Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye öyle dedin
Kizamik gecirmemissen ve suan geciriyorsan bildigim kadariyla bebegin alinmasi gerekiyor, yani annem bana gebeyken abim gecirmis, nerdeyse aliyorlarmis beni, sonra test yapilmis anneme daha önceden gecirdigi ortaya cikmis. ama suan hem bi cozum bulunmus olabilir bu dedigim 32 sene önce sonucta, hem de belki de doktor sdece onlara baktirmis olabilir ve sen de gecirmis olabilirsin bu sonuc bunu anlatiyor olabilir olamaz mi? Kendi kendine dünyalari yakma dur belki de hic alakasiz bisiydir

Ya evet kızamıkçıkta vücutta döküntü olurmuş ateş olurmuş belki başka bişeydir sen bir an evvel doktora git ☹ o doktor nasıl numara vermez acil bi durum olduğunda nolacak ne kadar duyarsızmış o numaralar ekstradan alınıyor zaten şahsi numaraları değildirki işi boşver acil durumum var doktora gitmem lazım de canım izin vermek zorundalar Allah yardımcın olsun ☹

Off kısa süreli dünyayı başıma yıktım aynen. Doktordan hala bir cevap gelmedi ancak araştırmalarıma göre burda iki sonuç önemliymiş. Bu iggler geçmiş sonuçlarım yani daha önceden geçirmişim oyüzden yüksek. Ancak şuan negatif igm sonucuna bakıcakmışız. Çok korktum ya valla çok şükür bu şekilde sıkıntı gözükmüyor. Kızakmık geçirdim çünkü ben çocukken ne alaka dedim yaaa.

Bu arada bu doktorumu da değiştireceğim. Para almaya gelince alıyor 200 tl muayene parası ama istediğimiz zaman ulaşamıyoruz telefonunu vermiyor. Diğer doktorum bile vermişti.

Kuzum araştırdım baya önceden geçirdiğim için yüksekmiş değerim. Şuan negatif gözüküyor. O yüzden sıkıntı yok. Mesela toxoplazmam negatif daha öncede geçirmemişim. Oyüzden buna çok dikkat etmem gerekiyor yediğim içtiğim şeylere.

Doktorumuda değiştireceğim para almaya gelince alıyorlar ama sonrasıyla ilgilenmiyorlar. Sonuçta halini hatırını sormak için aramıycam yani.

valla ben hamilelikte hiç diyet falan yapmadım 9 kilo aldım doktorumda demişti boy ve kilo hesapladı 9 kilo alırsın dedi valla nasıl hesapladı gramı gramına çıktı

Lostinparadise bak canım burda ne diyor belki eskiden geçirdiğin için öyle yazıyodur

Eki Görüntüle 2288267
Aynen kuzum kk da da daha önceden yazmışlar. Bağışıklığım olduğu için yüksekmiş. Şuan negatif gözüküyor çok şükür. E nabızda igm değerlerimi göstermiyordu. Hastanenin kendi sitesinden baktım bende rahatladım. Ay kemdi kendimi strese soktum valla yaa insan kırmızıları görünce endişeleniyor.

Bende olsam öyle doktora gitmem
İyi bari sevindim senin adına
insanı geriyolar oraya eski sonuç diye not düşeydiler bari ey Allah'ım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…