Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy Allah yardımcın olsun ☹
için çekerse napacaksın aşeriyomusun ? Tatlıya mesela
Evet canım tatlıyı cok istiyor canım zaten o yüzden kilom arttı ama fazla alıyotmysum ben sezeryanlı olduğum için doğum sonra zor olur us iyileşme süreci ve karın gevseklipi bu yüzden artık kesıoruz dedi kesin bir dille uyardı

Tüh napıcan artık mecbur dikkat edicen
Kız çocuklarında zaten daha çok tatlıya aşeriliyormuş yani ben çevremdende öyle gördüm hep ama tuhaftırki ben fazla yemek yemememe rağmen oğlumda 15-16 kilo almıştım sonra tabi kısa sürede eski fitliğime geri döndüm çok şükür Allah'tan zayıfımda kilo alsam bile göze batmıyor
Canını sıkma verirsin doğumdan sonra sağlıkla doğsunda gerisi hallolur
Ssvd deneyecekmisin?

İnşallah
Sağlıkla kurtuluruz inşallahhhh ikimizde canım zayıf olursa istıyorum bende catı darlığı var o yüzden 2 bucuk olması gerekıormus en fazla

İnşallah

Sağlıkla kurtuluruz inşallahhhh ikimizde canım zayıf olursa istıyorum bende catı darlığı var o yüzden 2 bucuk olması gerekıormus en fazla

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım
Tabi olmuyorsa zorlamamak lazım
Hani sancın kendiliğinden gelip ,açılman güzel ilerleyip, dikişlerinde sıkıntı olmazsa o şekilde olur ancak ..sezeryanlılara zaten suni sancı da vermiyorlar şartlar elverirse olur olmazsa tabiki yapacak bişey yok sağlık herşeyden önemli

Bir ay memleketine gitti iki kızına baktım gecen sene yine öle ben baktım nere gtse cocukları ı bana bırakıyordu ama işine gelmeyince nasılda yok saydı beni nankör işte
Kız bir ay çocuğunu başkasına bırakıp nasıl gidiyor?allah allah ya, bence ilginç, bana mı öyle geliyor sana da garip gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…