Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ben 5+4 üm, son adetim 30 mayıstı, o zaman perşembe, doktor günümde 6. Haftam olacak, inşallah görürüm yaaa
Vajinal bakarsa bebegide gorebilirsin belki canim kalp atisi icin erken olabilir . Bide yolk sac muhabbeti var yolk sac varsa ve yeterli boyuttaysa bebek olusacak demek illede bebegi gormeye gerek yok. Ben bebegi gorememistim ama bos gebelik degil merak etme demisti bana

Ondan bi hafta sonra mı kalp sesini duydun peki kuzum?

Canım en kısa sürede bizde konusaxagız inan bana dua et belki aynı anda kalırız ne dersn
Allah derimmmm. İnşallah yaa ne güzel olurrrr hemencecik olsun ama hayırlı ve sağlıklı bi şekilde tabiki. Bekletmesin Rabbim.

Allah derimmmm. İnşallah yaa ne güzel olurrrr hemencecik olsun ama hayırlı ve sağlıklı bi şekilde tabiki. Bekletmesin Rabbim.
Bu ay denicekmsn misin cnm sen bekliyordun heralde takip edemiyorum valla kusura bakma memlekete geldik düğünler falan kuzenlerin ama bebiş çalısmalarını aksatmıxam insallah

Bu ay denicekmsn misin cnm sen bekliyordun heralde takip edemiyorum valla kusura bakma memlekete geldik düğünler falan kuzenlerin ama bebiş çalısmalarını aksatmıxam insallah
Yok kız ne kusuru. Evet 13 temmuz bat. Ondan sonra başlayacağım inşallah hayırlı haberler vermek ümidii ileeee

inşallah bize de nasip olur en kısa zamanda gün Ay hesaplamaları tekmeleriyle geçen gecelerimiz olsun artık inşallah Canım sen kaç aydır deniyosun hiç gebelik yaşadın mı

Kizlar mrb. Cogu arkadas biliyor ben bayadir beyinle alakali bazi durumlardan operasyon gecir

Slm canim bebiş nasil. 2.icin calismalara basladinmi. Benide bugün istanbuldaki hastaneden aradilar ben beyin hastaligindan tedavi olmustum ama hastanede yatarken profesorün asistani benden 15tup kan almisti bugün ögrendimki tedavi gecmisimde 3kimyasalim oldugundan tam detayli genetik testler yapilmis. Yani 1 degil 2 degil 3kez olmus arastirilsin demis. Daha önce ozelde yaptirmistim bazi genetik testler pirtilasma cikmisti coraspin vermisti.ama bu cok daha detayliymis acaba niye gerek duydu. Arafta kaldim telefonda bilgi vermiyorlar illa kendin gel diyorlar arabayolculuguda yapamiyorum agustosta belki tekrarbebis tedavisine baslarim diyordum.

inşallah bize de nasip olur en kısa zamanda gün Ay hesaplamaları tekmeleriyle geçen gecelerimiz olsun artık inşallah Canım sen kaç aydır deniyosun hiç gebelik yaşadın mı
Amin canım amin. Yok kuzum hiç gebelik vs olmadı. 3 ay denedik 1 ay ara verdik tekrar 3 ay denedik şimdi 2 ay ara verdik. İlaç falan kullanmam gerekti. Önümüzdeki ay başlayacağız inşallah temmuz 13 ten sonra

Kızlar şimdi geçen ay malum benim kimyasal oldu, bu ay ne olduğu henüz belli değil, bu ay da döllenme olmuş olursa size işin bir sırrını bulmuş olabileceğimi ve paylaşacağımı söylemiştim, toplaşın anlatıyorum
Şimdi kızlar iki aydır diğer aylardan farklı olarak yaptığım şuydu, ovülasyon testinde piki gördüm ya, pikten tam 12 sa sonra ilişki, çünkü pikten 10 sa kadar sonra çatlama oluyor, ve yumurta 24 değil 12 sa falan kaliteli haliyle kalıyor bence, yumurta sandığımız kadar uzun ömürlü değil, ömrü uzunsa da döllenme kalitesi uzun sürmüyor, sonra spermler de en fazla 1-2 saatte falan yumurtaya ulaşsa, mis gibi zamanlama oluyor, iki aydır böyle oldu bende, inşallah sağlıklı da devam eder.sizlerin de güzel haberlerini alayım hafi inşallah

Yahu ben yine mi ovu testi alsamm yaa. Heyecanlandım bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…