- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.021
Valla bi ben bi kürklü bi mavişim bi minikkelebek bi benibekleyin bi umumut82 kaldı, diğer bin kişi gebeBen tesadüf bi girdim bu topiğe herkes hamileyim yazmış öyle bi sayfaya denk gelince bi umut dedim
Demekki kısmet değilmişşş. Ama senin hesaplar pek tutmuyooo belkide gelir bebişYapmıştım valla kız hemide tam 10 gün yapmıştım, çok da ağrı yapmıştı vallaha bende buraya hep yazmıştım. Kist yoktu ama bunu görmek bile rahatlattı beni açıkcasıAma ateşime gündüz bazen öylesine bakıyorum kulaktan ben, düne kadar 37,4 dü bugün 37,2, galiba ovu Türkiyeye denk geldi malesef eşim benim gitmeden önceki son gecemde ilişkiye girmiş olsa bi yüzde 10 ihtimal olurdu da neyse yaa kader kısmet olacağı varsa olur zorlamaya takmaya gerek yok Artık nötürüm, bi de problemim yok onu biliyorum ya rahatım stresten ovular gecikiyo, o da adeti geciktiriyo
Öyle tabiii emanet bize canımız. Sende dikkat et bebeğimmm. Benim kendime tek zararım fastfood sanırımmmK KurkmantoluS valla öyle demiş ilk ay hiçbir şey olmaz kalp atışından önce millet sizi korkutuyor demiş.
ama yine de sağlıklı beslenmekte fayda var kuzu.
Allah size verdiğim bedene iyi bakın demiş Kur’an’da. ama bazen dinlemiyoruz işte
valla kuzum yaaa inşallah artık herkes doğuracak biz hala piki gördüm derdindeyizHepimize ağmin kız
yaaa fast food deme hiç bir de ben et yemiyorum yumurta hayatımda ağzıma sürmedim. çok sağlıksız besleniyorum.Öyle tabiii emanet bize canımız. Sende dikkat et bebeğimmm. Benim kendime tek zararım fastfood sanırımmm
Kızlar bende tekrar hepinize sormuş olayım. Özellikle hamileler yerlesme kanamasini hic adet gunu goren var mı ?
Amooo şimdi bi hamburger pattes kola olsa nasılda yerim iştahlaaa. Ama diyetteyik kocamlayaaa fast food deme hiç bir de ben et yemiyorum yumurta hayatımda ağzıma sürmedim. çok sağlıksız besleniyorum.
yumurtadaki proteini yeşil mercimekten almaya çalışıyorum
ooo ben de bayılırım kaymaklı kaymaklı yoğurtlar peynirler çeşit çeşit.Amooo şimdi bi hamburger pattes kola olsa nasılda yerim iştahlaaa. Ama diyetteyik kocamlayumurta falan yerim ben kız. Bende süt ürünleri yemem hiçç sevmem ama olsun yemeyende bebe doğuruyor yiyende
Canım valla hasta olmadım henüz ama bugün biraz agrım oldu ve hafif pembemsi akıntı geldi. Şuan ağrımda yok adette yok. Hiç bilemedim ama heyecanım kırıldı açıkçası acaba yerleşme kanaması mi ki diyordum ama o da ağrısız oluyormuş. 1 2 gün daha beklicem gelmezse o zaman test yapicam artik.
Iykk hiç sevmem. Bence bende çok şişko deeelimm yahuuu. 1.70 boy 65 kilo. Ama hamile kalmadan önce accık zayıflasam daha iyiooo ben de bayılırım kaymaklı kaymaklı yoğurtlar peynirler çeşit çeşit.
ben çok zayıfım yaa diyet değil de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
bir gün yemek yemesem aramam.
Batim 1 hafta gecti regl oldum cnmilk defa boyle gecikmem oldu yani bu ayda yalan oldu smdi sogan kuru yapiyorum. Adetin 6. Gunundeyim pers doktora gidicem
Canım teşekkür ederim cevap için. Umarımda benimde öyledir sabah kalkıp adet olduğumu görmek istemiyorum açıkçasıcanım hiç hamile kalamadım ama ben çok duydum
adet olduğunu sanan arkadaşlarım oldu.
sonrasında bir gün bile sürmeyince şüphelendiler
İnşallah öyledir valla @Mavi Boncugumm bugünden beri tuvaletin yolunu eskittimYerleşme kanaması olurken ağrı da olabilir benim ağrı olmamıştı ama bir yakınıma adet ağrısı olmuş sonra adeti gelmemiş hamile olduğunu öğrenmiş inşallah seninde öyle olur canım
Canım noldu
Ben pik i de göremedimvalla kuzum yaaa inşallah artık herkes doğuracak biz hala piki gördüm derdindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?