Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay benim de haftasonu evlendirdigim arakadasim 140 falan yok gibi bisi, cok merak ediyorum gebeligini kiz bi de incecik. Cok tatlis olacak gebeyken yaa:)

Yaa canımsın ah şu bekleyişler olmasa adetler zamanında gelse sende bu kadar yıpranmazdın ama iyi bişey varki hormonların normal bide onlarda bişey olaydı o daha kötü
Ne güzel düşünmüşsün Yildiz__Tozu 'i de
bi sıkıntısı yoktur inşallah onunda niye girmiyorsa bi nedeni vardır diye düşünüyorum adet zamanı yaklaştıkça düşüncelere engel olunmuyor bende başaramadım onu
hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Anaaaa nasıl uzadın ya formülü ne onun
Bide 21'den sonra boy uzamaz derler
Benim oğlumda 49 cm doğdu şuan bazı yaşıtları daha uzun sanki ama dediğin gibi ilerde belli olur o öyle olsa ben 53 cm doğmuşum ama şuan 1.67 'yim
ortaokul çağlarımda yaşıtlarımın yanında selvi boyluydum tabi o zamanlar benim annem kısa boylu zaten babamda orta boylu
Böyle olmam bile iyi bişey

Ya ben de anlamadim valla doktor ölcumunde 2 kez uzun cikinca inandim ben de, kendim ölcsem yanlis ölctum fln derdim. benim abim de 49 santim dogmus 185, ilk cocuklar daha kucuk doguyor zaten . zaten boyla ilgili bi derdim yoktu ne kisa ne uzundu Türkiyede, burda ama genelde Almanlar cok uzun ama kisalari da yok degil ya, benim burdaki alman arkadaslarim is arkadasim haric hepsi benden kisa, minyon tipli Almanlari bulmusum arkadas:)

icki icsem hergün sarhos olsam mesela? beynim o zaman dusunmez belki ahahah:) yani test yapmak aklimin ucundan dahi gecmiyor zaten 40. gün bitmeden hic elim dahi gitmez, ya beni cok yipratiyor testte negatifi görmek, sanki 50 kisi toplanmis etrafima aptall ezik gerizekali senden zaten hicbi olmaz diye bagiriyormus kadar yogun üzüntü hissediyorum anlatamam sana.

aslen nerelisiniz?

Yapma hiç o zaman evine bile sokma test
bu kadar üzülmektense... aslında sabredebilsek vücut zaten bi zaman sonra sinyal veriyor mesela şimdi başımız dönse falan midemiz bulansa bir anda hastanede gözün aydın hamilesin deselerde öyle öğrensek ne kurgu ama

63 gün olmadik aralikta biliosun, oglumdan önceki ay da 73 gun olmamistim. Yani bi dusun bakalim 73 gün adet olmasan test yapmaz misin? ben hirs yapip yapmamistim inanir misin? doktora cinsiyetini ögrenelim diye gidip bombos rahim görüp cikmistim.

kızlar merhaba.sessiz ama sıkı takipçilerinizdenim . bir şey danışmak istiyorum size. 2 temmuzda beta hcg değerim 38 çıktı. 5 temmuzda 134 , 8 temmuzda 422 çıktı daha sonra tekrar baktırmadım .bu normal bir gebelik mi yoksa hala kimyasal yada dış gebelik olma ihtimali var mı? pazartesi doktora görüneceğim ama belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor endişeleniyorum. sizce durum nedir? daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim.ve adetlerimkimyasal dan beri çok düzensiz . cevaplarsanız çok sevinirim.

Kızlar ağlıycam şuan ya doktoruma da ulaşamıyorum. Tahlillerime bakiyim dedim çıkmış mı girdim bir baktım 2 tanesini kırmızı. Neymiş onlar diye bir arattım çok kötü şeyler yazıyor. Kızamıkçık ne ya ben kızamık geçirmiştim onun enfeksiyonu mu çok yüksekmiş. Çocuğu alıyorlarmış vs. O tarz şeyler yazmışlar bilginiz var mı çok kötüyüm ya

Anti rubella yazan

Ay haklısın o kadar zaman kimse dayanamaz
Sırf strestenmi gecikiyor bu kadar Allah Allah herşeyinde normal halbuki ama niye yumurtlaman bu kadar gecikiyor sırf strestende olabiliyor demekki

Ayyy hiç bilgim yok canım ya rubella bir virüs ama nerden nasıl bulaşmış acilen bi doktora gitmelisin özele git hatta vakit kaybetme
Rabbim bebeğini korusun

Ayyy hiç bilgim yok canım ya rubella bir virüs ama nerden nasıl bulaşmış acilen bi doktora gitmelisin özele git hatta vakit kaybetme
Rabbim bebeğini korusun ☹
Ya özelde gittiğim doktora ulaşamıyorum kadın telefonunu vermiyormuş. İşten de çıkamıyorum. Mail attım söyledim hemşirelerine baksın diye. Akşam başka bir doktor bulucam en kötü. Ya internetten resimlerine baktım vücudumda hiç böyle şeyler yok ki kızamıkçık değilim anlamadım ya

amanin umarim kizamik degildir umarim degildir :/((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…