Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu profili açık mı o sayfanın. Benim insta yok öyle bakcaktım bulamadım
Açık olması lazımdı ama bilmiyorum binlerce hamilesi var her gün mesajları paylaşıyor belki sana da vesile olur kim bilir istersen whatsap numarasını atayım sana sayfanın

Kızlar bir de bacağa vuran kasık ağrısı, adet sancısı gibi normal dimi? Yarım sa geçiyor bir sa sancı oluyor, sonra yine geçip yine geri geliyor, normal dimi?
Normal canım benimde ara ara ağrılar giriyor. Bazen çok şiddeyli ağrıyor korkuyorum sonra hemen grçiyor. Kanama olmasında aman ağrıya katlanırız

Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz kontrol amaçlı yapılan şeylerdir.

Canım benimm 3 gündür yoktum burda
Senin oğlanda 22 aylık demek 2017 Eylül doğumlu dimi aynılar yakın olsak arkadaş olurlardı benim oğlumun hiç arkadaşı yok burda sabahtan akşama kadar çok sıkılıyor çok mızmız o öyle olunca bende daralıyorum çok sinirli bide istediği bişey olmayınca yerlere atıyor çığlık çığlığa ağlıyor seninkide böyle mi 2 yaş sendromuna mı girdiler acaba
Bide sen tuvalet eğitimine ne zaman başlayacaksın? Şuan erken bizim için seneye başlarız muhtemelen...o konudada Allah yardımcımız olsun zor valla

Çok şükür daha iyi canım sağol ama öyle huysuzki zaptedemiyorum 2 yaş sendromuna girdi galiba sen nasıl oldun iyisindir inşâllah? Oğlun içinde çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından korusun yavrularımızı ateşliyken çok tedirgin oluyoruz ama bi yandanda vücutları savaşıyor bağışıklık kazanıyorlar. O testleri 3 kere kimyasal yaşadın diye yaptırmışlardır iyi bişey bu baksınlarki bilmediğin bi durum olmasın

Son düzenleme:
K

Kürklüü gadasınıı yarın mı senin muayenen. Hadi inşallah sende hastalıktan kurtulmuş olda şıp diye hamile kalll
bende senin gadanııı alarımmmm ( hiç kullanmam hee bu lafı) yok çiçeğimmm eğer regl olmazsam cumartesi gideceğimm. Olursam bitince gideceğim. Aslında bu cumartesi gidecektim ama doktor izinliymiş. Hafta içide ben gidemiyorum. İnşallah bu ay bende buraya güzel haberler veririmmmm
Var canım evet daha regl yeni bitti işte çalışmalara başlıyciiizzz tamam bul da bak bakalım
hadi Allah hayırlı haberler vermemi nasip etsin seninde bizlerinde inşallah
Hatırladığın için teşekkür ederim balım
3 gündür girmedim napıyosun nasılsın?
Yaa seni unutmak mümkün mü. Bi sıkıntı yok değil mi??

Yerim ben seni bazen oluyor tabi ama çok şükür ballim sende ne var ne yok mesajların hepsini okuyamadım senin bat yaklaştı heralde
Rabbim canını sıkacak huzurunu bozacak kişilerden olaylardan uzak etsin seni kuzum inşallah benim bat yaklaştı evet ama bi işe yaramıyor henüz. Ondan sonra başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…