- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.981
Kurban kesecem dermişimmmmKurklum.hamile kalirsam var ya demissin cümleyi tamamla bakıyım
Canım valla hasta olmadım henüz ama bugün biraz agrım oldu ve hafif pembemsi akıntı geldi. Şuan ağrımda yok adette yok. Hiç bilemedim ama heyecanım kırıldı açıkçası acaba yerleşme kanaması mi ki diyordum ama o da ağrısız oluyormuş. 1 2 gün daha beklicem gelmezse o zaman test yapicam artik.Kahvevekaktus . Var mı bi gelişme ?
Bende sandım bize biseyler ısmarlayacak yine kayserili oldugun cikti hesabin kuvvetli kurbanla kurban bayrami birlestirdin ahhh seni seniKurban kesecem dermişimmmmhazır kurban bayramı da yaklaşıyor iyi bi insan olacam diyim bari
Benimde 12siydi kuzum yaaaaaa hamilesinnnnnnnnnkalp kalbe işte çiçeğiiiimmmmbu ay korunduk ya hala hasta olmadım kız ben
13 üydü kuzum
Ayyy inşallah bekletmeden versin güzel Allahımmm
Güldürdün beniiiBende sandım bize biseyler ısmarlayacak yine kayserili oldugun cikti hesabin kuvvetli kurbanla kurban bayrami birlestirdin ahhh seni seni
Hadi inşallah yaaaa ama bende hiç akıntı olmadiKızlar yaaaa. Benden smeardan sonra hep böyle kurumuş gibi kanama olurdu demiştim hatırlayanınız vardır. Yine öyle oldu evet. Ama benim cumartesi regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Bugün de açık pembe sütlü kahve kıvamındaa bi akıntım oldu böyle uzayan sümüksü bişey. Çok afedersinizsonra gayet temiz akıntı gelmeye devam etti sabahtan bu yana hadi bi kazayla hamile kalsam da başta kocam olmak üzere herkese göstersem
Ahhhh nerdeeee. Ayyy cidden öyle olsa keşkemmmm. Ama biz bu ay bebe yapmadık kendimizceBenimde 12siydi kuzum yaaaaaa hamilesinnnnnnnnn
Ayh benim de bugün 37. Günmüşyaaa canım benim mutlu ettin beni Allah razı olsun kızzz cağnımmmm benimmmmmİnşallah hislerin de kuvvetlidir
Evet kız cumartesi olması gerektiii
Ya sen yine de bi test yapAhhhh nerdeeee. Ayyy cidden öyle olsa keşkemmmm. Ama biz bu ay bebe yapmadık kendimizce
Kürklüm sen hamile kal ben bulurum o zaman konusuruz inş .ne isteyecegimiGüldürdün beniiiYok kayseriliyim elhamdulillah ama cimri değilim vallahhh ne istiyon de kız. Yollamassam ne olam
Ben tesadüf bi girdim bu topiğe herkes hamileyim yazmış öyle bi sayfaya denk gelince bi umut dedimAy ben aylardır bu topıkteyim kendimi bi türlü gebe göremedim yaaa onu napçez
bu ay sen çörekotu yaptın demi kuzuuuAyh benim de bugün 37. Günmüşsoğan kürü yaptığım iki ay dışında maksimum 40 da adet oluyorum yaa hadi bakalım son 3 gün
bencem hasta olcamm karnım ağrıyor gibi şuannnnYa sen yine de bi test yap
Sen varya sennnnL
Kürklüm sen hamile kal ben bulurum o zaman konusuruz inş .ne isteyecegimi
İyi uykularrr cağnımmmhepinize iyi geceler grş üzere inş
Olamazsın ya hayiiiiiirrrrrbu ay sen çörekotu yaptın demi kuzuuu
bencem hasta olcamm karnım ağrıyor gibi şuannnn
Sen varya sennnnİnşallah oda olur kızzz
gerçekten öyle oldu bunda benim de etkim var. kime hamile kalmak istediğimi anlatsam hamile kaldı bir ben kalamadımBen tesadüf bi girdim bu topiğe herkes hamileyim yazmış öyle bi sayfaya denk gelince bi umut dedim
bayramdan önce bayram yapsak keşkemmmOlamazsın ya hayiiiiiirrrrr
Kız böyle beklenmedik zamanda olsa daha güzel olur yahuuuhahahha Allah seni K KurkmantoluS
ben de 22 temmuzu bekliyorum bu ay bebiş yok diye neredeyse yapmadık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?