- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.501
ayyyy canım Bolu ben de Boludan geldim eş durumu nedeniyle.. çok özlüyorum orayıBen Kastamonu taskopru gelınıyım ama boluda yasıyoruz
güzel yerayyyy canım Bolu ben de Boludan geldim eş durumu nedeniyle.. çok özlüyorum orayı
kız kan çekiyormuş demek kibenim eşimde bolu lu
Ben Kastamonu taskopru gelınıyım ama boluda yasıyoruz
Ahahahaaa aynen öyle aman ha tek başına kalkışma kuzumhiç geldinmi bilmiyorum ama bak istanbulluyum diye demiyorum ama bi başka şehir gerçekten gezilecek görülecek o kadar yeri varki tarihi mimarisi dillere destan ben burda doğup büyüdüm ama bende bilmediğim bi yerine gitsem valla kaybolurum
%30'unu falan biliyorumdur
Sen yeterki gel ben seni arabayla gelir alırım
Yaaa canını yerim seninnnnNavigasyona baktım Kayseri sadece 754 km'cikmişen güzeli uçak hoop K KurkmantoluS
Eki Görüntüle 2287872
Yokkk ben memleketimi dahaaa çok seviyommm neler çektim ben orda nelerrrrkürklü okuduğun yere geri dön
gözümsün sagol bacimm:)Bense Kastamonu da okudummm Eyy Kastamonulularrrbugün de memleket muhabbetiiii guzelgunler2019 senin için hamilelik konuşmuyoruz bak
Yokkk ben memleketimi dahaaa çok seviyommm neler çektim ben orda nelerrrr
sen durmamışındır yine k.çının üstünde kürklüYokkk ben memleketimi dahaaa çok seviyommm neler çektim ben orda nelerrrr
Yaaa canını yerim seninnnneşimin amcaları İstanbulda ama nedense hiç gitmek istemedim. Gidip görmek istedğim bi çok şehir var İstanbul hiç ilgimi çekmedi nedense ama sırf seni görmek senle yüz yüze tanışmak için bile gelmek isterdim inan ki
Aynen kız valla nerden de bildinsen durmamışındır yine k.çının üstünde kürklü
O senden kaynaklı çiçeğimmm herkese yakın olamam ben ama burda özellikle bu topikteki kişileri sanki senelerdir tanıyor gibi hissediyorum nedendir bilmemAyyyy çok içten çok tatlısınbigün gelirsen misafirim olursan çok mutlu olurum nasip kısmet gelip görsen buraları fikrin değişir bence ☺ eşin hiç amcalarına gitmiyormu amca candır ya
ayy çok güldümsen durmamışındır yine k.çının üstünde kürklü
O senden kaynaklı çiçeğimmm herkese yakın olamam ben ama burda özellikle bu topikteki kişileri sanki senelerdir tanıyor gibi hissediyorum nedendir bilmemamca candır da hepside değil kız bazıları patlıcan
Aynen öyle. Bizzat benim iki gün önce anlattığım olay. Hala aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. İşte bu gibi amca teyze hala vs can değil patlıcanHahahahaaaaaa patlıcan doğru doğruYa dimii bencede çünkü burdaki kişiler çok içtenler aile gibi kardeş gibi derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz burdaki sıcaklığı yakın çevremizdekilerin çoğu vermiyor
bana patlıcan yemeği yapsana kürklümAynen öyle. Bizzat benim iki gün önce anlattığım olay. Hala aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. İşte bu gibi amca teyze hala vs can değil patlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?