Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ilk çocuk bir seneyi geçti aptal doktorum her ay adetin 3ü günü gel diyip kan alıp herşey normal deyip yolluyor eşimde morfoloji bozukluğu çıktı ürolog aşılama bile zor tutar dedi. Kadın doğumcu getirt normal eşinin diyor.beni deli ediyor.eşimde doktor değiştirme diyor bu doktor çok iyiymiş diyor. Ne yumurta takibi ne bişey yapmadı kan hsg ultrason bu yani. Sanırım çok sıkıldım bu durumdan

1senedir istiyoruz canım. Eşimin sayı ve hızı iyi. Morfoloji bozukluğu yüksek çıktı 85 baş morfolojisi bozukmuş

Canım 11 gün önce türkiyede kagan kocatepe ye gittim, eski doktorumdur. Ben almanyaya 2 yıl oldu taşınalı zaten, hep türk doktorları dedi bişeyin yok diye. Şimdi çıktım doktordan, dediği ise şu, beynin bozuyor düzenini diyor. Aktif çocuk istiyorsan infolic vericem, onu 5 gün kollanacaksın, sonra 9-12. Günler arası geleceksin yumurta takibi yapıcaz, sonra da 3 gün ilişki olacak dediğimde ilişki olacak. Ya dedim bunu söyleyince eşim gerilir, o zaman söylemeden yapacaksın dedi. E dedim ben geriliyorum, başka bi şekli yok bunun dedi adetimin çocuk isteğiyle düzensizleşmesi de asıl konu, doğum kontrol hapıyla düzene sokabiliriZ dedi de e o zaman çocuk istemiyorum demek zaten zaten istemesem 35 i geçmiyor adrt geliyor en son homeopati veya hayıtotu hapı önerdi, dedim o hapı 2 ay kullandım kızup çöpe attım. Dur bakalım alayım yine az sonra eczaneden şu hapı, adet olduğum gün başlarım bu sefer .

1senedir istiyoruz canım. Eşimin sayı ve hızı iyi. Morfoloji bozukluğu yüksek çıktı 85 baş morfolojisi bozukmuş
öyle şeyleri ben bilmiyorum bebeğim ama bence doktorundan memnun değilsen değiş. İsterse 100 kişi en iyi doktor bu desin sen memnun olmadıktan sonra bi işe yaramaz inan. Bence eşini ikna et ve başka doktora git
Hahaa kuzum nasil korunuyodun varmi ihtimali sen daha iyi bilirsin. Olmadi yapiver bi test
yok kız şaka yapıyorum oldum zaten bugün. Yarın çörekotu na başlıyorum. Ama bu defa aktarda çektirdim ya çıt çıt yemek zulüm gibiydiii.

Ay iyi bari kuzum basla basla duzenli ye duzenli ilişki bu ay tamam o is insallah

Günaydin herkese, mutlu sabahlar...bu sabah regli agrisiyla uyandim kizlar ya yumurtluyorum yada regli olucam enson boyle agrim oldugunda yumurtam catlayamayip nurtopu gibi 4cm kistim olmustu .1saat kadar sonra ovulasyon testi yapicam. Bu arada bizim tatil isi cumartesiye kaldi .. carsamba ve cuma gününüde degerlendiricem. Tatil dönüsum regliye denk gelicek reglinin 3.günü bütün hormon testlerimi tekrarlatip klomen isticem doktordan.

Canim corekotuna dikkat et. Ben 3sefer corek otu bal tarcin kürü yoktim hepsindede kist yapti.orantili kullan bence

Cnm cok gecmis olsun. Zaten stres butun vucudu bozuyor . Beyin farkli sekilde hormon uretim vucudun dengesini bozuyirmus. Cok gecmis olsun tekrardan.

Başka doktorlara da muayene oldum bende sıkıntı yokmuş.ama başka bişey yapmıyorlar. Doktorun biri yumurtan var gelişen çatlıycak dedi gebede hamile kalamadım

Ay iyi bari kuzum basla basla duzenli ye duzenli ilişki bu ay tamam o is insallah
hadi bakalım görcezzz
Canim corekotuna dikkat et. Ben 3sefer corek otu bal tarcin kürü yoktim hepsindede kist yapti.orantili kullan bence
yok kuzum ben kullanmıştım 3-4 ay önceydi galiba. Şükür bi sıkıntı olmadıı inşallah bu ay işe yarat yaa
Başka doktorlara da muayene oldum bende sıkıntı yokmuş.ama başka bişey yapmıyorlar. Doktorun biri yumurtan var gelişen çatlıycak dedi gebede hamile kalamadım
Anladım kuzum. Ama başka ne yapacaklar ki mesela. Ben pek bilmiyorum ne yapmak gerekli şuannn

Insallah canim insallah. Valla benimde 1 yildir denemedigim kalmadi rabbim güldürsün yüzümüzü

Cnm cok gecmis olsun. Zaten stres butun vucudu bozuyor . Beyin farkli sekilde hormon uretim vucudun dengesini bozuyirmus. Cok gecmis olsun tekrardan.
2 hafta önce sinirle cöpe attigim hayit otu hapindan 100 luk bi sise daha aldim :) yaa iste saglik insana neler yaptiriyor:) adetle baslayacagim, cok tesekkur ederim canim , sana guzel gebislikler diliyorum, insan gebelik boyunca bi an önce dogsun istiyor, dogduktan sonra da keske tekrar icerde olsa istiyor:) ya da bilmiyorum ben öyle hissetmistim:) hepsi guzel hepsi özel:)

Yaa sen hemen o aşamalara mı gelmek istiyorsunnn. Çok zor şeyler ya. Gerçi beklemekte zor
valla az önce doktor iste klemenimsi bi ilac ve yumurta takibiyle yürüyelim dedi , dedim yok o kadar kötü degil durumum :) diyor ki gebelik istiyorum demedim mi:) dedim istiyorum da o nokdata degilim , dogaliyla olsun istiyorumf alan,. Ozaman niye burdasina döndü konu, saglikli miyim onu merak ediom ondan geldim alooooo diyemiyorsun doktora:) neyse TSH ilacimi ilk kez bu kadar yuksek aliyorum, haa bu arada TSH im gayet subatta 3.93 cikmis, ben tam bi ay sora gebe kalmisim arkidislar:) kimlerle konusuyoduk bu konuyu unuttum görünce yazarlar zati bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…