- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.661
Ay benim de haftasonu evlendirdigim arakadasim 140 falan yok gibi bisi, cok merak ediyorum gebeligini kiz bi de incecik. Cok tatlis olacak gebeyken yaa:)aboriii sözümü geri aldımmm
canım valla benimde hep ağrırdı gebelik sanırdım ama hep regl olurdum. Yarın benimde bat ve başım ağrıyor evet. Üzgünüm
ama öylelerde tatlı oluyor kız. Benim yengemde 1.49maşallah çok tatlıydı hamileykennn
düsünmiycem, son 5 gün beynimi aldirabilsem keske, simdi basladi yine her wc ye gittigimde deli gibi silip kontrol etmeler falan, bir an önce oluyosam adet olsam yaa, yoksa yine baslicam ah simdi gebeysem dogum su aya gelir, su ayda buraya giderim bu ayda bunu yapoarim, oglum su kadar yasinda olur iki numara geldiginde gibi triplere baslarim. En cok beni bunlar yipratiyor zati. normal insan gibi 3-5 gun gecikse yipratmazdi da biliosun araliktan beri cektigim cilemi. AyricaYildiz__Tozu bizi terketti galba, ona hayit otu hapi götürcektim adres vermediginden götüremedim, hos ben sinirlenip benimkini de yarisi bitmeden cöpe attim gitmeden önce. kendi haline biraktim doktor hormonlarin iyi deyince, e adet agrim da yok, niye alayim ki onu , bi de gebeyken almayin yaziyo üstünde o da gerdi beni
kiylar valla alakasi yok boyle, benim anam 155 babam 185 di, ben 54 santim dogmusum 170 oldum , abim 185 digeri 175.. teyzem 158 enistem 175, kuzenim 57 santim dogmus ayi suan 190 valla:))) hic belli olmuyor boy durumu. benim esim de 185 ve kardesi 190, babasi da 183 falan, kaynanam da en kötü 165 dir yani, benim oglan 49 santim dogunca yanlis ölctunuz siz onu imkan yok diye diretmistim ahahhah:) hepsi ergenlikte belli oluyo gerci. benim boyum 14 yasimdayken 166 civariydi, 24 de 168, 29 da dogum sonrasi 2 santim uzadim hala da sebebini anlamis deilim.
Ya ben de anlamadim valla doktor ölcumunde 2 kez uzun cikinca inandim ben de, kendim ölcsem yanlis ölctum fln derdim. benim abim de 49 santim dogmus 185, ilk cocuklar daha kucuk doguyor zaten . zaten boyla ilgili bi derdim yoktu ne kisa ne uzundu Türkiyede, burda ama genelde Almanlar cok uzun ama kisalari da yok degil ya, benim burdaki alman arkadaslarim is arkadasim haric hepsi benden kisa, minyon tipli Almanlari bulmusum arkadas:)Anaaaa nasıl uzadın ya formülü ne onun
Bide 21'den sonra boy uzamaz derler
Benim oğlumda 49 cm doğdu şuan bazı yaşıtları daha uzun sankiama dediğin gibi ilerde belli olur o öyle olsa ben 53 cm doğmuşum ama şuan 1.67 'yim
ortaokul çağlarımda yaşıtlarımın yanında selvi boyluydum tabi o zamanlarbenim annem kısa boylu zaten babamda orta boylu
Böyle olmam bile iyi bişey
icki icsem hergün sarhos olsam mesela? beynim o zaman dusunmez belki ahahah:) yani test yapmak aklimin ucundan dahi gecmiyor zaten 40. gün bitmeden hic elim dahi gitmez, ya beni cok yipratiyor testte negatifi görmek, sanki 50 kisi toplanmis etrafima aptall ezik gerizekali senden zaten hicbi olmaz diye bagiriyormus kadar yogun üzüntü hissediyorum anlatamam sana.Yaa canımsınah şu bekleyişler olmasa adetler zamanında gelse sende bu kadar yıpranmazdın ama iyi bişey varki hormonların normal bide onlarda bişey olaydı o daha kötü
Ne güzel düşünmüşsünYildiz__Tozu 'i de
bi sıkıntısı yoktur inşallah onunda niye girmiyorsa bi nedeni vardır diye düşünüyorumadet zamanı yaklaştıkça düşüncelere engel olunmuyor bende başaramadım onu
hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
aslen nerelisiniz?Ya ben de anlamadim valla doktor ölcumunde 2 kez uzun cikinca inandim ben de, kendim ölcsem yanlis ölctum fln derdim. benim abim de 49 santim dogmus 185, ilk cocuklar daha kucuk doguyor zaten . zaten boyla ilgili bi derdim yoktu ne kisa ne uzundu Türkiyede, burda ama genelde Almanlar cok uzun ama kisalari da yok degil ya, benim burdaki alman arkadaslarim is arkadasim haric hepsi benden kisa, minyon tipli Almanlari bulmusum arkadas:)
Benim babam Bulgaristan göcmeni ama türklerinden.aslen nerelisiniz?
icki icsem hergün sarhos olsam mesela? beynim o zaman dusunmez belki ahahah:) yani test yapmak aklimin ucundan dahi gecmiyor zaten 40. gün bitmeden hic elim dahi gitmez, ya beni cok yipratiyor testte negatifi görmek, sanki 50 kisi toplanmis etrafima aptall ezik gerizekali senden zaten hicbi olmaz diye bagiriyormus kadar yogun üzüntü hissediyorum anlatamam sana.
63 gün olmadik aralikta biliosun, oglumdan önceki ay da 73 gun olmamistim. Yani bi dusun bakalim 73 gün adet olmasan test yapmaz misin? ben hirs yapip yapmamistim inanir misin? doktora cinsiyetini ögrenelim diye gidip bombos rahim görüp cikmistim.Yapma hiç o zaman evine bile sokma test
bu kadar üzülmektense... aslında sabredebilsek vücut zaten bi zaman sonra sinyal veriyor mesela şimdi başımız dönse falan midemiz bulansa bir anda hastanede gözün aydın hamilesin deselerde öyle öğrensek ne kurgu ama
63 gün olmadik aralikta biliosun, oglumdan önceki ay da 73 gun olmamistim. Yani bi dusun bakalim 73 gün adet olmasan test yapmaz misin? ben hirs yapip yapmamistim inanir misin? doktora cinsiyetini ögrenelim diye gidip bombos rahim görüp cikmistim.
Kızlar ağlıycam şuan ya doktoruma da ulaşamıyorum. Tahlillerime bakiyim dedim çıkmış mı girdim bir baktım 2 tanesini kırmızı. Neymiş onlar diye bir arattım çok kötü şeyler yazıyor. Kızamıkçık ne ya ben kızamık geçirmiştim onun enfeksiyonu mu çok yüksekmiş. Çocuğu alıyorlarmış vs. O tarz şeyler yazmışlar bilginiz var mı çok kötüyüm ya
Anti rubella yazanEki Görüntüle 2288230
Ya özelde gittiğim doktora ulaşamıyorum kadın telefonunu vermiyormuş. İşten de çıkamıyorum. Mail attım söyledim hemşirelerine baksın diye. Akşam başka bir doktor bulucam en kötü. Ya internetten resimlerine baktım vücudumda hiç böyle şeyler yok ki kızamıkçık değilim anlamadım yaAyyy hiç bilgim yok canım ya rubella bir virüs ama nerden nasıl bulaşmış acilen bi doktora gitmelisin özele git hatta vakit kaybetme
Rabbim bebeğini korusun ☹
evet sirf stresAy haklısın o kadar zaman kimse dayanamaz
Sırf strestenmi gecikiyor bu kadar Allah Allah herşeyinde normal halbuki ama niye yumurtlaman bu kadar gecikiyor sırf strestende olabiliyor demekki
merhabamerhaba kıslar merhaba
amanin umarim kizamik degildir umarim degildir :/((((Ya özelde gittiğim doktora ulaşamıyorum kadın telefonunu vermiyormuş. İşten de çıkamıyorum. Mail attım söyledim hemşirelerine baksın diye. Akşam başka bir doktor bulucam en kötü. Ya internetten resimlerine baktım vücudumda hiç böyle şeyler yok ki kızamıkçık değilim anlamadım ya
Niye öyle dedinamanin umarim kizamik degildir umarim degildir :/((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?