- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.641
Yok kız naptın 166 benkız sen beni öldürüyonnn yaaaaüzgünümmm bugün günüm var sana başka bi gün gelerim artıkın
1.55 tin demi seniiisenden de dalyan gibi bişi çıkmaz hani ben olcam ki aboooo 1.70
Benim adama göre evet ben 1.66 eşim 1.95Kız sende mi benim gibi az porsiyonlardansın
Bana da aynısını söyledi başta devlette göremediler diyince alttan bakarız göremezsek dedi sonra gördü bakalım 5 gün sonra devlete gitcem onlar ne dicekNormal o zaman canım kalp atışını duyduysan bir sıkıntı yoktur içini ferah tut. Geç döllenmedir muhtemelen. Ben dün mesela kalp atışını duydum bebeği gördüm ama vajinal ultrasondan. Bugün devletteki doktor karından baktı daha çok erken bebek bile gözükmüyoe vs diye keyif kaçırıcı şeyler söyledi ama takmıyorum çünkü dün ultrasonda gayet güzel gördüm yani.
ne kadarsın di bakammm6. his başarısız
Yaa o zaman dün 1 55 im diyen kimdiiiYok kız naptın 166 benama benim adam 195 doktor adamın yanında beni görünce sen gibi minik olur dedi
Kim o minnoş kim kim
Evet kız benim 155
Beeen beeenKim o minnoş kim kim
Benim normalde başım çok ağrır ama şuana kadar hiç ağrımadı çok şükür. Kişiden kişiye göre değişiyor o biraz canım.arkadaşlar Allah hakkımızda hayırlsını versin. birşey danışmak istiorum baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? adetten önce ağrır benim genelde adete bir hafta var. canım sıkıldı
benimki adet belirtisi belkide o zamanBenim normalde başım çok ağrır ama şuana kadar hiç ağrımadı çok şükür. Kişiden kişiye göre değişiyor o biraz canım.
havalardanda olabilir baş ağrısıbenimki adet belirtisi belkide o zaman
inşallah arkadaşımhavalardanda olabilir baş ağrısı
yavrum sen bende yazan 7 temmuz u 14 temmuz yapamisin cicegim ? 20. gün civari oldu bence ovulasyon, böyle 7 temmuz görmek stres yapiyo bende:)))Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
@Reyosero26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_14 nisan ERKEK
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
@eelifceSat:30 Mart
@sukufenazzSat:21 mayıs
@buse_ipek09
hayaksii Sat:25 mayıs
Lostinparadise Sat:29 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana87941 ağustos
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov22 temmuz
@szfb28 mayıs
@nicknamedn?
@Umutumut827 mayıs
@senmeleksin1 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi19 temmuz
@eslem070612 temmuz
@Sessizzollll17 haziran
@kelebekays5 temmuz
@Sari NisaN28 haziran
Yildiz__Tozu
@asel3728 mayıs
fer_nur 23 temmuz
K KurkmantoluS13 temmuz
@Yazgele27 temmuz
@elfff0621 mayıs
@Damla19894 temmuz
@Nisanesintisi0125 haziran
@Gulceannesi7 temmuz
@Emine Hatayli22 temmuz
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
@benibekleyinDönüşü muhteşem olacak
@Papatya00128 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
guzelgunler2019 7 temmuz
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
@Asberal30 haziran
@sule220428 haziran
@EsraD884 temmuz
bosver gebesin sen yeri gelir yuvarlanirsin :)Evet kız benim 155Karnım çok şişmez inşallah top gibi yuvarlanırım valla hahahhaha
kiylar valla alakasi yok boyle, benim anam 155 babam 185 di, ben 54 santim dogmusum 170 oldum , abim 185 digeri 175.. teyzem 158 enistem 175, kuzenim 57 santim dogmus ayi suan 190 valla:))) hic belli olmuyor boy durumu. benim esim de 185 ve kardesi 190, babasi da 183 falan, kaynanam da en kötü 165 dir yani, benim oglan 49 santim dogunca yanlis ölctunuz siz onu imkan yok diye diretmistim ahahhah:) hepsi ergenlikte belli oluyo gerci. benim boyum 14 yasimdayken 166 civariydi, 24 de 168, 29 da dogum sonrasi 2 santim uzadim hala da sebebini anlamis deilim.suss kız sen boyuna posuna karışma
aboriii sözümü geri aldımmmkürklü 1.72cm
canım valla benimde hep ağrırdı gebelik sanırdım ama hep regl olurdum. Yarın benimde bat ve başım ağrıyor evet. Üzgünümarkadaşlar Allah hakkımızda hayırlsını versin. birşey danışmak istiorum baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? adetten önce ağrır benim genelde adete bir hafta var. canım sıkıldı
ama öylelerde tatlı oluyor kız. Benim yengemde 1.49Evet kız benim 155Karnım çok şişmez inşallah top gibi yuvarlanırım valla hahahhaha
yavrum sen bende yazan 7 temmuz u 14 temmuz yapamisin cicegim ? 20. gün civari oldu bence ovulasyon, böyle 7 temmuz görmek stres yapiyo bende:)))
düsünmiycem, son 5 gün beynimi aldirabilsem keske, simdi basladi yine her wc ye gittigimde deli gibi silip kontrol etmeler falan, bir an önce oluyosam adet olsam yaa, yoksa yine baslicam ah simdi gebeysem dogum su aya gelir, su ayda buraya giderim bu ayda bunu yapoarim, oglum su kadar yasinda olur iki numara geldiginde gibi triplere baslarim. En cok beni bunlar yipratiyor zati. normal insan gibi 3-5 gun gecikse yipratmazdi da biliosun araliktan beri cektigim cilemi. AyricaTabiki yapayım gülüm ya ne demek
İnşallah tutar bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?