- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.941
Ne rahat insan bunlar ya benimkini de eşimin ablasının eşi bi kere ağzından öpmüştü deliye döndüm yapılacak iş mi hemde eniştesi ya Allah bu insanlara akıl versin
Sanki pik olmuş olacakKizlar bugun reglinin 15 Günü ovulasyon testim böyle cikti.yarinda memlekete gitcezEki Görüntüle 2289091
Tövbe estagfurullah yaaaaEnistemi yuhhh yuhhhh.birde benim oglanin bazen cinsel bolgesine yapisiyorlat.gecenlerde kayinpederim gel bakalim büyümuşmü dedi cocuk gün boyu mutsuz gezdi. Bende suratina eger birdaha böyle birsey yaparsan aninda polis cagiririm rezil olursun dedim .yapacagimi bilir.
Enistemi yuhhh yuhhhh.birde benim oglanin bazen cinsel bolgesine yapisiyorlat.gecenlerde kayinpederim gel bakalim büyümuşmü dedi cocuk gün boyu mutsuz gezdi. Bende suratina eger birdaha böyle birsey yaparsan aninda polis cagiririm rezil olursun dedim .yapacagimi bilir.
Dedeye bak dedeyebacım böyleleri sinir hastası yapar insanı bu arada sanki yumurtlaman yakın gibi ama tatile mi gideceksin değerlendirme imkanın olmayacakmı
Tövbe estagfurullah yaaaa
Batim 1 hafta gecti regl oldum cnmDream1988 , nasılsın canım bat geçmiş var mı gelişme?
Yok canım henüz adette olmadım testte bomboş çıkıyor geç yumurtlama oldu benim bu ay 17 sini gösteriyor bakalım artıkHayalperest07 , sen hamilemisin bat geçmiş?
Neden glifor başlayacaksın? Diyabet misin?Ben galiba regli olur olmaz glifora başlıcam, bilgisi olan var mı adrt de düzenliyo mı? Ben de normalime dönüp 32 günde bi adet olmak istiyorum eskisi gibi valla gebe olmak ilk arzum değil, önce düzenli adet çok bunaldım ya
Ya benim eski kadın doğum doktorum hep kulllan şunu dıyıp dururdu. 1 hafta kullandım gebeymişimNeden glifor başlayacaksın? Diyabet misin?
Hoşgeldin canımSelam kızlar , sitede dolşırken bu topiği gördüm ve denk geldiğim sayfalarda herkes hamileydi. Aranıza katılmak isterim .sanki bu topikte olursam ben de bu ay gebe olduğumu Öğrencem gibi bi his var içimde.31 temmuzu benim gibi bekleyen var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?