Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iykk hiç sevmem. Bence bende çok şişko deeelimm yahuuu. 1.70 boy 65 kilo. Ama hamile kalmadan önce accık zayıflasam daha iyi
Ben de 66 kiloyla gebiş kalmıştım 170 boya, zaten zayıf deildim diye gerilmiştim baya dikkat etmiştim işte doğuma kadar, 73 le dopuma girip, 67 ile doğumdan çıkmıştım, oğlan 10 günlükken 65 dim kız. Sonra da gitti valla oglanın peşinde , haa ayrıca ben de kiloluyum diyip 78 den 57 ye inmişti. Ve gebe kalamamıştı , 66 ile kalmıştım gebe. Bak yine 58 le kalamadım gebe ben de. Şimdi 62-63 üm belki de birazcık yağ gerekiyodur çok da hesap yapma kiloyu derim sana. 60 la gebe kalıp 90 ı gören arkadaşlarım var benim.

Kiloda etkiliyor mu acaba çok. Az kilo al kızz

Kiloda etkiliyor mu acaba çok. Az kilo al kızz
Aldım işte ya, zayof gebe kalan arkadaşlar çok kustu heba oldu bide. 58 den 62 ye çıktım işte, bence şuan biraz versem olur yani 60 ideal gibi ama işte bilemiyorum çok da sallamıyorum eşim böyle seviyor diyip geçiyorum

Cnm gunaydin, senin adet gecikmen neden kaynaklaniyor.

Kızlar ya bugün neden bilmiyorum çok strese girdim acaba bi doktora gidip yumurta oluşmuş mu çatlamış mı bi baktırsam mı?
neden stres oldun ki canımm
hee şimdi anladım amann kilo vermekte dert almakta yavvv. En iyisi mi yemek yiyek
Adet mi oldun? Darısı başıma
Aminnnnnnnn gece oldum karnım nasıl ağrıdıııı

Cnm gunaydin, senin adet gecikmen neden kaynaklaniyor.
Şuan doktorda sıra bekliyorum canım, 17 senedir en az 20 doktora bu soruyu yönelttim cevap yok Allahtan kaynaklı sanırım, anam teyzelerim ananem hep böyleymiş yaaa toplamda 15 çocuk doğurmuş hepsi bir arada. Ya kafasına esiyor 6 ay32 de oluyor, sonra bi ay 60 da sora35 e geciyor fln. Ailemin kadınlarının lafı hep aynı, gebeliklerini cinsiyetle birlikte öğrenmişler ama tüm hormonlar normal, hiçbiyerde kist yok. Kalınlaşmalar fln hepsi tıkırında.. yani az sonra doktoruma girince bu sefer de almanca olarak aynı soruyu yönelticem ya da böğürücem bi tane doktor da çıkıp bana yumurta tembelliğin var dahi demedi yani o derece

Spora gidip biraz rahatlamam lazım. Ya kaç ay oldu doktor hala şu adıma geçelim şöyle yapalım böyle yapalım demiyor.eşimi üzmemek için herşey güzel gibi davranıyorum ama bugün çok kötüyüm
Canım ilk çocuk için sanırım? Kaçaydır deniyorsunuz? Biz 8 senedir evliydik , denemede 9 ayımız dolmuştu da doktor gidip kendinizi kontrol ettirin dememişti valla. Sonra şıp diye oluverdi. Adetin düzenliyse biraz rahatla adet olunca, ovu testiyle hemen adet bitimi başla takibe derin. Herkeste farklı, vakitleri kaçırıyor olabilirsin. Ben testle dahi takip edemiyorum , günle hiç. Ocaktan beri 38 den erken adet de görmedim. 40 dan uzun olmasın çok yıpratıyor diye dua edip duruyorum. İlk çocuguma gebe kalmadan önce tam 73 gün adet olmadım! Yanlış duymadın73! Ne kadar yıprandığıma inanamazsın, ve test dahi yapmadım hırs yaptım doktora gittim 70 de, bebek görmeye diye, kaynar sular indi başımdan, utancımdan doktor değiştirdim ve sonraki ay kendime söz verdim, hiç takip yapmadım 1-2 ilişki oldu, gittim hep duş aldım bu konuyu da hiç düşünmemeye çalıştım. 35 de kan testi vericem gebelik yoksa adet söktürücü alıcam bundan sonra dedim. Ne oldu bil? O ay 35 de kan testinde 0.100 falan çıkınca ogün adet söktürücü sarı kantaron hapına başladım. 1 hafta kullandım,, içki içtim falan hep sıcak küvetlere girdim adet sökülsün diye yapmadığım şey kalmadı. Gram leke dahi yoktu. Sonra bi test yaptım pozitifmiş o sebeple şuan adrt söktürücü de alamıyorum paşa paşa cezamı çekiyorum sana kısa bi özel geçtim. Çok şükür olacağı varmış olmuş oğlum! Yoksa yani bu hikayenin hiçbiyeri elle tutulur değil

Spora gidip biraz rahatlamam lazım. Ya kaç ay oldu doktor hala şu adıma geçelim şöyle yapalım böyle yapalım demiyor.eşimi üzmemek için herşey güzel gibi davranıyorum ama bugün çok kötüyüm
Canım valla bende cumartesi doktordaydım. Sen kaç aydır gidiyordun bilmiyorum ama sende galiba 1 yıllık gibi bi evliliğin vardı belki yanlış hatırlıyorum. Doktor daha bu hafta söyledi adetin 2. Günü gel diye. Vardır bi bildiği dedim. Ama doktorundan emin değilsen değiştir benceee. Senin eşinde de hız problemi mi vardııı

Cnm benim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun. Bazen tippin bile cocum bulamadigi durumlar olabiliyor.Bizde 1 -2 gu gecikince vucudumuz gerginlesiyor strese giriyoruz. Seni hic dusunemiyorum.
Cnm benim cok gecmis olsun allah yardimcon olsun. Tippin bile cozemedigi hala hastaliklar var. Bizde 1-gun adet gecince vucut geriliyor sinirli oluyoruz. Seni boyle dusunemiyorum bile. Hangi ulkedeki doktorlar gidiyon bilemiyorum.Almanyada benim akrabalarim var hic oranin doktorlarini begenmiyolar. Belki turk olduklari icin farkli muamele yapiliyor bilemiyorum. Turkiyede cok ii dojtorlar var ole arastir bence. Mutlaka bir sorundan kaynaklaniyordur.kocaman opuyorum. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…