Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tesadüf bi girdim bu topiğe herkes hamileyim yazmış öyle bi sayfaya denk gelince bi umut dedim
Valla bi ben bi kürklü bi mavişim bi minikkelebek bi benibekleyin bi umumut82 kaldı, diğer bin kişi gebe maviboncugun bi bebişi melek oldu, sarınisan var o da sürekli bi dış bi boş gebelik gidiyor. Ama bu liste dışındaki 30 kişi fln gebe valla haklısın

Demekki kısmet değilmişşş. Ama senin hesaplar pek tutmuyooo belkide gelir bebiş

K KurkmantoluS valla öyle demiş ilk ay hiçbir şey olmaz kalp atışından önce millet sizi korkutuyor demiş.
ama yine de sağlıklı beslenmekte fayda var kuzu.
Allah size verdiğim bedene iyi bakın demiş Kur’an’da. ama bazen dinlemiyoruz işte

Öyle tabiii emanet bize canımız. Sende dikkat et bebeğimmm. Benim kendime tek zararım fastfood sanırımmm

Kızlar bende tekrar hepinize sormuş olayım. Özellikle hamileler yerlesme kanamasini hic adet gunu goren var mı ?

Benim canım , adetimin 34.gününde aynı gün içinde 2 defa gelmişti rengi kıpkırmızıydı
Belki seninde öyle olur hiç belli olmaz
Zaten yerleşme kanaması adet döneminde gelir çünkü bebek o zamanlar yerleşmiş oluyor

yaaa fast food deme hiç bir de ben et yemiyorum yumurta hayatımda ağzıma sürmedim. çok sağlıksız besleniyorum.
yumurtadaki proteini yeşil mercimekten almaya çalışıyorum
Amooo şimdi bi hamburger pattes kola olsa nasılda yerim iştahlaaa. Ama diyetteyik kocamla yumurta falan yerim ben kız. Bende süt ürünleri yemem hiçç sevmem ama olsun yemeyende bebe doğuruyor yiyende

Amooo şimdi bi hamburger pattes kola olsa nasılda yerim iştahlaaa. Ama diyetteyik kocamla yumurta falan yerim ben kız. Bende süt ürünleri yemem hiçç sevmem ama olsun yemeyende bebe doğuruyor yiyende
ooo ben de bayılırım kaymaklı kaymaklı yoğurtlar peynirler çeşit çeşit.
ben çok zayıfım yaa diyet değil de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
bir gün yemek yemesem aramam.

Yerleşme kanaması olurken ağrı da olabilir benim ağrı olmamıştı ama bir yakınıma adet ağrısı olmuş sonra adeti gelmemiş hamile olduğunu öğrenmiş inşallah seninde öyle olur canım

ooo ben de bayılırım kaymaklı kaymaklı yoğurtlar peynirler çeşit çeşit.
ben çok zayıfım yaa diyet değil de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
bir gün yemek yemesem aramam.
Iykk hiç sevmem. Bence bende çok şişko deeelimm yahuuu. 1.70 boy 65 kilo. Ama hamile kalmadan önce accık zayıflasam daha iyi

Yaa ben bugün çok hüzünlüyüm
çok şanlı şerefli tarihi bir günümüz malum 15 temmuz o günü bizzat bizde yaşadığımız için daha oturuyor yüreğime o gece tepemizden F-16 'lar gürül gürül alçak uçuş yaparken ne korkular yaşadık sabaha kadar gözümü kırpmadım ülkemiz çok büyük bir tehlike atlattı 251 şehit verdik Allah onlara rahmet etsin Allah hainlere hiçbir zaman fırsat vermesin

Yerleşme kanaması olurken ağrı da olabilir benim ağrı olmamıştı ama bir yakınıma adet ağrısı olmuş sonra adeti gelmemiş hamile olduğunu öğrenmiş inşallah seninde öyle olur canım
İnşallah öyledir valla @Mavi Boncugumm bugünden beri tuvaletin yolunu eskittim düşünmek istemiyorum artık ya. Bu ayda olmazsa hiç dusunmeyecegim plan yapmayacağım olursa olur napalim. Her ay düşün düşün yoruldum. Allah daha büyük sıkıntılar, tedavi süreçleri yaşayan kadınların yardımcısı olsun çok zor. Ben bu ay da gebe değilsem soğan suyuna başlayacağım bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…