- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.421
Iyi olur derdim de kuzum birsuru ilac aldin dur bide onun stresini yapmayalim
inşallah en kolay şekilde atlatırsın canım benim yaaKız ben kürtaj mı gerekir dediğimde doktor keşke kürtaj olsa, ameliyat olman gerekir çözülmezse dedi, bayağı tüp yırtılıp iç kanama olduğu oluyormuş, 3 ay korunma şartmış,zaten bi 6 ay düşünmeyeceğim, hayırlısı inşallah, dua edin.
dua edicem senin içinMavi Boncugumm canım 33 219 952 2754 1055 diye gitti, cumartesi yine baktıracağım, azalmazsa operasyon düşünecekmiş doktorum ya da bir doz daha iğne.hayırlısı bakalım.dua edelim birbirimize canım benim
K KurkmantoluS kuzum ya gebeliğin en başında beta hcg düşükse her türlü bir skntı olacak hissi oluyor bende hep, ondan sanki, bir de Allah biliyor ya 2754 çıktığında mutlu olamadım, neden bilmiyorum, sanki kendimin değil yabancı birinin haberini almış gibi dışarısında kaldım o hissin, bilmiyorum.hayırlısı, dua edin.iyiiym ama, merak etmeyin, atlatırım ben bunu inşallah
benim sabah öğle akşam karışıkBenimde sabahları öyle
Şaka yapıyorum zaten kuzuuuIyi olur derdim de kuzum birsuru ilac aldin dur bide onun stresini yapmayalimo agiz aciligi neymis ya ben hic yasamadim . Misafirlerim var yatili bu hafta pek giremiyorum kuzum.
Evet canım 15 Ağustos ta kürtaj oldum.doktor bir ay sonra tekrar dene dedi ama olmadı iki ah önce de fıtık ameliyatı olunca öyle bekledik mecbur.AminSende kürtaj olmuştun dimi kaç ay geçmişti? Söyleme bencede en güzeli kafan rahat olur kimseye açıklama yapmak zorunda kalmazsın hem ne gerek var hemen yaymaya
Bi belli olsun önce rayına otursun
Sağlıkla kavuştursun Rabbim
İnsanlar boş konuşmayı patavatsızlık etmeyi çok severler zaten herşeye bi kılıf bulurlar...
Herkesin başına gelebilir bu olağan bi durum
Sen kimseyi kafana takma sadece bebeğini düşün
inşallah en kolay şekilde atlatırsın canım benim yaa
dua edicem senin için
benim sabah öğle akşam karışıkama benim hamile olamam
Şaka yapıyorum zaten kuzuuu
bizden hic bi beklentileri de yok zaten. kültür farki sanirim bilmiyorum. Yani duygusal olmadigim zamanlar takmiyorum acikcasi. Ama bazen hormonel sanirim milletin ananesiyle babanesiyle iletisimini gördukce gözlerim doluyor benim böyle imkanim yok diye.. oglum ananesini yilda 1 4-5 gun görebilio. Babanesini de 5 ayda 1Oturduğunuz ev onların ve onlara kira parası mı ödüyorsunuz? Kendilerine gelince her türlü hizmeti ve yardımı beklerler ama bizim bişey beklemeye hakkımız yok robotuz ya hani
Bende halbuki sevinmiştim gelince ne güzel bana yardım eder diye ama havamı aldım
İstemem daha ya zaten ne diye ben emzirirken yatak odama çat diye girip beni izlesinki
HahahhaKayseri Yamula barajı
Kuzumm yaaa kıyamam sanaAhhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştımo kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Neyse işte, bi iğne vurulacağım şimdi, biraz sarsacakmış beni, dua edin olur mu?
Sevgiler
Kuzum iğneyle düşer ya Allahın izniyle. Benim arkadaşada olmuştu bu şekilde düştü operasyona gerek kalmadı çok şükür. İnşallah sende de öyle olur. Zaten kendi düşmeye başlamış rabbim bu süreci kolaylıkla atlatmanı sağlasın.Bu arada %90 böyle çözülür çünkü hiö müdahalesiz değer düşmüş, iyiye işaret dedi, yırtık falan olsa da şiddetli kanamam karın ağrılarım olurmuş, internetten baktığıma göre, şuan yok.ama cumartesiden pazara kadar çok güzel ağrı yaşadım kızlar, Allahın kimseye yaşatmasın.
Türkiyede 2.5 diyolar ya, Almanyadaki psikolog arkadasim degerleri bi gösterdi sok oldum bilio musun! kadin 200 luk kullaniyormus ben 50 lige söyleniyordum. Almanyaya göre ilk 3 ay 0.9 ile 1.5 arasinda olmaliymis. yani hayatimda görmedim o degeri. Ama gebelik sözkonusu degilse sallamiyolar yaa 3,5 olsa da , simdi valla aliyorum catir catir 50 yi, isterlerse 100 ü de alirim etkilemedi gibi. Bir de merak etmiyor degilim benim tsh degerim 1.7 ye fln inse nasi bi insan olurum diye:) Turkiyede basladim ilaca, ölümüne yedim ve gram almamisim, Normalde olsa insan olan 2 kilo alirdi yani. Belki de aldigim 2-3 kilo vardi veririm rahatca anlamadan ilac sayesinde ama zaten boy kilo aram suanda 7, normal yani ama 10 olsa tekrar daha datlus olur gibi :)Cnm benim almanyanin uygulama seklini tabiki bilemem. Ama turkiyede doktorlar gebelik doneminde tsh hormonunu 2.5 altinda istiyor.bende gebe kaldigimda 3 filandi ilac dozunu doktorum yukselti.
Of be canim beee talihsizlik resmen seninki cok gecmis olsun canim . Sen bir kursun döktür diyecegim ciddiyim ya nedir tüm negatif seyler basina geliyor. Bunlar hep dogal seyler herkese olabilir de nasi hepsi üst üste binmis de seni üzüyor anlam veremedim. Cok ama COK gecmis olsun!! Bence birdahakine artik normal olacak tutacak, olabilecek her olumsuzlugu yasadigina göre bitti artik yani.Ahhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştımo kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Neyse işte, bi iğne vurulacağım şimdi, biraz sarsacakmış beni, dua edin olur mu?
Sevgiler
YaBu ilaç kanser ted.kullanılıyırmuş, bileniniz var mı?
Türkiyede 2.5 diyolar ya, Almanyadaki psikolog arkadasim degerleri bi gösterdi sok oldum bilio musun! kadin 200 luk kullaniyormus ben 50 lige söyleniyordum. Almanyaya göre ilk 3 ay 0.9 ile 1.5 arasinda olmaliymis. yani hayatimda görmedim o degeri. Ama gebelik sözkonusu degilse sallamiyolar yaa 3,5 olsa da , simdi valla aliyorum catir catir 50 yi, isterlerse 100 ü de alirim etkilemedi gibi. Bir de merak etmiyor degilim benim tsh degerim 1.7 ye fln inse nasi bi insan olurum diye:) Turkiyede basladim ilaca, ölümüne yedim ve gram almamisim, Normalde olsa insan olan 2 kilo alirdi yani. Belki de aldigim 2-3 kilo vardi veririm rahatca anlamadan ilac sayesinde ama zaten boy kilo aram suanda 7, normal yani ama 10 olsa tekrar daha datlus olur gibi :)
Cnm cok uzuldum cok gecmis olsun.. insalllah sonraki gebeligindr hic sorun yasamadan yasarsin..1Ahhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştımo kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Sevgiler
İsmen biliyorum koz hiç gitmedim bünyan yada pınarbaşınaHahahhakız Pınarbaşıyı bilir misin biz hep oraya giderdik küçükken yüzmeye hatta sonra biraz büyüyünce de erkekler yüzüyorsa teyzem kovardı onları biz kadınlar girerdik çok komikti ya ne günlerdi Bünyanlıyız biz oraya yakın Pınarbaşı.
Köyümü özledm kaç senedir gitmiyorumİsmen biliyorum koz hiç gitmedim bünyan yada pınarbaşına
canim cikarsa sorun 150 kullanirsin neyse ki caresi var cok sukur, caresiz dert vermesin Allah:)ay cnm benim valla zor isler . Bide doktorlar mental problem filan deyince korkutuyor iste. Ben suan 100 luk kullaniyorum. Kilolu degilim hatta teshis konuldugunda bana sasirmistim. Normalde hipotroid olanlar kilolu oluyormus. Bugun yine kan verdim. Insallah sikinti cikmaz. Vucudun en kucuk organi ama butun dengeyi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?