- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.961
Nasil yani@SumeyyeKk galiba yanlışlıkla hamile kaldım. Hala gelen giden yokk
Hoşbulduk canım.sende mi hamilseinHoşgeldin canım
Insallah güzel hayırlı haberler alırsın canımSelam kızlar , sitede dolşırken bu topiği gördüm ve denk geldiğim sayfalarda herkes hamileydi. Aranıza katılmak isterim .sanki bu topikte olursam ben de bu ay gebe olduğumu Öğrencem gibi bi his var içimde.31 temmuzu benim gibi bekleyen var mı aranızda
Amin inşallah canımInsallah güzel hayırlı haberler alırsın canım
kız aramızda hep beklemiyorduk plansız oldu derlerya. Sümeyye ile çok dalga geçmiştik bu konu üzerinden de o yüzden dedimNasil yani
yoook bebeğim yaaa nerdeee. Bi regl gelseydi bu ay başlayacağım inşallahHoşbulduk canım.sende mi hamilsein
Bir bakiyim kurklu yoktu dedim tam yazmana denk gittim ne demek yanlişlikla@SumeyyeKk galiba yanlışlıkla hamile kaldım. Hala gelen giden yokk
Bat ne zamankız aramızda hep beklemiyorduk plansız oldu derlerya. Sümeyye ile çok dalga geçmiştik bu konu üzerinden de o yüzden dedim
yoook bebeğim yaaa nerdeee. Bi regl gelseydi bu ay başlayacağım inşallah
İnşallah bebişlerimiz hemen gelirkız aramızda hep beklemiyorduk plansız oldu derlerya. Sümeyye ile çok dalga geçmiştik bu konu üzerinden de o yüzden dedim
yoook bebeğim yaaa nerdeee. Bi regl gelseydi bu ay başlayacağım inşallah
kalp kalbe işte çiçeğiiiimmmmBir bakiyim kurklu yoktu dedim tam yazmana denk gittim ne demek yanlişlikla
13 üydü kuzumBat ne zaman
Ayyy inşallah bekletmeden versin güzel Allahımmmİnşallah bebişlerimiz hemen gelir
İnşallah yaKızlar yaaaa. Benden smeardan sonra hep böyle kurumuş gibi kanama olurdu demiştim hatırlayanınız vardır. Yine öyle oldu evet. Ama benim cumartesi regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Bugün de açık pembe sütlü kahve kocamında bi akıntım oldu böyle uzayan sümüksü bişey. Çok afedersinizsonra gayet temiz akıntı gelmeye devam etti sabahtan bu yana hadi bi kazayla hamile kalsam da başta kocam olmak üzere herkese göstersem
Ne tür bir atraksiyonKurklum bu ay senden umutluyum atraksiyon bekliyorum senden
Ay ben aylardır bu topıkteyim kendimi bi türlü gebe göremedim yaaa onu napçezSelam kızlar , sitede dolşırken bu topiği gördüm ve denk geldiğim sayfalarda herkes hamileydi. Aranıza katılmak isterim .sanki bu topikte olursam ben de bu ay gebe olduğumu Öğrencem gibi bi his var içimde.31 temmuzu benim gibi bekleyen var mı aranızda
Kurklum icime dogdu 6.hissim kuvvetlidir inş Allahin izniyle dua ediyorum sanaNe tür bir atraksiyonbu ay hamile kalırsam varaaaa yok böyle bişey yaaaaa. Bende ki de artık umut fakirin ekmeği hesabı
Ghahahahaha koptum yaaaNe tür bir atraksiyonbu ay hamile kalırsam varaaaa yok böyle bişey yaaaaa. Bende ki de artık umut fakirin ekmeği hesabı
İswnin şimdi 2 gün mü gecikti kız?@SumeyyeKk galiba yanlışlıkla hamile kaldım. Hala gelen giden yokk
yaaa canım benim mutlu ettin beni Allah razı olsun kızzz cağnımmmm benimmmmmKurklum icime dogdu 6.hissim kuvvetlidir inş Allahin izniyle dua ediyorum sana
Evet kız cumartesi olması gerektiiiİswnin şimdi 2 gün mü gecikti kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?