- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.141
Valla napim aynı sen napıosunnapıyosun hatun
Buralarda dolaşıyorumValla napim aynı sen napıosun
Valla al kuzum, artmaya başladığı zaman değil de pik olduğu zamandan hesaplayıp 10-18 saat arasını değerlendir, merak ediyorum, sende ne olacak, hadi inşallah kızYahu ben yine mi ovu testi alsamm yaa. Heyecanlandım bak şimdi
Valla şu topikteki her göbekte bi bebek olaydı rahata erecezValla al kuzum, artmaya başladığı zaman değil de pik olduğu zamandan hesaplayıp 10-18 saat arasını değerlendir, merak ediyorum, sende ne olacak, hadi inşallah kız
Hadi bakalım inşallah bu ay olacakAmin canım amin. Yok kuzum hiç gebelik vs olmadı. 3 ay denedik 1 ay ara verdik tekrar 3 ay denedik şimdi 2 ay ara verdik. İlaç falan kullanmam gerekti. Önümüzdeki ay başlayacağız inşallah temmuz 13 ten sonra
Al bence canım instada birgebeningünlüğü sayfası var onun ovü testi çok iyi diyolar ben loboquik kullanıyorum şuan inşallah hamile kalırım kalamazsam o kadından alıcam testleriYahu ben yine mi ovu testi alsamm yaa. Heyecanlandım bak şimdi
Bende 2 ay laboquik kullandım. İşe yaramadı ondan da biraz hevesim yok. İnşallah seninki olmuştur bu ayAl bence canım instada birgebeningünlüğü sayfası var onun ovü testi çok iyi diyolar ben loboquik kullanıyorum şuan inşallah hamile kalırım kalamazsam o kadından alıcam testleri
Nasıl rahatsan artıkBuralarda dolaşıyorumarada kürklü kıza laf atiyorum ama sizi de kürklü gibi etketleyemiyorum hatun diyorum bende
Anlamadim canım bişeymi dedinizNasıl rahatsan artık
O ne profil resminden korktum iNasıl rahatsan artık
Canım erkek faktöründe çözümler kadına göre oldukça kısıtlı zaman geçmeden oluyorken hemen yapmalı benceKızlaaaar nasılsınız ya benim kuzenimin ilk bebeği tüp bebekti kendi yaşı 26 olmuş ama sorun onlarda eşimdeymiş sayı ve hareket sorunu var mıs bu konuda bilgili bayanlar Bi yorum yaparsa sevineceğiz oda kadınlar kulune üye olmak istiyor ama cocugu cok hareketli vakit veremem dedi o yüzden ben sorayım dedim eşi 33 yaşındaymış eşinde sorun oldugu için 2. Yi beklemek istemiyorum diyor sizce oluruna mı bırakmalı Bi tüp bebek daha yap malımı bu arada ilk cocugu kız kızı 19 aylık olmus ilk tüp bebek yaptırdığı doktprda erkek dede sperm kalitesinin yaş geçtikçe düştüğünü söylemiş sizce kzı biraz daha büyümeli mi yoksa Bi tüp bebek serüvenine daha girmelimi bana sordu ama bende sorun bende oldugu için erkek faktöründe bilgim yok bişey diyemedim sizce ne yapmalı
Bide bak o sayfaya istersen umudunu yitirme canım lütfen bir gün olacak elbetBende 2 ay laboquik kullandım. İşe yaramadı ondan da biraz hevesim yok. İnşallah seninki olmuştur bu ay
Bakayım canım merak ettimBide bak o sayfaya istersen umudunu yitirme canım lütfen bir gün olacak elbet ☺ İnşallah bakalım daha yeni adetim bitti bu ayın sonunda belli olur ak koyun kara koyun
Kuzu profili açık mı o sayfanın. Benim insta yok öyle bakcaktım bulamadımAl bence canım instada birgebeningünlüğü sayfası var onun ovü testi çok iyi diyolar ben loboquik kullanıyorum şuan inşallah hamile kalırım kalamazsam o kadından alıcam testleri
Meraba canımmmMerhaba
30 Temmuz canımBakayım canım merak ettimsenün bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?