Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gnydn cok gecmis olsun

Teşekkür ederim canım amin bütün yavrularımızı ben okuyorum evde zaten ama dışarda kem gözlü çok...
Bi keresinde yabancı bir adam geldi şak diye çocuğumu öptü nasıl sinir oldum
ben hayatımda tanımadığım birinin çocuğuna aynı şeyi yapmadım yapmamda
Sonra kucağıma aldım adam diyoki yere indir
Yani indireyimde yine öpsün bu ne rahatlık gerizekalı aptal adam öpmeden önce bir mâaşallah Allah bağışlasın falan de üstelik yanında annesi var bu ne rahatlık
Babanın oğlu mu dalıyosun hemen ...
İşte böylelerine sinir oluyorum
Böyle pis bakışlı düşüncesiz yobazların şerrinden Rabbim yavrularımızı korusun

Valla bulantim falan da cok var yani, mide yanmam bulanti. yani 5 inde ovu olmus olsa, Türkiyedeyken, o dönemler gögüslerim ciddi acimaya balamisti, 20 si civari adet gelecek demek oluyo bu. Ya ben gercekten bi yumurta takibi yaptircam galba ben hic ovu testinde pik de görmedim su pahalilardan kullandim ya hep. Ya dandik testlerden alip hergün idrarda bakcam pik var mi diye bikmadan usanmadan 20 gun, ya da bilmiyorum anlamiyorum Adet olmaya yakin da mide yanmasi ve bulanti oluyo iste bende.. Baska böyle seyler yasayan var mi?

Amin canim. Benim oglumuda görümcem dudagindan öpmüştü sinirden aglamistim cunkü oglum uzun süre yogunbakimda yatmisti ben suratini bile öpmeye kiyamaz ayaklarini koklarken şappp diye öptü dudagini.

Canim nette laboquikin 50li testlerivar cok ucuz.benonlardan alip reglinin bittigi gunden regli olana kadar yapiyorum bazen regliden hemen sonra bazen 16gun bazen 21 22.günler oluyor.

Amin canim. Benim oglumuda görümcem dudagindan öpmüştü sinirden aglamistim cunkü oglum uzun süre yogunbakimda yatmisti ben suratini bile öpmeye kiyamaz ayaklarini koklarken şappp diye öptü dudagini.

Ne rahat insan bunlar ya benimkini de eşimin ablasının eşi bi kere ağzından öpmüştü deliye döndüm yapılacak iş mi hemde eniştesi ya Allah bu insanlara akıl versin

Canim nette laboquikin 50li testlerivar cok ucuz.benonlardan alip reglinin bittigi gunden regli olana kadar yapiyorum bazen regliden hemen sonra bazen 16gun bazen 21 22.günler oluyor.
almanyada yasiyorum ya ben canim , hic bakmadim daha ama burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…