- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.161
Açık olması lazımdı ama bilmiyorum binlerce hamilesi var her gün mesajları paylaşıyor belki sana da vesile olur kim bilir istersen whatsap numarasını atayım sana sayfanınKuzu profili açık mı o sayfanın. Benim insta yok öyle bakcaktım bulamadım
Normal canım benimde ara ara ağrılar giriyor. Bazen çok şiddeyli ağrıyor korkuyorum sonra hemen grçiyor. Kanama olmasında aman ağrıya katlanırızKızlar bir de bacağa vuran kasık ağrısı, adet sancısı gibi normal dimi? Yarım sa geçiyor bir sa sancı oluyor, sonra yine geçip yine geri geliyor, normal dimi?
günaydın şekerimmmmgünaydınlar
sana daha varmış kızzzz30 Temmuz canım
Yok canım ben mesaj falan atmam teldenAçık olması lazımdı ama bilmiyorum binlerce hamilesi var her gün mesajları paylaşıyor belki sana da vesile olur kim bilir istersen whatsap numarasını atayım sana sayfanın
Aminn canım rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.Aminnnn♥♥♥ 41 meryem suremi tamamladim tum isteyenler ve kendim icin dua ettim. Allah tum bekleyenlere tez zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin
Kürklüü gadasınıı yarın mı senin muayenen. Hadi inşallah sende hastalıktan kurtulmuş olda şıp diye hamile kallltamam kız atmazsan küserimmmhatta benim adımı koy madonna
Nidiyonuzzz bakemmmmmm
Var canım evet daha regl yeni bitti işte çalışmalara başlıyciiizzzgünaydın şekerimmmm
sana daha varmış kızzzz
Yok canım ben mesaj falan atmam teldendur belki ben sayfasını bulurumm
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz kontrol amaçlı yapılan şeylerdir.Kizlar mrb. Cogu arkadas biliyor ben bayadir beyinle alakali bazi durumlardan operasyon gecir
Slm canim bebiş nasil. 2.icin calismalara basladinmi. Benide bugün istanbuldaki hastaneden aradilar ben beyin hastaligindan tedavi olmustum ama hastanede yatarken profesorün asistani benden 15tup kan almisti bugün ögrendimki tedavi gecmisimde 3kimyasalim oldugundan tam detayli genetik testler yapilmis. Yani 1 degil 2 degil 3kez olmus arastirilsin demis. Daha önce ozelde yaptirmistim bazi genetik testler pirtilasma cikmisti coraspin vermisti.ama bu cok daha detayliymis acaba niye gerek duydu. Arafta kaldim telefonda bilgi vermiyorlar illa kendin gel diyorlar arabayolculuguda yapamiyorum agustosta belki tekrarbebis tedavisine baslarim diyordum.
Karanlık kraliçeO ne profil resminden korktum i
aa gelmişşsin günaydınKaranlık kraliçe
Mavi Boncugumm kuzucum beklenen adet tarihim 1 ağustos inşallah olmaz çalışmalara başladım kürtajda sonra hiç ara vermiyorum doktora gittim yeni bekleme dedi Allahım hayırlısını versin
Benim oğlan da azı dişiydi o yüzden galiba böyle oldu normalde diğer dişleri çıkınca bu kadar kotu olmadı çok şükür geçti artık yemeğini yiyor ama balık yağı şurubunu veriyorum 22 ayinda şuan tşkler canım benim önerilerin için sen ne yapıyorsun benim internet yok o yüzden giremiyorum yoksa aklımdasın
Slm canim bebiş nasil. 2.icin calismalara basladinmi. Benide bugün istanbuldaki hastaneden aradilar ben beyin hastaligindan tedavi olmustum ama hastanede yatarken profesorün asistani benden 15tup kan almisti bugün ögrendimki tedavi gecmisimde 3kimyasalim oldugundan tam detayli genetik testler yapilmis. Yani 1 degil 2 degil 3kez olmus arastirilsin demis. Daha önce ozelde yaptirmistim bazi genetik testler pirtilasma cikmisti coraspin vermisti.ama bu cok daha detayliymis acaba niye gerek duydu. Arafta kaldim telefonda bilgi vermiyorlar illa kendin gel diyorlar arabayolculuguda yapamiyorum agustosta belki tekrarbebis tedavisine baslarim diyordum.
bende senin gadanııı alarımmmm ( hiç kullanmam hee bu lafı)K
Kürklüü gadasınıı yarın mı senin muayenen. Hadi inşallah sende hastalıktan kurtulmuş olda şıp diye hamile kalll
hadi Allah hayırlı haberler vermemi nasip etsin seninde bizlerinde inşallahVar canım evet daha regl yeni bitti işte çalışmalara başlıyciiizzztamam bul da bak bakalım
Yaa seni unutmak mümkün mü.Hatırladığın için teşekkür ederim balım
3 gündür girmedim napıyosun nasılsın?
Yaa seni unutmak mümkün mü.Bi sıkıntı yok değil mi??
Rabbim canını sıkacak huzurunu bozacak kişilerden olaylardan uzak etsin seni kuzum inşallahYerim ben senibazen oluyor tabi ama çok şükür ballim sende ne var ne yok mesajların hepsini okuyamadım senin bat yaklaştı heralde
Gördük canım ben ilk öğrendiğimde 3500 lerdeydi değerim ertesi gün gidip gördükYaapeki sen keseyi gördün mü tatlım?
Ne güzelmiş maşallah değerinGördük canım ben ilk öğrendiğimde 3500 lerdeydi değerim ertesi gün gidip gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?