- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.541
Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Kizlarrrr bizim cinsiyet % 80 kiz mis... ama 22 sinde genel taramamiz var. Cok sukur hersey yolunda..
Kan toksoplazma falan hatta listeyi atiyim sizinde aklınızda olsun.Ohh şükürler olsundarısı bizlere inşallah ne testiymiş ki kız 500 tl
Evet ıyı olanları da yurt dısıma gonderıyolar biz goremiyoruzBolu nasıl ordanda iyi aşçılar çıkıyormuş
Bolu dağından geçerdik eskiden Trabzon'a giderken korkardım hep ordaşimdi düzeldi yollar yapıldı tabi
listenin maşallahı var fiyat olarak ne tutarki bu kadar testlerKan toksoplazma falan hatta listeyi atiyim sizinde aklınızda olsun. Eki Görüntüle 2287899
işte bunlar üniversite ve araştırma hastanelerinde ücretsizz iki günlük testler aslında. tanıdık falan varsa herhangi bir branştan talep edebilir işin kolaylaşır canım benim eşim bi doktor arkadaşından rica etti, dahiliyeden giriş yaptılar hallettik hemen. ben de bu yazıyı belirginleştireyim de bu da şimdiden aklınızda bulunsunKan toksoplazma falan hatta listeyi atiyim sizinde aklınızda olsun. Eki Görüntüle 2287899
Aynenn ya eski evimde iyidi yine bu taşındığım evdeki dolaplar çok fena kız kapının deliği varya dürbün ona bile boyum yetmiyor te tepeye yapmışlar. Dedim 155lere yazık ediyorsunuzkız benim boy var da ne oluyor mutfak dolaplarını taaa arşı alada yapmışlar
Bu hastane 500 tl dedi kuzneim 100 küsüre yaptırmış onun gittiği hastanede yaptırcam önümüzdeki hafta bakalım.listenin maşallahı var fiyat olarak ne tutarki bu kadar testler
Aman Yarabbımmm. İnşallah sadece kanla olacak şeylerdirrr kız bunlarrrKan toksoplazma falan hatta listeyi atiyim sizinde aklınızda olsun. Eki Görüntüle 2287899
kürklü tahlil diyo kağıdın başını oku kan -idrarAman Yarabbımmm. İnşallah sadece kanla olacak şeylerdirrr kız bunlarrr
Tahlil yazında ne oluyoki kız gaita da tahlil idrarda kandakürklü tahlil diyo kağıdın başını oku
Hadi ya teşekkürler canım öyleyse devletten randevu aliyim doktora bu kağıdı veriyim. Sağlık ocaklarında olmuyormuş bazıları çünkü. Bir tanıdık vardı ama uzun zamandır görmüyorum. Randevuyla halletmeye çalışırım olmadı. Gerçi onu da her doktor kabul etmiyor heralde.işte bunlar üniversite ve araştırma hastanelerinde ücretsizz iki günlük testler aslında. tanıdık falan varsa herhangi bir branştan talep edebilir işin kolaylaşır canım benim eşim bi doktor arkadaşından rica etti, dahiliyeden giriş yaptılar hallettik hemen. ben de bu yazıyı belirginleştireyim de bu da şimdiden aklınızda bulunsun
Hadi cnm gozun aydin... ben hala dinlemis degilim kalp atisini :) sadece doktora sagliklimi iyimi diye soruyorumKızlarr yaa kalp atışını duydum çok güzeldi çok duygulandımRabbime şükürler olsun inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız bu duyguyu.
Bu arada herşey yolunda dedi kesen iyi, boyu iyi, kalp atışı hızı iyi dedi. Gebeliğe bağlı kist oluyormuş bu doğru mu ya? Kocaman birşey var kist dedi gebelikte olur bu da ağrı yapar dedi. Çok anlayamadım.
Birde idrarında enfeksiyon olabilir dedi zaten bir sürü test verdi kan idrar falan başka hastanede yaptırcam 500 tl istediler burda
kız bi kere işiyon bi kere de kan veriyon tüp tüp almayacaklar merak etmeAman Yarabbımmm. İnşallah sadece kanla olacak şeylerdirrr kız bunlarrr
Kan ve idrar sanırım.Aman Yarabbımmm. İnşallah sadece kanla olacak şeylerdirrr kız bunlarrr
yes!Sımdı Kızlar salı uzayan akıntı geldı o gun yumurtalarım 18 16 mm di o gun bırlıkte olduk carsamba en fazla 20 18 mm di dun bırlıktelık olmadı en fazla yumurtalar gunde 1 2 mm büyüyor ya bugun de muhtemelen 22 20 mm yumurtalar bugun de bıraz uzayan akıntı geldi ve birliktelik oldu sizce dogru zamanlama mı
duyy duyy kürklükız bi kere işiyon bi kere de kan veriyon tüp tüp almayacaklar merak etme
aynen bide sağlık ocakları halk sağlığı laboratuarlarına gönderiyor onlar da bi değerden sonra hesaplayamıyorlar. en sağlıklısı üniversite hastaneleriHadi ya teşekkürler canım öyleyse devletten randevu aliyim doktora bu kağıdı veriyim. Sağlık ocaklarında olmuyormuş bazıları çünkü. Bir tanıdık vardı ama uzun zamandır görmüyorum. Randevuyla halletmeye çalışırım olmadı. Gerçi onu da her doktor kabul etmiyor heralde.
Cok sukur cnm gozun aydin...Öyle yapcam canım doktor bir problem gözükmüyor şimdilik ama dikkat ediceksim falan dedi.
Ayy nasıl meraktan ölmüyorsunnHadi cnm gozun aydin... ben hala dinlemis degilim kalp atisini :) sadece doktora sagliklimi iyimi diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?