Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım ya Rabbim kolayca atlatmanı nasip etsin! İnşâllah müdehaleye gerek kalmadan kendiliğinden düşer yine yaz emi Allah yardımcın olsun

Vayyy canıma yandığımmm sorun sıkıntı olacak mı bu dış gebelik nasıl oluyor kürtaj vs olayları varmı ki

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin hangi marka test kullanmıştın?

Vayyy canıma yandığımmm sorun sıkıntı olacak mı bu dış gebelik nasıl oluyor kürtaj vs olayları varmı ki

Bebek rahime değilde tüplere yerleşip orda büyüyor buna dış gebelik deniyor çok tehlikeli
Çok fazla ağrıya ve kanamaya neden oluyor
Rabbim hepimizi muhafaza etsin
Yaşayanları da selamete erdirsin

Bebek rahime değilde tüplere yerleşip orda büyüyor buna dış gebelik deniyor çok tehlikeli
Çok fazla ağrıya ve kanamaya neden oluyor
Rabbim hepimizi muhafaza etsin
Yaşayanları da selamete erdirsin☹
Yaaa senin yaşadıkların daha mı zor yoksa eş değer mi. Kurban olduğum Allah ım sağlıklı hamilelikler yaşatsın ya. Her şeyin başı sağlık.

Yaaa senin yaşadıkların daha mı zor yoksa eş değer mi. Kurban olduğum Allah ım sağlıklı hamilelikler yaşatsın ya. Her şeyin başı sağlık.

Amin balım amin benimki de zordu tabi ama dış gebelik eğer erken dönemde farkedilip müdehale edilmezse Allah korusun tüpü almak zorunda kalıyorlar
Rabbim muhafaza etsin
Eğer yeterli vakitte ultrasonda kese görünmezse alttan bakıp dış gebelik teşhisi koyuyorlar

Yaa Allahtan Sarl Nısanınki erken fark edildi. Tabi bu erken kabul ediliyorsa. Rabbim işte demekki o yüzden bu kız bi türlü tam anlamı ile emin olup sevinemedi. Sanki içine doğmuş gibi

Yaa Allahtan Sarl Nısanınki erken fark edildi. Tabi bu erken kabul ediliyorsa. Rabbim işte demekki o yüzden bu kız bi türlü tam anlamı ile emin olup sevinemedi. Sanki içine doğmuş gibi

Aynen öyle bide dış gebelikte bhcg aniden fazla artışa geçer yani atıyorum bugün değeri 200 yarın 800-1000 gibi anormal artışlar olur bu da gebeliğin sağlıklı ilerlemediği anlamına gelir S SarI NisaN 'ın değerlerini bilmiyorum ama ani yükselişler olmuştur onunda

Yani yükselmiişti evet ama abartılı mıydı bende hiçfark etmedim açıkcası.

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin hangi marka test kullanmıştın?
Amin canım bir öncekinin acısı geçmedi inşallah bu sağlıklı bir şekilde tamamlanır Oncomed markaydı ben zaten 25 günde bir adet gördüğüm için adet günümde öğrenmiş oldum ertesi gün de kan verdim 54 çıktı. Kalp atışını duymadan kimselere söylemeyeceğim ama. Öncekini kaybedince haddi olan olmayan herkes konuştu başıma doktor oldu büyümeyen kalp atışı oluşmayan bebeğin suçlusu oldum neredeyse

Amin Sende kürtaj olmuştun dimi kaç ay geçmişti? Söyleme bencede en güzeli kafan rahat olur kimseye açıklama yapmak zorunda kalmazsın hem ne gerek var hemen yaymaya
Bi belli olsun önce rayına otursun
Sağlıkla kavuştursun Rabbim
İnsanlar boş konuşmayı patavatsızlık etmeyi çok severler zaten herşeye bi kılıf bulurlar...
Herkesin başına gelebilir bu olağan bi durum
Sen kimseyi kafana takma sadece bebeğini düşün

Kız ben kürtaj mı gerekir dediğimde doktor keşke kürtaj olsa, ameliyat olman gerekir çözülmezse dedi, bayağı tüp yırtılıp iç kanama olduğu oluyormuş, 3 ay korunma şartmış,zaten bi 6 ay düşünmeyeceğim, hayırlısı inşallah, dua edin.

Mavi Boncugumm canım 33 219 952 2754 1055 diye gitti, cumartesi yine baktıracağım, azalmazsa operasyon düşünecekmiş doktorum ya da bir doz daha iğne.hayırlısı bakalım.dua edelim birbirimize canım benim
K KurkmantoluS kuzum ya gebeliğin en başında beta hcg düşükse her türlü bir skntı olacak hissi oluyor bende hep, ondan sanki, bir de Allah biliyor ya 2754 çıktığında mutlu olamadım, neden bilmiyorum, sanki kendimin değil yabancı birinin haberini almış gibi dışarısında kaldım o hissin, bilmiyorum.hayırlısı, dua edin.iyiiym ama, merak etmeyin, atlatırım ben bunu inşallah

Bu arada %90 böyle çözülür çünkü hiö müdahalesiz değer düşmüş, iyiye işaret dedi, yırtık falan olsa da şiddetli kanamam karın ağrılarım olurmuş, internetten baktığıma göre, şuan yok.ama cumartesiden pazara kadar çok güzel ağrı yaşadım kızlar, Allahın kimseye yaşatmasın.

Canım benim hakkinda hayirlisi olsun msjlara baktim geri giderek ama hayatta hep pozitifsin bunu anladim ben

Canım benim hakkinda hayirlisi olsun msjlara baktim geri giderek ama hayatta hep pozitifsin bunu anladim ben
Üzülmek beni geriye atar, aynı yerde takılıp kalırım, eşimi, kendimi mutlu etmeyeceksem çocuğa hiç gerek yok.ben eşimle mutluyum diye, ona çok aşığım diye ikimizin bebeği olsun istiyorum.biz mutsuz olursak bebeği ne yapayım ben, onun için sakin kalmaya çalışıyorum.ama bugün doktorun odasından çıkarken bi anda hüngür hüngür ağladım, ağlamaktan açıklama bile yapamadım, sonra geçti tabii.ağlayınca rahatladım.çok sağolun ilginize, dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…