- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.921
Gnydn cok gecmis olsunOffff aklım çıkacaktı kızlar oğlum bir anda kalorifere başını çarptı hemen şişti alnı yüreğim ağzıma geldi babası biraz buz koymaya çalıştı çok ağladı yavrum sonra elleme dedim canı yandı değdikçe
kocaman şiş var alnında Rabbim beterinden korusun zaten sabahtan beri bi huzursuzum keyifsizim bugün belkide bu yüzdendi
dışardaki insanlar hep çocuğumun başına üşüşüyolar kaç tanesi mâşallah diyorki Rabbim kem gözlerden kazadan belalardan korusun yavrularımızı
Bende bi olamadım kızzz 2 gün geçti
BENIM DE 2 gün gecti bence, ama beni biliyosunuz ben 1 hafta daha beklecegim, yine adet olmazsam bi hafta daha, sonra bi hafta daha, ancak 63. gunu gecer de adet olmazsam test yaparim sanirimBende bi olamadım kızzz 2 gün geçti
Ayyy Allahım sabır sınavı seninkiiiBENIM DE 2 gün gecti bence, ama beni biliyosunuz ben 1 hafta daha beklecegim, yine adet olmazsam bi hafta daha, sonra bi hafta daha, ancak 63. gunu gecer de adet olmazsam test yaparim sanirim
ben galiba psikologluk olcam sonunda zaten. Adeti duzenli getiren gebelige zarari olmayan ilac var mi ?Ayyy Allahım sabır sınavı seninkiii
Gnydn cok gecmis olsun
ilac kullanmaktan da nefret ediyorum yaa, hayit otu da ise yaramadi 2 ay deneidm attim cöpe. 40 gun mu acab duzenimAyyy Allahım sabır sınavı seninkiii
Canim ok gecmis olsun. Rabbim kötü gozlerden korusun. Şöyle soyliyim benim çocugum oldugu halde ben yolda sevimli bir cocuk görsem icimden ona dua ederim maşallah derim. Sen bol bol oku. illa kötü niyet gerekmiyor annenin bile nazari deger çocuga.Benim oglumada cok nazar degerdi ben sürekli okurdum.
İyi gidiyor şükür
Yaa şimdi gördüm
Çok büyük geçmiş olsun
Valla ben hiç bilmiyorum ki kuzuuuben galiba psikologluk olcam sonunda zaten. Adeti duzenli getiren gebelige zarari olmayan ilac var mi ?
Günaydınnnn Nur’cuuuummmmGünaydinlar
Teşekkür ederim canım amin bütün yavrularımızıben okuyorum evde zaten ama dışarda kem gözlü çok...
Bi keresinde yabancı bir adam geldi şak diye çocuğumu öptü nasıl sinir oldum
ben hayatımda tanımadığım birinin çocuğuna aynı şeyi yapmadım yapmamda
Sonra kucağıma aldım adam diyoki yere indir
Yani indireyimde yine öpsün bu ne rahatlık gerizekalıaptal adam öpmeden önce bir mâaşallah Allah bağışlasın falan de üstelik yanında annesi var bu ne rahatlık
Babanın oğlu mu dalıyosun hemen ...
İşte böylelerine sinir oluyorum
Böyle pis bakışlı düşüncesiz yobazların şerrinden Rabbim yavrularımızı korusun
Valla bulantim falan da cok var yani, mide yanmam bulanti. yani 5 inde ovu olmus olsa, Türkiyedeyken, o dönemler gögüslerim ciddi acimaya balamisti, 20 si civari adet gelecek demek oluyo bu. Ya ben gercekten bi yumurta takibi yaptircam galba ben hic ovu testinde pik de görmedim su pahalilardan kullandim ya hep. Ya dandik testlerden alip hergün idrarda bakcam pik var mi diye bikmadan usanmadan 20 gun, ya da bilmiyorum anlamiyorumAdet olmaya yakin da mide yanmasi ve bulanti oluyo iste bende.. Baska böyle seyler yasayan var mi?
Amin canim. Benim oglumuda görümcem dudagindan öpmüştü sinirden aglamistim cunkü oglum uzun süre yogunbakimda yatmisti ben suratini bile öpmeye kiyamaz ayaklarini koklarken şappp diye öptü dudagini.
almanyada yasiyorum ya ben canim , hic bakmadim daha ama burdaCanim nette laboquikin 50li testlerivar cok ucuz.benonlardan alip reglinin bittigi gunden regli olana kadar yapiyorum bazen regliden hemen sonra bazen 16gun bazen 21 22.günler oluyor.
almanyada yasiyorum ya ben canim , hic bakmadim daha ama burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?