Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan toksoplazma falan hatta listeyi atiyim sizinde aklınızda olsun. Eki Görüntüle 2287899
işte bunlar üniversite ve araştırma hastanelerinde ücretsizz iki günlük testler aslında. tanıdık falan varsa herhangi bir branştan talep edebilir işin kolaylaşır canım benim eşim bi doktor arkadaşından rica etti, dahiliyeden giriş yaptılar hallettik hemen. ben de bu yazıyı belirginleştireyim de bu da şimdiden aklınızda bulunsun

kız benim boy var da ne oluyor mutfak dolaplarını taaa arşı alada yapmışlar
Aynenn ya eski evimde iyidi yine bu taşındığım evdeki dolaplar çok fena kız kapının deliği varya dürbün ona bile boyum yetmiyor te tepeye yapmışlar. Dedim 155lere yazık ediyorsunuz

Sımdı Kızlar salı uzayan akıntı geldı o gun yumurtalarım 18 16 mm di o gun bırlıkte olduk carsamba en fazla 20 18 mm di dun bırlıktelık olmadı en fazla yumurtalar gunde 1 2 mm büyüyor ya bugun de muhtemelen 22 20 mm yumurtalar bugun de bıraz uzayan akıntı geldi ve birliktelik oldu sizce dogru zamanlama mı

Hadi ya teşekkürler canım öyleyse devletten randevu aliyim doktora bu kağıdı veriyim. Sağlık ocaklarında olmuyormuş bazıları çünkü. Bir tanıdık vardı ama uzun zamandır görmüyorum. Randevuyla halletmeye çalışırım olmadı. Gerçi onu da her doktor kabul etmiyor heralde.

Hadi cnm gozun aydin... ben hala dinlemis degilim kalp atisini :) sadece doktora sagliklimi iyimi diye soruyorum

yes!

aynen bide sağlık ocakları halk sağlığı laboratuarlarına gönderiyor onlar da bi değerden sonra hesaplayamıyorlar. en sağlıklısı üniversite hastaneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…