- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.381
Allah yardımcın olsunAhhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştımo kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Neyse işte, bi iğne vurulacağım şimdi, biraz sarsacakmış beni, dua edin olur mu?
Sevgiler
Ahhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştımo kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Neyse işte, bi iğne vurulacağım şimdi, biraz sarsacakmış beni, dua edin olur mu?
Sevgiler
Bu ilaç kanser ted.kullanılıyırmuş, bileniniz var mı?
Methotraxete imiş kuzumHangi ilacı verdiler? Banada kürtajdan önce ilaç vermişlerdi c ile başlıyordu ama seninki farklı heralde
Vayyy canıma yandığımmmAhhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştımo kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Sevgiler
Canım ben yeni hamile olduğumu öğrendimovulasyonla günümü takip etmiştim 13.gün test yaptım negatifti tesi gün akşam aynı marka testi yine yaptım ve silik çizgi çıktı o yüzden umudunu yitirme
Vayyy canıma yandığımmmsorun sıkıntı olacak mı bu dış gebelik nasıl oluyor kürtaj vs olayları varmı ki
Yaaa senin yaşadıkların daha mı zor yoksa eş değer mi. Kurban olduğum Allah ım sağlıklı hamilelikler yaşatsın ya. Her şeyin başı sağlık.Bebek rahime değilde tüplere yerleşip orda büyüyor buna dış gebelik deniyor çok tehlikeli
Çok fazla ağrıya ve kanamaya neden oluyor
Rabbim hepimizi muhafaza etsin
Yaşayanları da selamete erdirsin☹
Yaaa senin yaşadıkların daha mı zor yoksa eş değer mi. Kurban olduğum Allah ım sağlıklı hamilelikler yaşatsın ya. Her şeyin başı sağlık.
Yaa Allahtan Sarl Nısanınki erken fark edildi. Tabi bu erken kabul ediliyorsa. Rabbim işte demekki o yüzden bu kız bi türlü tam anlamı ile emin olup sevinemedi. Sanki içine doğmuş gibiAmin balım aminbenimki de zordu tabi ama dış gebelik eğer erken dönemde farkedilip müdehale edilmezse Allah korusun tüpü almak zorunda kalıyorlar
Rabbim muhafaza etsin
Eğer yeterli vakitte ultrasonda kese görünmezse alttan bakıp dış gebelik teşhisi koyuyorlar
Yaa Allahtan Sarl Nısanınki erken fark edildi. Tabi bu erken kabul ediliyorsa. Rabbim işte demekki o yüzden bu kız bi türlü tam anlamı ile emin olup sevinemedi. Sanki içine doğmuş gibi
Yani yükselmiişti evet ama abartılı mıydı bende hiçfark etmedim açıkcası.Aynen öyle ☹ bide dış gebelikte bhcg aniden fazla artışa geçer yani atıyorum bugün değeri 200 yarın 800-1000 gibi anormal artışlar olur bu da gebeliğin sağlıklı ilerlemediği anlamına gelir S SarI NisaN 'ın değerlerini bilmiyorum ama ani yükselişler olmuştur onunda
Amin canım bir öncekinin acısı geçmedi inşallah bu sağlıklı bir şekilde tamamlanırHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsinhangi marka test kullanmıştın?
Amin canım bir öncekinin acısı geçmedi inşallah bu sağlıklı bir şekilde tamamlanırOncomed markaydı ben zaten 25 günde bir adet gördüğüm için adet günümde öğrenmiş oldum ertesi gün de kan verdim 54 çıktı. Kalp atışını duymadan kimselere söylemeyeceğim ama. Öncekini kaybedince haddi olan olmayan herkes konuştu başıma doktor oldu büyümeyen kalp atışı oluşmayan bebeğin suçlusu oldum neredeyse
Kız ben kürtaj mı gerekir dediğimde doktor keşke kürtaj olsa, ameliyat olman gerekir çözülmezse dedi, bayağı tüp yırtılıp iç kanama olduğu oluyormuş, 3 ay korunma şartmış,zaten bi 6 ay düşünmeyeceğim, hayırlısı inşallah, dua edin.Vayyy canıma yandığımmmsorun sıkıntı olacak mı bu dış gebelik nasıl oluyor kürtaj vs olayları varmı ki
Canım benim hakkinda hayirlisi olsun msjlara baktim geri giderek ama hayatta hep pozitifsin bunu anladim benMavi Boncugumm canım 33 219 952 2754 1055 diye gitti, cumartesi yine baktıracağım, azalmazsa operasyon düşünecekmiş doktorum ya da bir doz daha iğne.hayırlısı bakalım.dua edelim birbirimize canım benim
K KurkmantoluS kuzum ya gebeliğin en başında beta hcg düşükse her türlü bir skntı olacak hissi oluyor bende hep, ondan sanki, bir de Allah biliyor ya 2754 çıktığında mutlu olamadım, neden bilmiyorum, sanki kendimin değil yabancı birinin haberini almış gibi dışarısında kaldım o hissin, bilmiyorum.hayırlısı, dua edin.iyiiym ama, merak etmeyin, atlatırım ben bunu inşallah
Üzülmek beni geriye atar, aynı yerde takılıp kalırım, eşimi, kendimi mutlu etmeyeceksem çocuğa hiç gerek yok.ben eşimle mutluyum diye, ona çok aşığım diye ikimizin bebeği olsun istiyorum.biz mutsuz olursak bebeği ne yapayım ben, onun için sakin kalmaya çalışıyorum.ama bugün doktorun odasından çıkarken bi anda hüngür hüngür ağladım, ağlamaktan açıklama bile yapamadım, sonra geçti tabii.ağlayınca rahatladım.çok sağolun ilginize, dua edelim birbirimizeCanım benim hakkinda hayirlisi olsun msjlara baktim geri giderek ama hayatta hep pozitifsin bunu anladim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?