- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.521
Aynen öyle. Bizzat benim iki gün önce anlattığım olay. Hala aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. İşte bu gibi amca teyze hala vs can değil patlıcan
Artık günaydınlarımızada cevap vermıyosunuz demek
kız gel yapayım dicem gelmiyonki❤bana patlıcan yemeği yapsana kürklüm
aynen mesela bende halayım ölürüm yani yeğenime. İnşallah büyüdüğünde ben ve halalarım teyzelerim gibi olmayızEvet malesef öyleleri de var bendede var onlardan keşke hepsi içten olsa anne gibi baba gibi davransalar...benim teyzemin biri Trabzon'da yabancı gibi bize yabancılar bile daha yakın yahu böyle soğukluk yok
(Tabi annemi aramayan beni mi sevecek)
Mesela bende teyzeyim ama yeğenimi gözüm gibi severim o yüzden o da bana deli olur
Herkes bir olmuyor malesef
Amooo kızmış birileriArtık günaydınlarımızada cevap vermıyosunuz demek
Sabah yazmıstım kızNoldu gıı ben görmedimki sanada günaydın şekerimnasılsın bakalım?
kız gel yapayım dicem gelmiyonki❤
aynen mesela bende halayım ölürüm yani yeğenime. İnşallah büyüdüğünde ben ve halalarım teyzelerim gibi olmayız
Amooo kızmış birileri
hatun yazmıştım ama ben günaydın diye valla ben masumumArtık günaydınlarımızada cevap vermıyosunuz demek
Sabah yazmıstım kızİyyim sen nasılsın durumun nasıl oldu :)
hatun bir bakarmısın 1743.sayfa hemen altında valla ben masumum
Sagol cnm ...gözün aydın canım
Ya ben kurtluyum birşeyi kendim yapmazsam içim rahat etmiyor. Ama artık hiç birşey bebeğimden önemli değill.ne boğulması kız temizlik yapıyom sen bana gel
Gel gel ıcık kayseri havası alayrıca sen niye kendini yoruyon ki ben anlamadım deli misin divane mi
ay ben de her şeyi kendim yapıyorum hala..Ya ben kurtluyum birşeyi kendim yapmazsam içim rahat etmiyor. Ama artık hiç birşey bebeğimden önemli değill.
İyi bari bundan sonra dikkat etttt.Ya ben kurtluyum birşeyi kendim yapmazsam içim rahat etmiyor. Ama artık hiç birşey bebeğimden önemli değill.
Sende yapma kuzum. Ben tabaklarımın hepsini aşağı indircem. Zaten boyum kısacık ben uzanmadan hiç bieşey yapamıyorum ki standartın altındayım bir kereay ben de her şeyi kendim yapıyorum hala..
ben de o testleri üniversite hastanesinde yaptırdım canım. gözün aydın kist olayını duymamıştım amaKızlarr yaa kalp atışını duydum çok güzeldi çok duygulandımRabbime şükürler olsun inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız bu duyguyu.
Bu arada herşey yolunda dedi kesen iyi, boyu iyi, kalp atışı hızı iyi dedi. Gebeliğe bağlı kist oluyormuş bu doğru mu ya? Kocaman birşey var kist dedi gebelikte olur bu da ağrı yapar dedi. Çok anlayamadım.
Birde idrarında enfeksiyon olabilir dedi zaten bir sürü test verdi kan idrar falan başka hastanede yaptırcam 500 tl istediler burda
Ohh şükürler olsunKızlarr yaa kalp atışını duydum çok güzeldi çok duygulandımRabbime şükürler olsun inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız bu duyguyu.
Bu arada herşey yolunda dedi kesen iyi, boyu iyi, kalp atışı hızı iyi dedi. Gebeliğe bağlı kist oluyormuş bu doğru mu ya? Kocaman birşey var kist dedi gebelikte olur bu da ağrı yapar dedi. Çok anlayamadım.
Birde idrarında enfeksiyon olabilir dedi zaten bir sürü test verdi kan idrar falan başka hastanede yaptırcam 500 tl istediler burda
kız benim boy var da ne oluyor mutfak dolaplarını taaa arşı alada yapmışlarSende yapma kuzum. Ben tabaklarımın hepsini aşağı indircem. Zaten boyum kısacık ben uzanmadan hiç bieşey yapamıyorum ki standartın altındayım bir kere
Öyle yapcam canım doktor bir problem gözükmüyor şimdilik ama dikkat ediceksim falan dedi.Cnm benim bildigim kadariyla evet kanama oluyor... ama dikkat et kendine uzanma cok ..agir bise de kaldirma. 3 ay cok onemli. Hatta carsaflarini bile sen degistirme mumkun olmadikca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?