Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Günaydın sarı nısan umarım doğru yazdım
Benim ilk haftalarda hep kahve akıntım oldu..
aşırı pimpirikli bir insanım ayrıca
Kalp atışını duyduktan sonra kahve akıntı devam etti devlet has gittim alltan muayene kabul etmedim göbekten de göremediler ve bana şöyle dedi dr “ 2 gün progeston kullan bi şans verelim sonlandıralım “ dedi hayatımın 2. Şokuydu direk kendi dr ma gittim tekrar baktı ve bir sorun yoktu
Şuan 14 haftalık hamileyim hala kahve lekem devam ediyor .. bol bol dua düşünmemeye çalış tevekkül çünkü veren de Allah alanda
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥
Sevgiler
[/QUOTE]
Canım çok sağol moral verdiğin için, bugün ped koydum totalde ne olacak acaba diye, pede gelen hiçbir şey yok, peçeteye sildiğimde sarı gibi kahve gibi bir şeyler geliyor, ama iki sefer bayağı koyu renkli su gibi kan geldi, değerim de iyi ama.perşembe bakalım ne olacak, doktor rand. Perşembe

Kızlar bir de bacağa vuran kasık ağrısı, adet sancısı gibi normal dimi? Yarım sa geçiyor bir sa sancı oluyor, sonra yine geçip yine geri geliyor, normal dimi?
Düşündüm de hamile kalsam heralde ben de sen gibi olurum bir de beni kimse inandıramaz heralde kendi kendime düşürürüm ben şimdi hamilemiyim diye senin yazdıklarını okudukça canım masallah ne kadar da içtensin ben gibi duygularını olduğu gibi ifade ediyorsun

Aminnnn 41 meryem suremi tamamladim tum isteyenler ve kendim icin dua ettim. Allah tum bekleyenlere tez zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin
Amin canım benim Allah kabul etsin insallah hepimize nasip etsin burdan bugünleri bir anı olarak konuşup bebeklerimizi anlatırız insallah

Kız yaa, hiç böyle zorlanacağımı düşünmemiştim, hep hemen çocuğum olur 9 ay da çalışırım diyordum, hiç aksilik olacağı gelmemişti aklıma, şimdi acaba ayrılsam mı diyorum.senin samimiyetinden o öyle oluyor hem, sağol kuzum benim

Aynen kuzum senin için en hayırlısı olsun insallah

Yani böyle damar atması gibi hafif ağrı var gibi. Birde sanki içimden birşeyler yırtılıyor kopuyor gibi hissediyorum.
Aynen canim sanki içerde kısa gelen bisey var uzayip kopuyo bian anatomik olarak bozuk olduğumu felan dusunmustum ama normalmis hatta bunlarin hafif oldugunu iyi bi donem gecirdigimi soyledi doktorum.

Aynen canim sanki içerde kısa gelen bisey var uzayip kopuyo bian anatomik olarak bozuk olduğumu felan dusunmustum ama normalmis hatta bunlarin hafif oldugunu iyi bi donem gecirdigimi soyledi doktorum.
Canım yaa moral verdin Allah razı olsun. Pimpirikli olduğum için kötü bir şey oluyor zannediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…