Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende bir gun iyi bir gün kötuyüm ama daha iyi olacagim insallah. Eger ilac kullaniyorsan ilaclar cocugu huysuz yapiyor. Rabbim yardimcin olsun.

Niyee gidemiyonn gıyy evde değil misin kocişini mi bekliyorsun. Hadi bu ay senden güzel haberler bekliyoruz.

Varya kızlar herkesten o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. Özellikle canım dediğim akraba bildiğim en yakınım dediğim kişilerden. Herkes o kadar fesat o kadar içten pazarlıklı o kadar sinsi ki. Nefret dolu içim kime ne desem diyim geçmiyor ama. Teyzem. Annemin kardeşi olacak bide teyzeliği kardeşliği batsın. O kadar severdim ki küçükken anne gibi görürdüm. Ama büyüdükçe işler değişiyor çünkü gerçek yüzünü görüyorsun. Herşeye laf eder sürekli laf sokma peşinde. Kendi çocukları ile bizleri kıyaslar çünkü hiç bi çocuğuda bi yere gelememiş. Biz çok şükür kardeşlerimle birlikte çok iyiyiz asla havalanmak falan değil derdim ama Allah herkesin kalbine göre veriyor gerçekten. Bugün iyice koptu bende ipler. Dangalak teyzemin yanında tesbih çekiyordum ne o nine gibi aldın eline dedi bende dua okumam lazım dedim niye dedi. Tarif ettim böyle böyle bi yer bar topluca dua okuyoruz hergün birine dedim. Kk dan bahsediyorum ama isim vermedim. Bana ne dese beğenirsiniz. Haa çocuğu olmayanlar mı dua ediyor dedi bana mal gibi kaldım cevap veremedim. Aptal kafam. Yok ya dedim sınava girecekler borcu olanlar falan dua ediyor dedim.Sanane diyemedim yaaa diyemedim. Gözlerim doldu annem yanımızdaydı oda anlamasın diye hiç bişey diyemedim güldüm geçtim. O kadar ağrıma gittiki ben uzaktan insanların konuşmasına laf ederken teyze dediğin mahluk bunu söyledi lan. Demekki gerçekten 6 aydır olmadığını bilseler adımı kısıra çıkaracaklar. Allah hepsini ıslah etsin. Uzunca yazdım sanki bi konu gibi ama çok doldum sizle paylaşmak istedim helal edin hakkınızı

Çok ayıp ya. Ben böyle çok kırıldığımda hep içimden diyorum inşallah bir gün söylediği bu sözleri hatırlarken bulur kendini diye .. Boşver kuzu herkes kendi kalbinin niyeti ile bakıp görüyor olayları

Canim bende benzer seyler yasadim.sana tavsiyem hamile kalirsan eger kalp atisini duyana kadar kimseye söyleme. Ben hamilelik haberini alinca hemen herkese söyledim düsuk yaptiktan sonra kisir muamelesi gördüm sanki benim suçummus gibi davranildi. Kimseyi kafana takma annen ve esin disinda kimseye hicbir seyini anlatma.sana söyle bir sey soyliyim üst kat komsumun 17 yil cocugu olmamis hep kisir gelin demisler sonra tüp bebekle hamile kaldi dogum yapti. Akrabalari bayramda ya bu cocuk tüp ya bir acayip geliyor bize demisler.yani milletin lafi bitmez Allah sığın tevekkül et.dilerim güzel Allah im kucagini biran önce doldursun. Bu is birazda rahatlik işi kafan rahay olmali

üzülme canım benim kıyamam sana.Zaten ne varsa yakınından geliyo insana derler haklı demişler.Bu ay olacak seninde inş. içimdeki his öyle diyor

bende öyle demek istedim inşallah Allah ona yaşatsın bunu demek istedim ama ondan geçmiş artık kuzenlerime kıyamam diyemedim öyle. Allah ıslah etsin dedim sadece ama benim içimi böyle burktuya Allahım çok büyük inşallah çok bekletmez Rabbim Hiç kimseyii
aynen bunlar susacak değilki sonra da nerde ikinci diyecekler. Ah ahh bu insanlar. Benim en çok zoruma giden de teyze dediğim kişinin böyle gamsız konuşması. Yazıklar olsun ona da, cevap veremediğim için bana da. Pislikkk. Ay o kadar doluyum kiii anneme de anlatmam o çok takar kafasına hemen hasta olur. Bi eşim bilir bikaç arkadaşım.
üzülme canım benim kıyamam sana.Zaten ne varsa yakınından geliyo insana derler haklı demişler.Bu ay olacak seninde inş. içimdeki his öyle diyor
İnşallah kuzum yaaa inşallah güzel kalbine doğan olur çok istiyorum

Her söylenen ne çok yakıyo canımızı üzülme canım benim lütfen rabbime sığın. o büyük konuşanlar öyle bi yaşıyorlar ki en yakınlarından görüyorlardır kınadıkları şeyleri

Düşüncesiz işte. İnsan düşünerek konuşur ama bu ne desem de laf soksam derdin de

Amin canım benimde ilk olcak kimse çocuk düşündüğümüzü bilmiyo sık sık böyle söylemlere maruz kalıyoruz moralimiz bozuluyo canımız sıkılıyo ama ne yapalım sabrediyoruz inşallah bizede nasip eder rabbim

Bende bir gun iyi bir gün kötuyüm ama daha iyi olacagim insallah. Eger ilac kullaniyorsan ilaclar cocugu huysuz yapiyor. Rabbim yardimcin olsun.

Seninde yardımcın olsun canım inşâllah çabucak toparlanır iyi olursunda hamile kalırsın. Hayır canım ilaç falan kullanmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…