Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan kullan canım düzelir korkma. Senin son adet tarihin neydi kaç gözüküyor ki ultrasonda?

Ay bu devlet hastanesindeki doktorların triplerine bitiyorum ya. İnsanı kanser ederler. Neyse ki muayene falan etti manyak kadın kağıdı çıkarmadım zaten uyuz yapmaz diye. Dedim hamilelikte yapılan testler varmış bunları yapabilir miyiz. Oda işsretledi işte 7 tüp kan 2 tanede idrar verdim. 3 tanede yemek yiyip öyle vercekmişim. Kanım kalmadııııı

Korkma canım Allah'ın izniyle atlatırsın
Nasibi varsa elbet yaşatır bendede bi ara olmuştu progestan kullanınca geçti
Dua edelim inşâllah miniğine bişey olmaz
İnşAllah canım ya tedirgin oldum ama o minicik haliyle bile güm güm kalbi atıyodu nasıl duygulandım

Sorma hepsi mi aynı olur ya geçen gittiğimde 10 sn ultrason aletini karnıma tutup kese var bebek yok dedi şok oldum ve ne kan ne bişey istemediler. Bugün özele gittim kadın yarım saat inceledi ultrason kağıdı da verdi kalbi de duyurdu bize. Eğer devlet kanları istemezse özelde yaptırcam hepsini

Meraba arkadaşlar ben 6+ 2 haftalık hamileyim dün kalp sesini duymaya gittik fakat doktor kalp bi atmıyor dedi daha sonra detaylı ultrasona gönderdi orda çok az az atıyordu sonrasında akşam sancım oldu kadın Doğum hastanesine gittim oradaki doktor hiç atmıyor dedi acaba böyle olup daha sonra düzelen batmı lütfen yardım edin

kuzum üzülme Rabbim korur kollar onu inşallah. Sağlıkla büyüsün miniğimizzz
günaydınlar hayırlı cumalar
günaydınnn cağnımmmm hayırlı cumalar olsun
yaaa kanın kalmaz tabiii dün benlen dalga geçiyodunuz

kürklü çayın yanına bişey yapda gelyada hazırdan al
kız sen beni öldürüyonnn yaaaa üzgünümmm bugün günüm var sana başka bi gün gelerim artıkın
Amin kuzum inşAllah ya doktor sen gibi minik olcak galiba dedi
1.55 tin demi seniii senden de dalyan gibi bişi çıkmaz hani ben olcam ki aboooo 1.70

Sat 25 Mayıstı ovulasyon 10 haziran doktor geç döllenmiştir dedi. Normalde 6+6 iken ultrasonda tam 6 dedi
Normal o zaman canım kalp atışını duyduysan bir sıkıntı yoktur içini ferah tut. Geç döllenmedir muhtemelen. Ben dün mesela kalp atışını duydum bebeği gördüm ama vajinal ultrasondan. Bugün devletteki doktor karından baktı daha çok erken bebek bile gözükmüyoe vs diye keyif kaçırıcı şeyler söyledi ama takmıyorum çünkü dün ultrasonda gayet güzel gördüm yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…