Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla hasta olmadım henüz ama bugün biraz agrım oldu ve hafif pembemsi akıntı geldi. Şuan ağrımda yok adette yok. Hiç bilemedim ama heyecanım kırıldı açıkçası acaba yerleşme kanaması mi ki diyordum ama o da ağrısız oluyormuş. 1 2 gün daha beklicem gelmezse o zaman test yapicam artik.

Bende sandım bize biseyler ısmarlayacak yine kayserili oldugun cikti hesabin kuvvetli kurbanla kurban bayrami birlestirdin ahhh seni seni
Güldürdün beniii Yok kayseriliyim elhamdulillah ama cimri değilim vallahhh ne istiyon de kız. Yollamassam ne olam

Hadi inşallah yaaaa ama bende hiç akıntı olmadi

yaaa canım benim mutlu ettin beni Allah razı olsun kızzz cağnımmmm benimmmmm İnşallah hislerin de kuvvetlidir

Evet kız cumartesi olması gerektiii
Ayh benim de bugün 37. Günmüş soğan kürü yaptığım iki ay dışında maksimum 40 da adet oluyorum yaa hadi bakalım son 3 gün

Ayh benim de bugün 37. Günmüş soğan kürü yaptığım iki ay dışında maksimum 40 da adet oluyorum yaa hadi bakalım son 3 gün
bu ay sen çörekotu yaptın demi kuzuuu
Ya sen yine de bi test yap
bencem hasta olcamm karnım ağrıyor gibi şuannnn
L

Kürklüm sen hamile kal ben bulurum o zaman konusuruz inş .ne isteyecegimi
Sen varya sennnn İnşallah oda olur kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…