Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne rahat insan bunlar ya benimkini de eşimin ablasının eşi bi kere ağzından öpmüştü deliye döndüm yapılacak iş mi hemde eniştesi ya Allah bu insanlara akıl versin

Enistemi yuhhh yuhhhh.birde benim oglanin bazen cinsel bolgesine yapisiyorlat.gecenlerde kayinpederim gel bakalim büyümuşmü dedi cocuk gün boyu mutsuz gezdi. Bende suratina eger birdaha böyle birsey yaparsan aninda polis cagiririm rezil olursun dedim .yapacagimi bilir.

Tövbe estagfurullah yaaaa

Dedeye bak dedeye bacım böyleleri sinir hastası yapar insanı bu arada sanki yumurtlaman yakın gibi ama tatile mi gideceksin değerlendirme imkanın olmayacakmı

Dedeye bak dedeye bacım böyleleri sinir hastası yapar insanı bu arada sanki yumurtlaman yakın gibi ama tatile mi gideceksin değerlendirme imkanın olmayacakmı

Bu sabahi degerlendirdik zaten 3 aydir ilk defa oldu. Ama yarin annemler gelip tatile gitcez. Resimde cikmadi tam olarak ama t cizgisi c cizgisinden koyu zaten sol kasigimda bir agri var sabahtan oyuzden tahmin ettim. Tek iliskiyle olmaz zaten benim yumurtam gelisiyorda catlamayip kistoluyor.ben test pik olunca doktora catlama ignesi yazdiriyorum bazen igne bile catlatmiyor. Artik onumuzdeki aya yakin takip ederim.

Kızlar bugun benım yumurtam catlayalı 6 gun oluyor yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor bugun de cok yogun vuct ısısı bıraz yuksek ara ara gelen göğüs agrısı var bır de gunde 1 kere olan bir batma sizce gebelık belırtısı mı bu eger gebelikde bu kadar erken belirti olur mu

Neden glifor başlayacaksın? Diyabet misin?
Ya benim eski kadın doğum doktorum hep kulllan şunu dıyıp dururdu. 1 hafta kullandım gebeymişim bolca kaliteli yumurta yapıyormuş ve adeti düzenliyo diyolar. Tüp bebek tedavisinde kullanıyormuş

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…