- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.581
altta bişey daha yazdım görmedin galibaSeni yerim yerim sen pomçik sin
yazmaya korktum 2. kerealtta bişey daha yazdım görmedin galiba
Evet canım tatlıyı cok istiyor canım zaten o yüzden kilom arttıAyy Allah yardımcın olsun ☹
için çekerse napacaksın aşeriyomusun ? Tatlıya mesela
Konusmuorum ki kaynanam la aynı sokakta oturuyor kapısından bile gecımorum aşağıdan dolanıyorum o kadar soğudumeltin napıyo
ehhh iyi yapmışşsın boşver kapısından geçmediğinKonusmuorum ki kaynanam la aynı sokakta oturuyor kapısından bile gecımorum aşağıdan dolanıyorum o kadar soğudum
az önce cevapladın bi da yazamam iyice korkarımYaz yaz korkma
Bir ay memleketine gitti iki kızına baktım gecen sene yine öle ben baktım nere gtse cocukları ı bana bırakıyordu ama işine gelmeyince nasılda yok saydı beni nankör işteehhh iyi yapmışşsın boşver kapısından geçmediğin
Zeki Müren ne demiş
Kahrol düşman al sana bomba
Evet canım tatlıyı cok istiyor canım zaten o yüzden kilom arttıama fazla alıyotmysum ben sezeryanlı olduğum için doğum sonra zor olur us iyileşme süreci ve karın gevseklipi bu yüzden artık kesıoruz dedi kesin bir dille uyardı
Sağlıkla kurtuluruz inşallahhhh ikimizde canımTüh napıcan artık mecbur dikkat edicen
Kız çocuklarında zaten daha çok tatlıya aşeriliyormuş yani ben çevremdende öyle gördüm hepama tuhaftırki ben fazla yemek yemememe rağmen oğlumda 15-16 kilo almıştım sonra tabi kısa sürede eski fitliğime geri döndüm çok şükür Allah'tan zayıfımda kilo alsam bile göze batmıyor
Canını sıkma verirsin doğumdan sonra sağlıkla doğsunda gerisi hallolur
Ssvd deneyecekmisin?
Cnm gebelikte toplam kac kilo aldin ki. Sanirsam senin boyun da uzundu.Bende sağlık ocağına gittim kilom 75 olmus bana almamam gerektiğini söyledi ebeekmeği tatlıyı kesıoruz bugün itibariyle günde üç dört dilim buğday ekmeği yiyebilirim artık sadece yağlıda yasak
İnşallah
Sağlıkla kurtuluruz inşallahhhh ikimizde canımzayıf olursa istıyorum bende catı darlığı var o yüzden 2 bucuk olması gerekıormus en fazla
Kız bir ay çocuğunu başkasına bırakıp nasıl gidiyor?allah allah ya, bence ilginç, bana mı öyle geliyor sana da garip gelmedi mi?Bir ay memleketine gitti iki kızına baktım gecen sene yine öle ben baktım nere gtse cocukları ı bana bırakıyordu ama işine gelmeyince nasılda yok saydı beni nankör işte
Yok yok var öyleleri kuzu herkes sen ben gibi değillKız bir ay çocuğunu başkasına bırakıp nasıl gidiyor?allah allah ya, bence ilginç, bana mı öyle geliyor sana da garip gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?