- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.621
Progestan kullan canım düzelir korkma. Senin son adet tarihin neydi kaç gözüküyor ki ultrasonda?Kızlar şimdi doktordan çıktım meleğimin kalbini duyduk ama doktor çok küçük ya çok geç gebe kaldın ya da geriden geliyor dedi. Rahim içi kanama var dedi prgstan verdi günde 2 kullan dedi. Sanırım benim bebiş biraz nazlı minnak bir şey olcak dualarınıza ihtiyacım var. Rahimde kanama korkuttu beni
Günaydınn hayırlı cumalargünaydınlar hayırlı cumalar
İnşAllah canım ya tedirgin oldum ama o minicik haliyle bile güm güm kalbi atıyodu nasıl duygulandımKorkma canım Allah'ın izniyle atlatırsın
Nasibi varsa elbet yaşatır bendede bi ara olmuştu progestan kullanınca geçti
Dua edelim inşâllah miniğine bişey olmaz
Sat 25 Mayıstı ovulasyon 10 haziran doktor geç döllenmiştir dedi. Normalde 6+6 iken ultrasonda tam 6 dediProgestan kullan canım düzelir korkma. Senin son adet tarihin neydi kaç gözüküyor ki ultrasonda?
Sorma hepsi mi aynı olur ya geçen gittiğimde 10 sn ultrason aletini karnıma tutup kese var bebek yok dedi şok oldum ve ne kan ne bişey istemediler. Bugün özele gittim kadın yarım saat inceledi ultrason kağıdı da verdi kalbi de duyurdu bize. Eğer devlet kanları istemezse özelde yaptırcam hepsiniAy bu devlet hastanesindeki doktorların triplerine bitiyorum ya. İnsanı kanser ederler. Neyse ki muayene falan etti manyak kadın kağıdı çıkarmadım zaten uyuz yapmaz diye. Dedim hamilelikte yapılan testler varmış bunları yapabilir miyiz. Oda işsretledi işte 7 tüp kan 2 tanede idrar verdim. 3 tanede yemek yiyip öyle vercekmişim.Kanım kalmadııııı
kuzum üzülme Rabbim korur kollar onu inşallah. Sağlıkla büyüsün miniğimizzzKızlar şimdi doktordan çıktım meleğimin kalbini duyduk ama doktor çok küçük ya çok geç gebe kaldın ya da geriden geliyor dedi. Rahim içi kanama var dedi prgstan verdi günde 2 kullan dedi. Sanırım benim bebiş biraz nazlı minnak bir şey olcak dualarınıza ihtiyacım var. Rahimde kanama korkuttu beni
günaydınnn cağnımmmm hayırlı cumalar olsungünaydınlar hayırlı cumalar
yaaa kanın kalmaz tabiii dün benlen dalga geçiyodunuzAy bu devlet hastanesindeki doktorların triplerine bitiyorum ya. İnsanı kanser ederler. Neyse ki muayene falan etti manyak kadın kağıdı çıkarmadım zaten uyuz yapmaz diye. Dedim hamilelikte yapılan testler varmış bunları yapabilir miyiz. Oda işsretledi işte 7 tüp kan 2 tanede idrar verdim. 3 tanede yemek yiyip öyle vercekmişim.Kanım kalmadııııı
kuzum üzülme Rabbim korur kollar onu inşallah. Sağlıkla büyüsün miniğimizzz
günaydınnn cağnımmmm hayırlı cumalar olsun
yaaa kanın kalmaz tabiii dün benlen dalga geçiyodunuz
kuzum üzülme Rabbim korur kollar onu inşallah. Sağlıkla büyüsün miniğimizzz
kız sen beni öldürüyonnn yaaaakürklü çayın yanına bişey yapda gelyada hazırdan al
1.55 tin demi seniiiAmin kuzum inşAllah ya doktor sen gibi minik olcak galiba dedi
Normal o zaman canım kalp atışını duyduysan bir sıkıntı yoktur içini ferah tut. Geç döllenmedir muhtemelen. Ben dün mesela kalp atışını duydum bebeği gördüm ama vajinal ultrasondan. Bugün devletteki doktor karından baktı daha çok erken bebek bile gözükmüyoe vs diye keyif kaçırıcı şeyler söyledi ama takmıyorum çünkü dün ultrasonda gayet güzel gördüm yani.Sat 25 Mayıstı ovulasyon 10 haziran doktor geç döllenmiştir dedi. Normalde 6+6 iken ultrasonda tam 6 dedi
dün öğlen doyurmadın bugun çayın yanına vermedin yiyecek yok istemem binbir bahanekız sen beni öldürüyonnn yaaaaüzgünümmm bugün günüm var sana başka bi gün gelerim artıkın
1.55 tin demi seniiisenden de dalyan gibi bişi çıkmaz hani ben olcam ki aboooo 1.70
suss kız sen boyuna posuna karışmakız sen beni öldürüyonnn yaaaaüzgünümmm bugün günüm var sana başka bi gün gelerim artıkın
1.55 tin demi seniiisenden de dalyan gibi bişi çıkmaz hani ben olcam ki aboooo 1.70
Kız sende mi benim gibi az porsiyonlardansınAmin kuzum inşAllah ya doktor sen gibi minik olcak galiba dedi
dün öğlen doyurmadın bugun çayın yanına vermedin yiyecek yok istemem binbir bahane
Yooo ayıp ediyon canım feda ossun sen yeterki yimek iste. Ama sanalda oluyor işte gerçek hayatta olmuyorsuss kız sen boyuna posuna karışma
Yooo ayıp ediyon canım feda ossun sen yeterki yimek iste. Ama sanalda oluyor işte gerçek hayatta olmuyorseninde boyun kosa heralde kızz öyle hissettim
İnşAllah canım ya tedirgin oldum ama o minicik haliyle bile güm güm kalbi atıyodu nasıl duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?