- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.061
Evet canım ilk çocuk bir seneyi geçti aptal doktorum her ay adetin 3ü günü gel diyip kan alıp herşey normal deyip yolluyor eşimde morfoloji bozukluğu çıktı ürolog aşılama bile zor tutar dedi. Kadın doğumcu getirt normal eşinin diyor.beni deli ediyor.eşimde doktor değiştirme diyor bu doktor çok iyiymiş diyor. Ne yumurta takibi ne bişey yapmadı kan hsg ultrason bu yani. Sanırım çok sıkıldım bu durumdanCanım ilk çocuk için sanırım? Kaçaydır deniyorsunuz? Biz 8 senedir evliydik , denemede 9 ayımız dolmuştu da doktor gidip kendinizi kontrol ettirin dememişti valla. Sonra şıp diye oluverdi. Adetin düzenliyse biraz rahatla adet olunca, ovu testiyle hemen adet bitimi başla takibe derin. Herkeste farklı, vakitleri kaçırıyor olabilirsin. Ben testle dahi takip edemiyorum , günle hiç. Ocaktan beri 38 den erken adet de görmedim. 40 dan uzun olmasın çok yıpratıyor diye dua edip duruyorum. İlk çocuguma gebe kalmadan önce tam 73 gün adet olmadım! Yanlış duymadın73! Ne kadar yıprandığıma inanamazsın, ve test dahi yapmadım hırs yaptım doktora gittim 70 de, bebek görmeye diye, kaynar sular indi başımdan, utancımdan doktor değiştirdimve sonraki ay kendime söz verdim, hiç takip yapmadım 1-2 ilişki oldu, gittim hep duş aldım bu konuyu da hiç düşünmemeye çalıştım. 35 de kan testi vericem gebelik yoksa adet söktürücü alıcam bundan sonra dedim. Ne oldu bil? O ay 35 de kan testinde 0.100 falan çıkınca ogün adet söktürücü sarı kantaron hapına başladım. 1 hafta kullandım,, içki içtim falan hep sıcak küvetlere girdim adet sökülsün diye yapmadığım şey kalmadı. Gram leke dahi yoktu. Sonra bi test yaptım pozitifmiş o sebeple şuan adrt söktürücü de alamıyorum paşa paşa cezamı çekiyorum sana kısa bi özel geçtim. Çok şükür olacağı varmış olmuş oğlum! Yoksa yani bu hikayenin hiçbiyeri elle tutulur değil
1senedir istiyoruz canım. Eşimin sayı ve hızı iyi. Morfoloji bozukluğu yüksek çıktı 85 baş morfolojisi bozukmuşCanım valla bende cumartesi doktordaydım. Sen kaç aydır gidiyordun bilmiyorum ama sende galiba 1 yıllık gibi bi evliliğin vardı belki yanlış hatırlıyorum. Doktor daha bu hafta söyledi adetin 2. Günü gel diye. Vardır bi bildiği dedim. Ama doktorundan emin değilsen değiştir benceee. Senin eşinde de hız problemi mi vardııı
Canım 11 gün önce türkiyede kagan kocatepe ye gittim, eski doktorumdur. Ben almanyaya 2 yıl oldu taşınalı zaten, hep türk doktorları dedi bişeyin yok diye. Şimdi çıktım doktordan, dediği ise şu, beynin bozuyor düzenini diyor. Aktif çocuk istiyorsan infolic vericem, onu 5 gün kollanacaksın, sonra 9-12. Günler arası geleceksin yumurta takibi yapıcaz, sonra da 3 gün ilişki olacak dediğimde ilişki olacak. Ya dedim bunu söyleyince eşim gerilir, o zaman söylemeden yapacaksın dedi. E dedim ben geriliyorum, başka bi şekli yok bunun dediCnm benim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun. Bazen tippin bile cocum bulamadigi durumlar olabiliyor.Bizde 1 -2 gu gecikince vucudumuz gerginlesiyor strese giriyoruz. Seni hic dusunemiyorum.
Cnm benim cok gecmis olsun allah yardimcon olsun. Tippin bile cozemedigi hala hastaliklar var. Bizde 1-gun adet gecince vucut geriliyor sinirli oluyoruz. Seni boyle dusunemiyorum bile. Hangi ulkedeki doktorlar gidiyon bilemiyorum.Almanyada benim akrabalarim var hic oranin doktorlarini begenmiyolar. Belki turk olduklari icin farkli muamele yapiliyor bilemiyorum. Turkiyede cok ii dojtorlar var ole arastir bence. Mutlaka bir sorundan kaynaklaniyordur.kocaman opuyorum. Gecmis olsun.
Hahaa
öyle şeyleri ben bilmiyorum bebeğim ama bence doktorundan memnun değilsen değiş. İsterse 100 kişi en iyi doktor bu desin sen memnun olmadıktan sonra bi işe yaramaz inan. Bence eşini ikna et ve başka doktora git1senedir istiyoruz canım. Eşimin sayı ve hızı iyi. Morfoloji bozukluğu yüksek çıktı 85 baş morfolojisi bozukmuş
yok kız şaka yapıyorum oldum zaten bugün. Yarın çörekotu na başlıyorum. Ama bu defa aktarda çektirdim ya çıt çıt yemek zulüm gibiydiii.Hahaakuzum nasil korunuyodun varmi ihtimali sen daha iyi bilirsin. Olmadi yapiver bi test
Ay iyi bari kuzumöyle şeyleri ben bilmiyorum bebeğim ama bence doktorundan memnun değilsen değiş. İsterse 100 kişi en iyi doktor bu desin sen memnun olmadıktan sonra bi işe yaramaz inan. Bence eşini ikna et ve başka doktora git
yok kız şaka yapıyorum oldum zaten bugün. Yarın çörekotu na başlıyorum. Ama bu defa aktarda çektirdim ya çıt çıt yemek zulüm gibiydiii.
öyle şeyleri ben bilmiyorum bebeğim ama bence doktorundan memnun değilsen değiş. İsterse 100 kişi en iyi doktor bu desin sen memnun olmadıktan sonra bi işe yaramaz inan. Bence eşini ikna et ve başka doktora git
yok kız şaka yapıyorum oldum zaten bugün. Yarın çörekotu na başlıyorum. Ama bu defa aktarda çektirdim ya çıt çıt yemek zulüm gibiydiii.
Cnm cok gecmis olsun. Zaten stres butun vucudu bozuyor . Beyin farkli sekilde hormon uretim vucudun dengesini bozuyirmus. Cok gecmis olsun tekrardan.Canım 11 gün önce türkiyede kagan kocatepe ye gittim, eski doktorumdur. Ben almanyaya 2 yıl oldu taşınalı zaten, hep türk doktorları dedi bişeyin yok diye. Şimdi çıktım doktordan, dediği ise şu, beynin bozuyor düzenini diyor. Aktif çocuk istiyorsan infolic vericem, onu 5 gün kollanacaksın, sonra 9-12. Günler arası geleceksin yumurta takibi yapıcaz, sonra da 3 gün ilişki olacak dediğimde ilişki olacak. Ya dedim bunu söyleyince eşim gerilir, o zaman söylemeden yapacaksın dedi. E dedim ben geriliyorum, başka bi şekli yok bunun dediadetimin çocuk isteğiyle düzensizleşmesi de asıl konu, doğum kontrol hapıyla düzene sokabiliriZ dedi de e o zaman çocuk istemiyorum demek zaten zaten istemesem 35 i geçmiyor adrt geliyor en son homeopati veya hayıtotu hapı önerdi, dedim o hapı 2 ay kullandım kızup çöpe attım. Dur bakalım alayım yine az sonra eczaneden şu hapı, adet olduğum gün başlarım bu sefer .
Başka doktorlara da muayene oldum bende sıkıntı yokmuş.ama başka bişey yapmıyorlar. Doktorun biri yumurtan var gelişen çatlıycak dedi gebede hamile kalamadımöyle şeyleri ben bilmiyorum bebeğim ama bence doktorundan memnun değilsen değiş. İsterse 100 kişi en iyi doktor bu desin sen memnun olmadıktan sonra bi işe yaramaz inan. Bence eşini ikna et ve başka doktora git
hadi bakalım görcezzzAy iyi bari kuzumbasla basla duzenli ye duzenli ilişki bu ay tamam o is insallah
yok kuzum ben kullanmıştım 3-4 ay önceydi galiba. Şükür bi sıkıntı olmadıı inşallah bu ay işe yarat yaaCanim corekotuna dikkat et. Ben 3sefer corek otu bal tarcin kürü yoktim hepsindede kist yapti.orantili kullan bence
Anladım kuzum. Ama başka ne yapacaklar ki mesela. Ben pek bilmiyorumBaşka doktorlara da muayene oldum bende sıkıntı yokmuş.ama başka bişey yapmıyorlar. Doktorun biri yumurtan var gelişen çatlıycak dedi gebede hamile kalamadım
hadi bakalım görcezzz
yok kuzum ben kullanmıştım 3-4 ay önceydi galiba. Şükür bi sıkıntı olmadıı inşallah bu ay işe yarat yaa
Anladım kuzum. Ama başka ne yapacaklar ki mesela. Ben pek bilmiyorumne yapmak gerekli şuannn
Ama senin bi bebiş var demiiiInsallah canim insallah. Valla benimde 1 yildir denemedigim kalmadi rabbim güldürsün yüzümüzü
Yumurta takibi sonra aşılama en son tüp bebek canımInsallah canim insallah. Valla benimde 1 yildir denemedigim kalmadi rabbim güldürsün yüzümüzü
Yaa sen hemen o aşamalara mı gelmek istiyorsunnn. Çok zor şeyler ya. Gerçi beklemekte zorYumurta takibi sonra aşılama en son tüp bebek canım
yaşınız kaç acabaYumurta takibi sonra aşılama en son tüp bebek canım
2 hafta önce sinirle cöpe attigim hayit otu hapindan 100 luk bi sise daha aldim :) yaa iste saglik insana neler yaptiriyor:) adetle baslayacagim, cok tesekkur ederim canim , sana guzel gebislikler diliyorum, insan gebelik boyunca bi an önce dogsun istiyor, dogduktan sonra da keske tekrar icerde olsa istiyor:) ya da bilmiyorum ben öyle hissetmistim:) hepsi guzel hepsi özel:)Cnm cok gecmis olsun. Zaten stres butun vucudu bozuyor . Beyin farkli sekilde hormon uretim vucudun dengesini bozuyirmus. Cok gecmis olsun tekrardan.
valla az önce doktor iste klemenimsi bi ilac ve yumurta takibiyle yürüyelim dedi , dedim yok o kadar kötü degil durumum :) diyor ki gebelik istiyorum demedim mi:) dedim istiyorum da o nokdata degilim , dogaliyla olsun istiyorumf alan,. Ozaman niye burdasina döndü konu, saglikli miyim onu merak ediom ondan geldim alooooo diyemiyorsun doktora:) neyse TSH ilacimi ilk kez bu kadar yuksek aliyorum, haa bu arada TSH im gayet subatta 3.93 cikmis, ben tam bi ay sora gebe kalmisim arkidislar:) kimlerle konusuyoduk bu konuyu unuttum görünce yazarlar zati bana:)Yaa sen hemen o aşamalara mı gelmek istiyorsunnn. Çok zor şeyler ya. Gerçi beklemekte zor
Hadi kuzum hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın inşallahhhÇörekotumu da çektirdim regl bekliyorumguzelgunler2019 S SiriusBlackK Mavi Boncugumm Lostinparadise @hayaksii @ReyhanHatun93 fer_nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?