Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin çok şükür en azından doktorun böyle konuşması iyi bişey inşallah dediği gibi olur müdehalesiz kurtulursun canım Allah hayırla sonuçlandırsın. Değerlerinden belliymiş zaten bi sıkıntı olduğu... Ama iyi yönünü düşünmek lazım sendede bu düşünce var zaten maşallah bu yüzden ben kolay atlatacağına inanıyorum inşallah

Kızlar bu benim 4 gundur uyguladıgım ovulasyon testı sırasıyla böyle sizce catlatma olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_20190711_004109.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 28
Sag ol canım bugun degerlendirmedık ama dün degerlendirdık bır de bu sabah degerlendırcez bu sekilde tutar dımı

Tabi ihtimal yüksek ama olacağı varsa her türlü oluyor zaten nasipte yoksa hergünde denesen olmayınca olmuyor Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin

Tabi ihtimal yüksek ama olacağı varsa her türlü oluyor zaten nasipte yoksa hergünde denesen olmayınca olmuyor Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin
Amin canım 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile tutturmuştuk ama 7 haftalıkken düşük yasadım maalesef normal de bu ay da catlatma ıgnesı kullanacaktım ama catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış ondan dolayı bu riski göze alamadım dün yumurtlama takıbı ıcın doktora gıttım 19 ve 17 mm yumurta oldugunu söyledi herlade bugun yarın catlarmış olur

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bende 2 ay önce kürtaj oldum 10+3 haftalıkken her halimize şükredelim, daha kötüsünü yaşamadığımız için...
Vardır bunda bir hayır demek lazım
Allah bidaha böyle üzüntüler yaşatmasın bize
Sen bence şu önümüzdeki 5 günü değerlendir 1 gün olsun 1 gün bırak, o şekilde yani günaşırı...inşâllah tutar

Sana da gecmiş olsun canım inşallah yanı dun denedim bugun yumurtlama olduysa dün ki ilişki yeterli dimi yani üst üste her gün yapmak gerekmez evet sperm 2 3 yasıyor ama işte bu 3 aydır yasadıklarımızı benım ıyıce psikolojimi bozdu

Yeter yeter zaten hergün olması sperm kalitesini düşürüyormuş....çok kafaya takıncada stres hormonlarımızı olumsuz etkiliyor geçmişi düşünmemeye çalış bak şükürki daha kötüsünü yaşamadın
Ya 2-3 aylığa gelip o zaman kaybetseydin? Daha çok üzülmüş olacaktın ne kadar zamandır deniyorsun sıkıntı etme yaşında gençtir

28 yasındayım 2 yıllık evliyim 1 yıldır düşünüyorum 8 ay önce eşimin sperm sayısı ve hareketinde sorun vardı 6 ay tedavı gördü 4 ay önce de düzelince bende hemen tutsun diye catlatma ıgnesı denedim keske denemeseydım cunku genelde catlatma ıgnesı ile kalınan hamılelıkte düşük riski cok fazlaymış kurtajdan sonra 2. Adetimi oldu bıttı 10 gun once ilk adetten sonra korunmadım ama olmadı gebelık

Üzülme gebelik hemen olmadı diye illa bi sorun var anlamına gelmez bak doktorlar diyorki sağlıklı çiftlerin bile ayda gebe kalma şansı %25'miş. Yaşında genç olur Allah'ın izniyle...belki geçen ay yumurtlama gününü kaçırdın bilemezsinki ..inşâllah eşinde sende sigara kullanmıyosunuzdur
Çatlatma iğnesi kullanmasaydında yine olmayacaktı çünkü vakti belli onun dünyaya ne zaman geleceğini Allah yazmış o zamanı bekliyoruz hepimiz

Yok canım kullanmıyoruz ne bileyim bu aralar böyle bır tuhafım işte allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…