Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol cnm benim aynen ole bende biran once dogsun diyorum. Bide ben 7 ayligim. Cok sabirsizlik var. Bende once sogankuru sonra testwre disli aslan pencesi ve incir kuru yapmistim sonrasinda gebe kaldim. Insallah sendede ise yarar tez zamanfa bize guzel haberleri verirsin.

Kızlar ameliyattan 2 ay sonra dün ilk kez iliski oldu sol kasigim bacaklarima vuracak sekilde agriyor. Ameliyat oncesi 4cm kistvardi erimedimi acaba.hersey birbirine girdi. Hastaneye geldim kiste baktiricam.

YA tahmini yumurtalama dönemimde haftada bir münasebete sokamadigim esimin son 5 gündür dibimden ayrilmamasi ve günasiri iliski yasamamiz:)) bizde bi adetten hemen sonra bi de adetten hemen önceki hafta günasiri iliski oluyor, biz yilarca bosa korunmusuz ya:) Hic takilma yok istedigi an bosaliyor valla:) Benim esi doktora götürmek gerek:))) Ben nasi bi sinyal veriyosam yumurtlama dönemi istemiyor adam arkadas:)

iste ben daha ilk denyecegim ay sazanlik yapip 5gun sogan kürü yaptim, o gune kadar adetlerim tikir tikir 32 gunde gelirken o ay 53. gun geldi , ardindan hicbisi yapmadim zaten esim is seyahatindeydi 38 gunde geldi, sonraki ay full 14 gun yaptim sogan kürünü ve 60 gun gelmedi sonunda isyan ettim iste, bi ay sadece hayit otu hapi alip ovu takip ettim , 40. gun adet geldi ovu görmedim, adetin ardindan cörekotu yaptim, ahanda 37. gunum bugun hala gelen giden yok agri bol. bakalim kismet yaa . Yani sogan kürüne hic girmesem belki ben suan 5-6 aylik gebeydim kendi ellerimle bozdum düzenimi cunku hic bi sorun yokken daha hic denememisken girdim bu ise,

O dönem kadınlardan ayrı bi hormon salgılanıyor muş o yüzden erkek istiyor muş

Haklisin cnm herkeste ayni etkiyi vermiyor
Benimde dongumu 3 gun filan etmrteletmisti. 26 gunde bi oluyordum 29 cikarmisti. Ama sonrasinda ben gebe kaldim allahin izniyle. Hangisi ise yaradi bilmiyorum.hakkimizda hayirlisi artik

Kizlar simdi doktordan ciktim yine ayni son yumurtlamisim ama kist olmus .22mm yani 2.2cm .doktor sekli bozulmus folikule benzemiyor dedi..yani benim umutlar onümuzdeki aya kaldi.reglinin 3.gunune gel dedi.

yaaa fast food deme hiç bir de ben et yemiyorum yumurta hayatımda ağzıma sürmedim. çok sağlıksız besleniyorum.
yumurtadaki proteini yeşil mercimekten almaya çalışıyorum
Bende yumurta yemeyi 5 yaiında bırakmışım. Kokusu bile midemi bulandırıyordu. Ama hamile kalmak istediğimde kendimi çok zorladım ve haşlanmış yumurta yiyorum şimdi. Beyazından hala daha midem bulanıyor ama ozrluyorum kendimi. Bol kararbiber tuz ve pul biber atınca taıd çok gelmiyor

bu kist ne kisti canım

Yumurtam gelisiyor canim ama catlayamiyorbüyümeye devam ediyor sonra regliyle atiliyor. Onumuzdeki reglide igneli tedavi olucam.yinede yarinida degerlendiricem bir umut .en azindan tatilde kafam rahat olur oldumu olacakmi diye.

Yumurtam gelisiyor canim ama catlayamiyorbüyümeye devam ediyor sonra regliyle atiliyor. Onumuzdeki reglide igneli tedavi olucam.yinede yarinida degerlendiricem bir umut .en azindan tatilde kafam rahat olur oldumu olacakmi diye.
çikolata kisti falan duymuştumda o yüzden sordum inş. hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…