- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.121
Vajinal bakarsa bebegide gorebilirsin belki canim kalp atisi icin erken olabilir . Bide yolk sac muhabbeti var yolk sac varsa ve yeterli boyuttaysa bebek olusacak demek illede bebegi gormeye gerek yok. Ben bebegi gorememistim ama bos gebelik degil merak etme demisti banaAma ben 5+4 üm, son adetim 30 mayıstı, o zaman perşembe, doktor günümde 6. Haftam olacak, inşallah görürüm yaaa
Ondan bi hafta sonra mı kalp sesini duydun peki kuzum?Vajinal bakarsa bebegide gorebilirsin belki canim kalp atisi icin erken olabilir . Bide yolk sac muhabbeti var yolk sac varsa ve yeterli boyuttaysa bebek olusacak demek illede bebegi gormeye gerek yok. Ben bebegi gorememistim ama bos gebelik degil merak etme demisti bana
Garanti olsun diye 15 gun sonra gittim o zaman duydum canim. 7+2 de karindan ultrasonla. Ama bebege gore 7+2 son adete gore 8 haftalikti tamOndan bi hafta sonra mı kalp sesini duydun peki kuzum?
Canım en kısa sürede bizde konusaxagız inan bana dua et belki aynı anda kalırız ne dersnBende bu konuları konuşmak istiyorum artık
Canım seninle sat larımız ve günümüz aynı bize de bu perşembe kalp atışını duymak için randevu verdi doktorumuzAma ben 5+4 üm, son adetim 30 mayıstı, o zaman perşembe, doktor günümde 6. Haftam olacak, inşallah görürüm yaaa
BendeeBende bu konuları konuşmak istiyorum artık
Allah derimmmm.Canım en kısa sürede bizde konusaxagız inan bana dua et belki aynı anda kalırız ne dersn
Bu ay denicekmsn misin cnm sen bekliyordun heralde takip edemiyorum valla kusura bakma memlekete geldik düğünler falan kuzenlerin ama bebiş çalısmalarını aksatmıxam insallahAllah derimmmm.İnşallah yaa ne güzel olurrrr hemencecik olsun ama hayırlı ve sağlıklı bi şekilde tabiki. Bekletmesin Rabbim.
Yok kız ne kusuru. Evet 13 temmuz bat. Ondan sonra başlayacağım inşallahBu ay denicekmsn misin cnm sen bekliyordun heralde takip edemiyorum valla kusura bakma memlekete geldik düğünler falan kuzenlerin ama bebiş çalısmalarını aksatmıxam insallah
inşallah bize de nasip olur en kısa zamanda gün Ay hesaplamaları tekmeleriyle geçen gecelerimiz olsun artık inşallahAllah derimmmm.İnşallah yaa ne güzel olurrrr hemencecik olsun ama hayırlı ve sağlıklı bi şekilde tabiki. Bekletmesin Rabbim.
Çok teşekkür ederim canım evet fitil var evde eğer düşmeseydi verecektim çok şükür düştü ama şöyle bişey oldu bugün vücudunda kızarıklıklar oluştu isilik gibi sırtında göğsünde bide bezlediğim yerlerde var
Ateş sonrası oluştu aklıma şu geldi geçen sene de yazın 3 gün ateşlenmişti ateşi düştükten sonra yine böyle döküntüler olmuştu inşâllah sabaha geçer bakıcam geçmezse doktora götürürüm
inşâllah randevuyu hemen alabilirim bakalım
Sizede çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ya peki nasıl geçirdi havaleyi?
Amin canım amin. Yok kuzum hiç gebelik vs olmadı. 3 ay denedik 1 ay ara verdik tekrar 3 ay denedik şimdi 2 ay ara verdik. İlaç falan kullanmam gerekti. Önümüzdeki ay başlayacağız inşallah temmuz 13 ten sonrainşallah bize de nasip olur en kısa zamanda gün Ay hesaplamaları tekmeleriyle geçen gecelerimiz olsun artık inşallahCanım sen kaç aydır deniyosun hiç gebelik yaşadın mı
Ya canım benim, tez vakitte olacak inşallah, dur bak birazdan bir şeybyazacağım, işin sırrı o benceBende bu konuları konuşmak istiyorum artık
YaaCanım seninle sat larımız ve günümüz aynı bize de bu perşembe kalp atışını duymak için randevu verdi doktorumuz
İnşallaaah canımm az kalmışşşYok kız ne kusuru. Evet 13 temmuz bat. Ondan sonra başlayacağım inşallahhayırlı haberler vermek ümidii ileeee
Yahu ben yine mi ovu testi alsamm yaa. Heyecanlandım bak şimdiKızlar şimdi geçen ay malum benim kimyasal oldu, bu ay ne olduğu henüz belli değil, bu ay da döllenme olmuş olursa size işin bir sırrını bulmuş olabileceğimi ve paylaşacağımı söylemiştim, toplaşın anlatıyorum
Şimdi kızlar iki aydır diğer aylardan farklı olarak yaptığım şuydu, ovülasyon testinde piki gördüm ya, pikten tam 12 sa sonra ilişki, çünkü pikten 10 sa kadar sonra çatlama oluyor, ve yumurta 24 değil 12 sa falan kaliteli haliyle kalıyor bence, yumurta sandığımız kadar uzun ömürlü değil, ömrü uzunsa da döllenme kalitesi uzun sürmüyor, sonra spermler de en fazla 1-2 saatte falan yumurtaya ulaşsa, mis gibi zamanlama oluyor, iki aydır böyle oldu bende, inşallah sağlıklı da devam eder.sizlerin de güzel haberlerini alayım hafi inşallah
Yahu ben yine mi ovu testi alsamm yaa. Heyecanlandım bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?