- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.081
amin canım Allah hayırlısını hayırlısıyla versinAminnnn♥♥♥ 41 meryem suremi tamamladim tum isteyenler ve kendim icin dua ettim. Allah tum bekleyenlere tez zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin
, kız zaten benim arada lekelenmelerim oluyor, bana kızıyorsunuz biliyorum ama benim bu hamileliğimde her şey olabilir gibi geliyor, aslında bebişim çok mücadeleci gibi geldi bana ama yine de her şeye hazır beklemem lazım benim, Allah hayırlısını versin bakalım.
Düşündüm de hamile kalsam heralde ben de sen gibi olurum bir de beni kimse inandıramaz heralde kendi kendime düşürürüm ben şimdi hamilemiyim diye senin yazdıklarını okudukça canım masallah ne kadar da içtensin ben gibi duygularını olduğu gibi ifade ediyorsunKızlar bir de bacağa vuran kasık ağrısı, adet sancısı gibi normal dimi? Yarım sa geçiyor bir sa sancı oluyor, sonra yine geçip yine geri geliyor, normal dimi?
Amin canım benim Allah kabul etsin insallah hepimize nasip etsin burdan bugünleri bir anı olarak konuşup bebeklerimizi anlatırız insallahAminnnn41 meryem suremi tamamladim tum isteyenler ve kendim icin dua ettim. Allah tum bekleyenlere tez zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin
Amin canım benim Allah kabul etsin insallah hepimize nasip etsin burdan bugünleri bir anı olarak konuşup bebeklerimizi anlatırız insallah
Kız yaa, hiç böyle zorlanacağımı düşünmemiştim, hep hemen çocuğum olur 9 ay da çalışırım diyordum, hiç aksilik olacağı gelmemişti aklıma, şimdi acaba ayrılsam mı diyorum.senin samimiyetinden o öyle oluyor hem, sağol kuzum benimDüşündüm de hamile kalsam heralde ben de sen gibi olurum bir de beni kimse inandıramaz heralde kendi kendime düşürürüm ben şimdi hamilemiyim diye senin yazdıklarını okudukça canım masallah ne kadar da içtensin ben gibi duygularını olduğu gibi ifade ediyorsun
tamam kız atmazsan küserimmmDoğarsa sözüm olsun sana fotoğraf atayım kız, istediğini de
Nidiyonuzzz bakemmmmmmkürklü kürklü gel bize doğru
seni bekliyorum gözüm ekrandatamam kız atmazsan küserimmmhatta benim adımı koy madonna
Nidiyonuzzz bakemmmmmm
Aynen kuzum senin için en hayırlısı olsun insallahKız yaa, hiç böyle zorlanacağımı düşünmemiştim, hep hemen çocuğum olur 9 ay da çalışırım diyordum, hiç aksilik olacağı gelmemişti aklıma, şimdi acaba ayrılsam mı diyorum.senin samimiyetinden o öyle oluyor hem, sağol kuzum benim
Kız sen nasıl çalışıyon yahu sürekli burdasınseni bekliyorum gözüm ekranda
meslek sırrı canım taktik maktik yokKız sen nasıl çalışıyon yahu sürekli burdasın
Valla ben evde olmama rağmen bazen vakit bulamıyorummeslek sırrı canım taktik maktik yok
Valla benim soldan sagdan vuruyo canimKızlar sol taraftan ara ara vuran hafif ağrı normal mi 8. Haftaya girdim.
Yani böyle damar atması gibi hafif ağrı var gibi. Birde sanki içimden birşeyler yırtılıyor kopuyor gibi hissediyorum.Valla benim soldan sagdan vuruyo canimhapsirinca egilince felan hoplatiyo hatta. Doktorum normal rahim kaslarin geriliyo dedi
Heee doğruyaaaöğle arası bebekim
Aynen canim sanki içerde kısa gelen bisey varYani böyle damar atması gibi hafif ağrı var gibi. Birde sanki içimden birşeyler yırtılıyor kopuyor gibi hissediyorum.
Canım yaa moral verdin Allah razı olsun.Aynen canim sanki içerde kısa gelen bisey varuzayip kopuyo bian anatomik olarak bozuk olduğumu felan dusunmustum ama normalmis hatta bunlarin hafif oldugunu iyi bi donem gecirdigimi soyledi doktorum.
tamam kız atmazsan küserimmmhatta benim adımı koy madonna
Nidiyonuzzz bakemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?