah ve akşam farklı testlerle ikisinde de silik ikinci çizgi göründü. Yarın zaman bulursam kan tahlili yaptıracağım. İnşallah bu defa allah tamamına erdirir hepimizin bebek çabasını Dualarım ve iyi dileklerim sizlerle lütfen sizlerde esirgemeyin @Mavi Boncugumm
Sağol canımmmm, her türlü desteğin için de ayruca teşekkür ederimAmin kuzumdeğerin çok iyi meleğin sana tutunuyor annesi ☺
Sonucun cok güzel canım hadi hayirlı olsunKızlar değerim çıktı, 2754 olmuş, bu sefer oluyor herhalde, hadi inşallah, dua edin siz de lütfen bana olur mu? Perşembe doktor randevum, kese görünür herhalde o zamana kadar.
Ben demek biraz olsun ferahlatıp yardımcı olduysam ben de sen durumunda olsam bana de Emin’im yardımcı olurdunuz ve destek olurdunuzSağol canımmmm, her türlü desteğin için de ayruca teşekkür ederim
Ayyçok sevindim canımm. Çok dikkat et ama kendine. Şimdi bile gözükür kese ama vajinal muayene ile gözükür sen en iyisi karnı bekle düşük tehlikesine karşı.Kızlar değerim çıktı, 2754 olmuş, bu sefer oluyor herhalde, hadi inşallah, dua edin siz de lütfen bana olur mu? Perşembe doktor randevum, kese görünür herhalde o zamana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?