Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bence hamile kalmadaki en önemli rol oluruna bırakmak. Üzerine düşünce olmuyor. Ben ilk denediğimde 2-3 ay adete daha kaç gün kala test yapmaya başlıyordum. Acile gidip kan veriyordum. Geçenlerde yazmıştım beta HCG 5.87 çıktı. Ben hamileyim diye nasıl sevindim 2 gün sonra beta HCG 4.6 ya düştü. Adet oldum. Hamile kaldığım ay hiç umursamadım merak etmedim sadece bat tarihinde öylesine bir test aldım heyecanlı bile değildim. Hamile değilimdir diyordum. Testi yaptım 1 dk test kutusunu falan çöpe attım ahaa bir baktım çift çizgi. İnanamadım. Ertesi gün yine test yaptım farklı marka bu sefer daha belirgin 2. çizgi. Hatta testlerin ikisini de buraya atmıştım bazı arkadaşlar hatırlar. Demem o ki bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım. Rabbim vereceği zamanı biliyor. Sabretmek ve dua etmek. Elimizden geleni yaptıktan sonra yapmamız gereken bu. Neyse ben duygularımı yaşadıklarımı paylaşmak istedim moral olmak adına. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlaaaar nasılsınız ya benim kuzenimin ilk bebeği tüp bebekti kendi yaşı 26 olmuş ama sorun onlarda eşimdeymiş sayı ve hareket sorunu var mıs bu konuda bilgili bayanlar Bi yorum yaparsa sevineceğiz oda kadınlar kulune üye olmak istiyor ama cocugu cok hareketli vakit veremem dedi o yüzden ben sorayım dedim eşi 33 yaşındaymış eşinde sorun oldugu için 2. Yi beklemek istemiyorum diyor sizce oluruna mı bırakmalı Bi tüp bebek daha yap malımı bu arada ilk cocugu kız kızı 19 aylık olmus ilk tüp bebek yaptırdığı doktprda erkek dede sperm kalitesinin yaş geçtikçe düştüğünü söylemiş sizce kzı biraz daha büyümeli mi yoksa Bi tüp bebek serüvenine daha girmelimi bana sordu ama bende sorun bende oldugu için erkek faktöründe bilgim yok bişey diyemedim sizce ne yapmalı

Valla al kuzum, artmaya başladığı zaman değil de pik olduğu zamandan hesaplayıp 10-18 saat arasını değerlendir, merak ediyorum, sende ne olacak, hadi inşallah kız
Valla şu topikteki her göbekte bi bebek olaydı rahata erecez

Amin canım amin. Yok kuzum hiç gebelik vs olmadı. 3 ay denedik 1 ay ara verdik tekrar 3 ay denedik şimdi 2 ay ara verdik. İlaç falan kullanmam gerekti. Önümüzdeki ay başlayacağız inşallah temmuz 13 ten sonra
Hadi bakalım inşallah bu ay olacak benimde 6. Ayım

Al bence canım instada birgebeningünlüğü sayfası var onun ovü testi çok iyi diyolar ben loboquik kullanıyorum şuan inşallah hamile kalırım kalamazsam o kadından alıcam testleri
Bende 2 ay laboquik kullandım. İşe yaramadı ondan da biraz hevesim yok. İnşallah seninki olmuştur bu ay

Canım erkek faktöründe çözümler kadına göre oldukça kısıtlı zaman geçmeden oluyorken hemen yapmalı bence

Bende 2 ay laboquik kullandım. İşe yaramadı ondan da biraz hevesim yok. İnşallah seninki olmuştur bu ay
Bide bak o sayfaya istersen umudunu yitirme canım lütfen bir gün olacak elbet İnşallah bakalım daha yeni adetim bitti bu ayın sonunda belli olur ak koyun kara koyun

Bide bak o sayfaya istersen umudunu yitirme canım lütfen bir gün olacak elbet ☺ İnşallah bakalım daha yeni adetim bitti bu ayın sonunda belli olur ak koyun kara koyun
Bakayım canım merak ettim senün bat ne zaman

Al bence canım instada birgebeningünlüğü sayfası var onun ovü testi çok iyi diyolar ben loboquik kullanıyorum şuan inşallah hamile kalırım kalamazsam o kadından alıcam testleri
Kuzu profili açık mı o sayfanın. Benim insta yok öyle bakcaktım bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…