Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle. Bizzat benim iki gün önce anlattığım olay. Hala aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. İşte bu gibi amca teyze hala vs can değil patlıcan

Evet malesef öyleleri de var bendede var onlardan keşke hepsi içten olsa anne gibi baba gibi davransalar...benim teyzemin biri Trabzon'da yabancı gibi bize yabancılar bile daha yakın yahu böyle soğukluk yok
(Tabi annemi aramayan beni mi sevecek)
Mesela bende teyzeyim ama yeğenimi gözüm gibi severim o yüzden o da bana deli olur
Herkes bir olmuyor malesef

bana patlıcan yemeği yapsana kürklüm
kız gel yapayım dicem gelmiyonki❤
aynen mesela bende halayım ölürüm yani yeğenime. İnşallah büyüdüğünde ben ve halalarım teyzelerim gibi olmayız
Artık günaydınlarımızada cevap vermıyosunuz demek
Amooo kızmış birileri

ne boğulması kız temizlik yapıyom sen bana gel

Gel gel ıcık kayseri havası al ayrıca sen niye kendini yoruyon ki ben anlamadım deli misin divane mi
Ya ben kurtluyum birşeyi kendim yapmazsam içim rahat etmiyor. Ama artık hiç birşey bebeğimden önemli değill.

Kızlarr yaa kalp atışını duydum çok güzeldi çok duygulandım Rabbime şükürler olsun inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız bu duyguyu.
Bu arada herşey yolunda dedi kesen iyi, boyu iyi, kalp atışı hızı iyi dedi. Gebeliğe bağlı kist oluyormuş bu doğru mu ya? Kocaman birşey var kist dedi gebelikte olur bu da ağrı yapar dedi. Çok anlayamadım.
Birde idrarında enfeksiyon olabilir dedi zaten bir sürü test verdi kan idrar falan başka hastanede yaptırcam 500 tl istediler burda

ben de o testleri üniversite hastanesinde yaptırdım canım. gözün aydın kist olayını duymamıştım ama

Ohh şükürler olsun darısı bizlere inşallah ne testiymiş ki kız 500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…