Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yeterki gel ben seni arabayla gelir alırım
Navigasyona baktım Kayseri sadece 754 km'cikmiş en güzeli uçak hoop K KurkmantoluS

Eki Görüntüle 2287872
Yaaa canını yerim seninnnn eşimin amcaları İstanbulda ama nedense hiç gitmek istemedim. Gidip görmek istedğim bi çok şehir var İstanbul hiç ilgimi çekmedi nedense ama sırf seni görmek senle yüz yüze tanışmak için bile gelmek isterdim inan ki

Ayyyy çok içten çok tatlısın bigün gelirsen misafirim olursan çok mutlu olurum nasip kısmet gelip görsen buraları fikrin değişir bence eşin hiç amcalarına gitmiyormu amca candır ya

Ayyyy çok içten çok tatlısın bigün gelirsen misafirim olursan çok mutlu olurum nasip kısmet gelip görsen buraları fikrin değişir bence ☺ eşin hiç amcalarına gitmiyormu amca candır ya
O senden kaynaklı çiçeğimmm herkese yakın olamam ben ama burda özellikle bu topikteki kişileri sanki senelerdir tanıyor gibi hissediyorum nedendir bilmem amca candır da hepside değil kız bazıları patlıcan

O senden kaynaklı çiçeğimmm herkese yakın olamam ben ama burda özellikle bu topikteki kişileri sanki senelerdir tanıyor gibi hissediyorum nedendir bilmem amca candır da hepside değil kız bazıları patlıcan

Hahahahaaaaaa patlıcan doğru doğru Ya dimii bencede çünkü burdaki kişiler çok içtenler aile gibi kardeş gibi derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz burdaki sıcaklığı yakın çevremizdekilerin çoğu vermiyor

Aynen öyle. Bizzat benim iki gün önce anlattığım olay. Hala aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. İşte bu gibi amca teyze hala vs can değil patlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…