- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.041
Ben de 66 kiloyla gebiş kalmıştım 170 boya, zaten zayıf deildim diye gerilmiştim baya dikkat etmiştim işte doğuma kadar, 73 le dopuma girip, 67 ile doğumdan çıkmıştım, oğlan 10 günlükken 65 dim kız. Sonra da gitti valla oglanın peşinde , haa ayrıca ben de kiloluyum diyip 78 den 57 ye inmişti. Ve gebe kalamamıştı , 66 ile kalmıştım gebe. Bak yine 58 le kalamadım gebe ben de. Şimdi 62-63 üm belki de birazcık yağ gerekiyodur çok da hesap yapma kiloyu derim sana. 60 la gebe kalıp 90 ı gören arkadaşlarım var benim.Iykk hiç sevmem. Bence bende çok şişko deeelimm yahuuu. 1.70 boy 65 kilo. Ama hamile kalmadan önce accık zayıflasam daha iyi
Kiloda etkiliyor mu acaba çok. Az kilo al kızzBen de 66 kiloyla gebiş kalmıştım 170 boya, zaten zayıf deildim diye gerilmiştim baya dikkat etmiştim işte doğuma kadar, 73 le dopuma girip, 67 ile doğumdan çıkmıştım, oğlan 10 günlükken 65 dim kız. Sonra da gitti valla oglanın peşinde , haa ayrıca ben de kiloluyum diyip 78 den 57 ye inmişti. Ve gebe kalamamıştı , 66 ile kalmıştım gebe. Bak yine 58 le kalamadım gebe ben de. Şimdi 62-63 üm belki de birazcık yağ gerekiyodur çok da hesap yapma kiloyu derim sana. 60 la gebe kalıp 90 ı gören arkadaşlarım var benim.
Aldım işte ya, zayof gebe kalan arkadaşlar çok kustu heba oldu bide. 58 den 62 ye çıktım işte, bence şuan biraz versem olur yani 60 ideal gibi ama işte bilemiyorum çok da sallamıyorum eşim böyle seviyor diyip geçiyorumKiloda etkiliyor mu acaba çok. Az kilo al kızz
Adet mi oldun? Darısı başıma
Cnm gunaydin, senin adet gecikmen neden kaynaklaniyor.Valla bulantim falan da cok var yani, mide yanmam bulanti. yani 5 inde ovu olmus olsa, Türkiyedeyken, o dönemler gögüslerim ciddi acimaya balamisti, 20 si civari adet gelecek demek oluyo bu. Ya ben gercekten bi yumurta takibi yaptircam galba ben hic ovu testinde pik de görmedim su pahalilardan kullandim ya hep. Ya dandik testlerden alip hergün idrarda bakcam pik var mi diye bikmadan usanmadan 20 gun, ya da bilmiyorum anlamiyorumAdet olmaya yakin da mide yanmasi ve bulanti oluyo iste bende.. Baska böyle seyler yasayan var mi?
neden stres oldun ki canımmKızlar ya bugün neden bilmiyorum çok strese girdim acaba bi doktora gidip yumurta oluşmuş mu çatlamış mı bi baktırsam mı?
hee şimdi anladım amann kilo vermekte dert almakta yavvv. En iyisi mi yemek yiyekAldım işte ya, zayof gebe kalan arkadaşlar çok kustu heba oldu bide. 58 den 62 ye çıktım işte, bence şuan biraz versem olur yani 60 ideal gibi ama işte bilemiyorum çok da sallamıyorum eşim böyle seviyor diyip geçiyorum
AminnnnnnnnAdet mi oldun? Darısı başıma
Hos geldin cnm...Selam kızlar , sitede dolşırken bu topiği gördüm ve denk geldiğim sayfalarda herkes hamileydi. Aranıza katılmak isterim .sanki bu topikte olursam ben de bu ay gebe olduğumu Öğrencem gibi bi his var içimde.31 temmuzu benim gibi bekleyen var mı aranızda
Hoşbuşduk canımHos geldin cnm...
İlk defa bu ayı adam akıllı değerlendiriyoruz . Onda da yumurta noldu diye stres oldumneden stres oldun ki canımm
hee şimdi anladım amann kilo vermekte dert almakta yavvv. En iyisi mi yemek yiyek
Aminnnnnnnngece oldum karnım nasıl ağrıdıııı
Yerlesme kanamasi adet gunumden yaklasik 5 gun filan once olmustu. Ama adet gunune denk gelenleride duymustum.Kızlar bende tekrar hepinize sormuş olayım. Özellikle hamileler yerlesme kanamasini hic adet gunu goren var mı ?
Kız stres yaparsan daha kötü yaaaaİlk defa bu ayı adam akıllı değerlendiriyoruz . Onda da yumurta noldu diye stres oldum
Valla neden böyle oldum bilmiyorum yaKız stres yaparsan daha kötü yaaaa
Sakin ol biraz. Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım vakti saati var biliyoruzValla neden böyle oldum bilmiyorum ya
Spora gidip biraz rahatlamam lazım. Ya kaç ay oldu doktor hala şu adıma geçelim şöyle yapalım böyle yapalım demiyor.eşimi üzmemek için herşey güzel gibi davranıyorum ama bugün çok kötüyümKız stres yaparsan daha kötü yaaaa
Şuan doktorda sıra bekliyorum canım, 17 senedir en az 20 doktora bu soruyu yönelttim cevap yokCnm gunaydin, senin adet gecikmen neden kaynaklaniyor.
Canım ilk çocuk için sanırım? Kaçaydır deniyorsunuz? Biz 8 senedir evliydik , denemede 9 ayımız dolmuştu da doktor gidip kendinizi kontrol ettirin dememişti valla. Sonra şıp diye oluverdi. Adetin düzenliyse biraz rahatla adet olunca, ovu testiyle hemen adet bitimi başla takibe derin. Herkeste farklı, vakitleri kaçırıyor olabilirsin. Ben testle dahi takip edemiyorum , günle hiç. Ocaktan beri 38 den erken adet de görmedim. 40 dan uzun olmasın çok yıpratıyor diye dua edip duruyorum. İlk çocuguma gebe kalmadan önce tam 73 gün adet olmadım! Yanlış duymadın73! Ne kadar yıprandığıma inanamazsın, ve test dahi yapmadım hırs yaptım doktora gittim 70 de, bebek görmeye diye, kaynar sular indi başımdan, utancımdan doktor değiştirdimSpora gidip biraz rahatlamam lazım. Ya kaç ay oldu doktor hala şu adıma geçelim şöyle yapalım böyle yapalım demiyor.eşimi üzmemek için herşey güzel gibi davranıyorum ama bugün çok kötüyüm
Canım valla bende cumartesi doktordaydım. Sen kaç aydır gidiyordun bilmiyorum ama sende galiba 1 yıllık gibi bi evliliğin vardı belki yanlış hatırlıyorum. Doktor daha bu hafta söyledi adetin 2. Günü gel diye. Vardır bi bildiği dedim. Ama doktorundan emin değilsen değiştir benceee. Senin eşinde de hız problemi mi vardıııSpora gidip biraz rahatlamam lazım. Ya kaç ay oldu doktor hala şu adıma geçelim şöyle yapalım böyle yapalım demiyor.eşimi üzmemek için herşey güzel gibi davranıyorum ama bugün çok kötüyüm
Cnm benim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun. Bazen tippin bile cocum bulamadigi durumlar olabiliyor.Bizde 1 -2 gu gecikince vucudumuz gerginlesiyor strese giriyoruz. Seni hic dusunemiyorum.Şuan doktorda sıra bekliyorum canım, 17 senedir en az 20 doktora bu soruyu yönelttim cevap yokAllahtan kaynaklı sanırım, anam teyzelerim ananem hep böyleymiş yaaa toplamda 15 çocuk doğurmuş hepsi bir arada. Ya kafasına esiyor 6 ay32 de oluyor, sonra bi ay 60 da sora35 e geciyor fln. Ailemin kadınlarının lafı hep aynı, gebeliklerini cinsiyetle birlikte öğrenmişler ama tüm hormonlar normal, hiçbiyerde kist yok. Kalınlaşmalar fln hepsi tıkırında.. yani az sonra doktoruma girince bu sefer de almanca olarak aynı soruyu yönelticem ya da böğürücem bi tane doktor da çıkıp bana yumurta tembelliğin var dahi demedi yani o derece
Cnm benim cok gecmis olsun allah yardimcon olsun. Tippin bile cozemedigi hala hastaliklar var. Bizde 1-gun adet gecince vucut geriliyor sinirli oluyoruz. Seni boyle dusunemiyorum bile. Hangi ulkedeki doktorlar gidiyon bilemiyorum.Almanyada benim akrabalarim var hic oranin doktorlarini begenmiyolar. Belki turk olduklari icin farkli muamele yapiliyor bilemiyorum. Turkiyede cok ii dojtorlar var ole arastir bence. Mutlaka bir sorundan kaynaklaniyordur.kocaman opuyorum. Gecmis olsun.Şuan doktorda sıra bekliyorum canım, 17 senedir en az 20 doktora bu soruyu yönelttim cevap yokAllahtan kaynaklı sanırım, anam teyzelerim ananem hep böyleymiş yaaa toplamda 15 çocuk doğurmuş hepsi bir arada. Ya kafasına esiyor 6 ay32 de oluyor, sonra bi ay 60 da sora35 e geciyor fln. Ailemin kadınlarının lafı hep aynı, gebeliklerini cinsiyetle birlikte öğrenmişler ama tüm hormonlar normal, hiçbiyerde kist yok. Kalınlaşmalar fln hepsi tıkırında.. yani az sonra doktoruma girince bu sefer de almanca olarak aynı soruyu yönelticem ya da böğürücem bi tane doktor da çıkıp bana yumurta tembelliğin var dahi demedi yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?