Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız sen beni öldürüyonnn yaaaa üzgünümmm bugün günüm var sana başka bi gün gelerim artıkın
1.55 tin demi seniii senden de dalyan gibi bişi çıkmaz hani ben olcam ki aboooo 1.70
Yok kız naptın 166 ben ama benim adam 195 doktor adamın yanında beni görünce sen gibi minik olur dedi

Bana da aynısını söyledi başta devlette göremediler diyince alttan bakarız göremezsek dedi sonra gördü bakalım 5 gün sonra devlete gitcem onlar ne dicek

arkadaşlar Allah hakkımızda hayırlsını versin. birşey danışmak istiorum baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? adetten önce ağrır benim genelde adete bir hafta var. canım sıkıldı

arkadaşlar Allah hakkımızda hayırlsını versin. birşey danışmak istiorum baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? adetten önce ağrır benim genelde adete bir hafta var. canım sıkıldı
Benim normalde başım çok ağrır ama şuana kadar hiç ağrımadı çok şükür. Kişiden kişiye göre değişiyor o biraz canım.

yavrum sen bende yazan 7 temmuz u 14 temmuz yapamisin cicegim ? 20. gün civari oldu bence ovulasyon, böyle 7 temmuz görmek stres yapiyo bende:)))

suss kız sen boyuna posuna karışma
kiylar valla alakasi yok boyle, benim anam 155 babam 185 di, ben 54 santim dogmusum 170 oldum , abim 185 digeri 175.. teyzem 158 enistem 175, kuzenim 57 santim dogmus ayi suan 190 valla:))) hic belli olmuyor boy durumu. benim esim de 185 ve kardesi 190, babasi da 183 falan, kaynanam da en kötü 165 dir yani, benim oglan 49 santim dogunca yanlis ölctunuz siz onu imkan yok diye diretmistim ahahhah:) hepsi ergenlikte belli oluyo gerci. benim boyum 14 yasimdayken 166 civariydi, 24 de 168, 29 da dogum sonrasi 2 santim uzadim hala da sebebini anlamis deilim.

aboriii sözümü geri aldımmm
canım valla benimde hep ağrırdı gebelik sanırdım ama hep regl olurdum. Yarın benimde bat ve başım ağrıyor evet. Üzgünüm
Evet kız benim 155 Karnım çok şişmez inşallah top gibi yuvarlanırım valla hahahhaha
ama öylelerde tatlı oluyor kız. Benim yengemde 1.49 maşallah çok tatlıydı hamileykennn

Tabiki yapayım gülüm ya ne demek
İnşallah tutar bu sefer
düsünmiycem, son 5 gün beynimi aldirabilsem keske, simdi basladi yine her wc ye gittigimde deli gibi silip kontrol etmeler falan, bir an önce oluyosam adet olsam yaa, yoksa yine baslicam ah simdi gebeysem dogum su aya gelir, su ayda buraya giderim bu ayda bunu yapoarim, oglum su kadar yasinda olur iki numara geldiginde gibi triplere baslarim. En cok beni bunlar yipratiyor zati. normal insan gibi 3-5 gun gecikse yipratmazdi da biliosun araliktan beri cektigim cilemi. Ayrica Yildiz__Tozu bizi terketti galba, ona hayit otu hapi götürcektim adres vermediginden götüremedim, hos ben sinirlenip benimkini de yarisi bitmeden cöpe attim gitmeden önce. kendi haline biraktim doktor hormonlarin iyi deyince, e adet agrim da yok, niye alayim ki onu , bi de gebeyken almayin yaziyo üstünde o da gerdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…