- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.441
YaMavi Boncugumm a da kürtaj öncesi verdiler iste bildigim kadariyla, düsügü baslatiyolar onunla ki rahim kürtaj öncesi düsük oldugunu anlasin diye sanirim, ayni ilac olmali, hani su yasaklanan ilac, eskiden eczaneden alip kendin bile yapabiliomussun ama insanlar evde düsük yapmasin diye kaldirmislar sanirim.
Sen gel kızzz. İstanbulda mıydın sennKöyümü özledm kaç senedir gitmiyorumeşim hiç iatemiyor gitmek
amin günaydınGünaydın kızlar ♥ hayırlı uğurlu sabahlaren kısa zamanda en hayırlı şekilde hamile kalmak, anneliği tadmak, bebişlerimizi huzurla sağlıkla mutlulukla büyütmek dileğiyle umuduyla günaydınlaaaaaaarr 🌧 🌦☀
Günaydınn canım amiiiiiinnnŞakır şakır sağanak yağmurlu bir İstanbul'dan hepinize günaydınlar sevgili dostlarRabbim yağdırdığın rahmetin hürmetine şuan içimizden geçen dualarımızı kabul eyle aminnnn ♥♥♥♥
İstanbuldayım evet kuzum. Benim de çok tatilim yok. Tatillerimizde de eşime uymak zorunda kalıyorum kayseri yalan oluyor. Artık bir tatilde ayarlayıp gelcem amaaSen gel kızzz. İstanbulda mıydın senn
kendini yormaman gerekir bu haftalarda bi rdaha cısssKızlar dün çok yoruldum. 1 saat ayakta gittim eve sonra marketten birşeyler almam gerekti ağır kaldırdım. Eve gittim acele yemek yaptım tabi dolaplara uzan vs vücut baya yoruldu. Akşamdan beri kasığım çok ağrıyor korkuyorum ya bir daha birşey yapmıycamDüşük olursa kanama olur dimi?
 bir daha yapmıycam herşeyi eşim yapsınkendini yormaman gerekir bu haftalarda bi rdaha cısss
yap ama agır kaldırma ve fazla uzanma dolaplara falanO 9
 bir daha yapmıycam herşeyi eşim yapsın
ne boğulması kız temizlik yapıyom sen bana gelkürklü kız yardıma gel banaboguluyorum
Gel gel ıcık kayseri havası alİstanbuldayım evet kuzum. Benim de çok tatilim yok. Tatillerimizde de eşime uymak zorunda kalıyorum kayseri yalan oluyor. Artık bir tatilde ayarlayıp gelcem amaa
saol kürklü çok yardımcı oldun öğlen yemeğini hakne boğulması kız temizlik yapıyom sen bana gel
Gel gel ıcık kayseri havası alayrıca sen niye kendini yoruyon ki ben anlamadım deli misin divane mi
Öğle yemeğimi de kendim hazırladım kız bu nasıl hak etmeksaol kürklü çok yardımcı oldun öğlen yemeğini haketin
hak etmedin amlamında dedimÖğle yemeğimi de kendim hazırladım kız bu nasıl hak etmek
Aman istemez ben kendim hazırlar yirimhak etmedin amlamında dedim
Biber dolması yaptım yinniooo bece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?